Ga naar de inhoudGa naar het filter

Beterschapskaart man

Is je vriend, vader of broer ziek? Stuur deze man een beterschapskaart en laat weten dat je aan hem denkt. Kies een mooie beterschapskaart voor een man uit en zet er een lieve, leuke of grappige tekst in.

Beterschapskaarten voor een man 

Het sturen van een beterschapskaart aan een man kan uiteenlopende redenen hebben. Daarom hebben onze designers verschillende soorten beterschapskaarten gemaakt. Zo zitten er in onze collectie kaarten voor mannen die ernstig ziek zijn, een operatie moeten ondergaan of iets gebroken hebben. Ook is het mogelijk om een man een beterschapskaart te sturen voor een burn-out of een depressie. Niet zeker welke beterschapskaart het meest geschikt is voor de man in kwestie? Een algemeen kaartje met ‘Dikke knuffel’ of ‘Opkikkertje’ is gepast in vrijwel alle situaties.

Beterschap voor een man met humor 

Niet alleen vrouwen plagen het andere geslacht graag door te zeggen dat ze ‘mannen griep’ hebben, ook mannen onderling houden er wel van om elkaar te stangen. Kan de man die je sterkte of een spoedig herstel wilt wensen, wel tegen een stootje? Dan is een kaart met een vleugje humor een uitstekend medicijn. Veel grappige beterschapskaarten voor een man bevatten afbeeldingen van grappige dieren of een woordspeling naar de botbreuk, het ongeluk of het opgelopen virus. Een beterschapskaart met fruit kan ook prima voor een man.

Beterschap wensen aan een man 

Hoe graag ze het ook zouden willen, mannen zijn niet onsterfelijk. Ook het mannelijk geslacht wordt zo af en toe getroffen door griep, koorts of ander (lichamelijk) ongemak. Hoewel ze het niet snel uit zichzelf zullen zeggen, kunnen ook zij een beterschapskaart wel waarderen. Maar wat zet eigenlijk in zo’n beterschapskaart voor een man? In dit blog hebben we beterschapswensen voor een zieke verzameld. Hier zitten mooie teksten tussen, maar ook meelevende gedichten en grappige quotes. Is de kaart voor een ernstig zieke man bedoeld? Op de pagina staan ook teksten voor mensen die terminaal zijn of een levensbedreigende aandoening hebben.

Kaart voor beterschap versturen aan een man 

Ben je klaar met het aanpassen van de beterschapskaart? Dan is het tijd om de kaart te bestellen en versturen. Vul het adres van de zieke man (of het ziekenhuis) in en kies een verzendmoment. Wij doen de kaart voor je op de post en voor je het weet heeft je zieke vriend, buurjongen, broer, vader of opa een kaart met een beterschapswens die echt bij hem past. Voeg eventueel een cadeau aan je bestelling toe en tover een glimlach op het gezicht van de zieke man. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kleinigheidje als een reep chocolade, een bierpakket of een doosje thee?

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.