Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging kinderfeestje 8 jaar

Er is er een jarig, hoera! 🎉 Jullie topper is alweer 8 jaar geworden en uiteraard hoort daar een kinderfeestje bij. Maak gemakkelijk de mooiste kinderfeestje uitnodiging in de vrolijkste thema’s en kleuren bij Kaartje2go.

Uitnodigingen kinderfeestje 8 jaar maken

Een originele uitnodiging voor een kinderfeestje voor een jongen of meisje van 8 jaar is zo gemaakt! Heb je al een thema in gedachten? Vier je een feestje thuis, of gaan jullie juist naar een locatie voor een leuk actief of creatief kinderfeestje? Bekijk samen met je dochter of zoon al onze feestelijke uitnodigingskaarten voor inspiratie. 

🎈Lees ook onze blog voor de leukste tips en ideeën voor een kinderfeestje 8 jaar.

Vrolijke stijlen voor je uitnodiging verjaardag 8 jaar

Met de allergrootste kaartencollectie van Nederland zal het niet moeilijk zijn een toffe uitnodiging voor het kinderfeestje van het 8-jarige feestvarken te vinden! 

Veel meiden van 8 zijn bijvoorbeeld (nog steeds) dol op unicorns 🦄 en paarden, en daar hebben we de leukste uitnodigingen voor. En voor jongens (én meisjes) van 8 kun je misschien ook denken aan een stoere kinderfeestje uitnodiging met graffiti of dieren.

Vind de perfecte uitnodiging kinderfeestje 8 jaar met onze filters

Kijk in deze categorie uitnodigingen specifiek voor 8 jaar, of begin bij alle uitnodigingen voor kinderfeestjes en vind dan jouw perfecte kaart met behulp van de filters. Je kunt op leeftijd filteren, maar ook op de activiteit die de kids gaan doen (speurtocht, bowlen, disco, escape room, zwemmen, of een slaapfeestje). Ook kun je filteren op thema (jungle, flamingo, indianen en cowboys, survival) of op stijl.

Maak een gratis Kaartje2go account aan
Voor je de uitnodiging voor je kinderfeestje gaat uitzoeken, raden we je aan een Kaartje2go account aan te maken. Dit is helemaal gratis. Het voordeel van een account is dat je je ontwerp en favoriete kaartjes kan opslaan. Daarnaast krijg je onze ingelogde klantenkorting en kun je gebruik maken van een handig adresboek. Ook spaar je met bonuspunten automatisch voor gratis kaarten én als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief brengen we je als eerste op de hoogte van nieuwe kortingsacties. Ook kun je gratis een proefdruk aanvragen van de door jou ontworpen uitnodiging. Bij Kaartje2go geldt: meer kaartjes = meer korting. Dus als je meer kaartjes bestelt, wordt de prijs per stuk lager. 

Zelf een kinderfeestje uitnodiging ontwerpen 

Het is superleuk om samen met de jarige de uitnodiging te maken. Zo begint de voorpret al vroeg! Kies een kaart uit de collectie of begin met een blanco kaart en voeg je eigen ontwerp toe uit je bestanden. Voeg figuren, kaders en tekst toe en maak je uitnodiging voor het kinderfeestje helemaal naar jouw wens. Met een fotokaart maak je de jarige job of jet het stralende middelpunt van de uitnodiging.

Uitnodigingen kinderfeestje 8 jaar bestellen 

Ben je helemaal tevreden met je creatie? Dan is het tijd om je kaartjes te bestellen! We hebben nog wat leuke extra’s die je erbij kunt bestellen, zodat de voorpret voor de kinderen nog gezelliger wordt.

Uitnodigingen kinderfeestje 8 jaar versturen 

Je hebt de keuze om je uitnodigingen rechtstreeks te versturen, of ze allemaal eerst thuis te ontvangen. 

Thuis ontvangen
Wil je mini zelf de uitnodigingen voor het kinderfeestje uitdelen? Laat ze dan thuis bezorgen. Het feestbeest kan ze dan persoonlijk afgeven bij vriendjes en vriendinnetjes, of uitdelen na school. Ook kun je er dan nog eventueel een bijpassende adressticker en sluitzegel opplakken, of er wat gezellige confetti bij in doen!

Direct versturen 
Is je kindje in de vakantie jarig, of woont dat ene vriendinnetje een beetje ver weg? Vraag de adressen van de feestgangertjes op met de adresverzoeker. Wij doen samen met PostNL de rest. Voor 20:00 uur besteld is vandaag verzonden, dus de kinderen zullen het kaartje snel in huis hebben.

Tip: Wil je nog wat meer inspiratie opdoen voor de leukste uitnodiging, of het feestje zelf? Op onze blog vind je de leukste ideeën voor kinderfeestjes. Bekijk ook de checklist kinderfeestjes en voor de uitnodiging zelf: de leukste teksten voor de uitnodiging van een kinderfeestje.

 1. Kies je favoriete uitnodiging uit de collectie en kies op ‘Kaart bewerken’. 
 2. In de kaartmaker voeg je de allerleukste figuren, cijfers (voor de leeftijd), achtergronden en kaders toe aan je kaart. 
 3. Maak de kaart nog persoonlijker met een foto van de jarige, die je toevoegt uit je eigen bestanden. 
 4. Vergeet niet de praktische informatie van het kinderfeestje (wie, waar, wanneer, wat moeten de kinderen meenemen en of ze worden thuisgebracht) op je kaart te zetten. 
 5. Bestellen maar!
   

🎈 Tip: Bekijk deze voorbeeldteksten uitnodiging kinderfeestje voor inspiratie.

Door mooie exra’s te bestellen maak je jouw uitnodiging nog specialer!

 • Luxe papiersoorten: Kies uit een van onze 6 papiersoorten. Staat er een foto van de jarige op de kaart? Dan geeft de papiersoort ‘glans’ een extra mooi effect.
 • Gekleurde enveloppen: Naast de standaard witte enveloppen kun je ook kiezen voor een vrolijk gekleurd exemplaar.
 • Sluitzegels: Maak de uitnodigingen helemaal af met een bijpassende sluitzegel. 
 • Adresstickers: Bestel adresstickers met een kader die past bij het kaartje. Schrijf de namen van alle vriendjes en vriendinnetjes van de jarige erop voor een persoonlijke uitnodiging.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.