Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging samen 100 jaar

De beste feestjes vier je samen! Worden jij en je partner 50 jaar? Geef dan een samen 100 feest! Maak hier je uitnodiging voor als je samen 100 jaar oud wordt. Bestel voor 21:00 uur en we doen de kaarten nog dezelfde dag op de post. Vraag ook een GRATIS proefdruk aan en kijk of de uitnodiging aan jullie wensen voldoet.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Samen 100 feest organiseren

Samen 100 is een mooie gelegenheid om al jullie dierbaren uit te nodigen voor een gezellige fuif. Denk eens aan een tuinfeest of een barbecue. Of organiseer een gezellige borrel of een etentje!

Wat is er nou leuker dan een Abraham & Sarah feest ineen? Het scheelt in de kosten omdat je de locatie, hapjes en uitnodigingen maar één keer hoeft te regelen. Bovendien heb je vaak een overlap in vrienden en familie en dat kun je zo heel goed opvangen. 

Dit feest kun je ook heel goed met een familielid, een vriend of een vriendin vieren. Samen met je beste vriend of vriendin, je broer of je zus geef jij een fantastisch feest. Een jubileum om nooit te vergeten.

Samen 40, 50, 60 of 80 jaar

Een uitnodiging voor samen 100 jaar is best wel even wachten. Gelukkig zijn er leuke alternatieven om samen een feestje te geven. Word je beiden 20, dan kun je een samen 40 feestje geven. Je hoeft niet eens allebei even oud te zijn. Ben jij 20 en je vader 40, dan geef je een samen 60 feestje, gezellig toch? Ook mooi om te doen als je beiden 40 wordt, is een samen 80 feestje vieren. 

Wil je iemand graag iemand feliciteren voor zijn verjaardag? Bekijk dan eens onze verjaardagskaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.