Ga naar de inhoudGa naar het filter

Beterschapskaart vrouw

Kaartje2go vind je mooie en lieve kaarten om een vrouw een hart onder de riem te steken. Of ze nou haar arm gebroken heeft, met een burn-out thuis zit of een ernstige aandoening heeft: onze designers hebben hun best gedaan om voor iedere situatie een gepaste beterschapskaart te maken.

Beterschapskaartje voor een vrouw

Een beterschapskaart uitzoeken is soms best lastig. Je wilt de zieke vrouw laten weten dat je aan haar denkt, maar het niet te zwaar of juist te luchtig maken. Daarom hebben we een uitgebreide collectie met beterschapskaarten gemaakt: voor moeders, vriendinnen, zussen, oma’s en alle andere vrouwen in je leven. Je kunt de kaarten stuk voor stuk bekijken, maar ook ons handige menu gebruiken om een geschikte beterschapskaart te vinden. Filter bijvoorbeeld op ‘griep’, ‘operatie’ of ‘revalidatie’. Ook is het mogelijk om een vinkje te zetten bij ‘iets gebroken’, ‘burnout/depressie’ of ‘ernstig ziek’.

Tip: ken je de zieke vrouw van je werk? Op onze website vind je ook beterschapskaarten voor een collega.

Beterschap vrouw: teksten op je kaart 

Vrouwen gooien niet gauw het bijltje erbij neer als ze ziek zijn. Deze power ladies blijven doorgaan. Het is dan ook ontzettend fijn om deze strijdlust specifiek te benoemen in je kaart. Andere invalshoeken voor een beterschapstekst kunnen zijn: 

  • Wat je allemaal bewondert aan de vrouw in kwestie.
  • Welke plannen jullie samen hebben als ze weer de oude is. 
  • Een grappige anekdote van een tijdje terug. 
  • Haar lievelingsgedicht of stukje uit haar favoriete liedje.
  • Bemoedigende woorden om haar een hart onder de riem te steken. 

🍊Je kaart voorzien van het ultieme beterschap cadeau? Bekijk dan eens onze fruitmanden of verse brievenbusbloemen.

Beterschap humor vrouw: even lachen

Als je flink in de put zit kan een kaart met humor wonderen doen. Kies daarom voor een beterschapskaart met humor en tover een lach op haar gezicht. Wat schrijf je op een beterschapskaart voor een vrouw? Kies voor grappige tekst als ‘Lachen is het beste medicijn, maar wacht even tot de hechtingen eruit zijn!’ of houd het luchtig met ‘Lieve zus/mam/vriendin, ik hoop dat je snel weer beter bent’. 

Kaart naar de zieke vrouw sturen

Staat er een leuke afbeelding op de beterschapskaart en heb je er een lieve tekst ingezet? Dan hoef je alleen nog maar het adres van deze vrouw aan ons door te geven. Wij doen de kaart graag voor je op de post, samen met eventuele cadeaus. Ontvang je de beterschapskaart liever thuis? Dan sturen we de kaart als pakket naar je op, samen met een envelop. Zo kun je zelf een beterschapswens in de kaart schrijven of er een foto (van het gezin / de kleinkinderen) in doen. Dit laatste wordt vast en zeker gewaardeerd, vooral als de vrouw in het ziekenhuis ligt. Kan ze de kaart en de foto mooi samen op het prikbord hangen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.