Ga naar de inhoudGa naar het filter
Kerstkaarten christelijk

Christelijke kerstwensen

Kerst is hét moment om geliefden een mooie kerstwens en een gezegend jaar te wensen. Wil je graag extra stilstaan bij de echte kerstgedachte: het goede nieuws en de geboorte van Jezus Christus en ben je op zoek naar kerstkaart met een christelijke kerstboodschap? Wij hebben voor jou een ruime keuze christelijke kerstkaarten met prachtige teksten uit bekende opwekkingsliederen en bijbelteksten verzameld.

Christelijke kerstkaarten maken

We hebben mooie kant-en-klare christelijke kerstkaarten, maar je kunt jouw kaart ook zelf ontwerpen: upload een eigen foto, pas de achtergrond en kleuren aan en voeg zelf gemakkelijk figuren en kaders toe aan jouw christelijke kerstkaart. Kies tot slot een mooie tekst uit en schrijf deze op de kaart. Ben je klaar met ontwerpen? Vraag dan meteen een gratis proefdruk aan en ontdek zelf hoe mooi je kaartje is geworden.

Breng de blijde kerstboodschap over

Kerst is van oorsprong een christelijk feest. Misschien sta jij tijdens de kerstdagen ook stil bij de geboorte van Jezus Christus en ben je op zoek naar een mooie, religieuze kerstkaart. Speciaal voor jou hebben we christelijke kaarten met een mooie bijbeltekst, een psalm of opwekkingslied erop.

Met een christelijke tekst op jouw kaart breng je een mooie boodschap over naar je familie, vrienden, collega’s en andere bekenden. Dit kan bijvoorbeeld een zegen, gelukswens of troostende woorden in tijden van verdriet zijn. Met een eigen tekst kun je de kerstkaart nog persoonlijker maken.

Religieuze kerstkaarten maken

Bij Kaartje2go maak je heel eenvoudig jouw eigen religieuze kerstkaart. Je kunt zelf foto’s kiezen en toevoegen, teksten plaatsen en leuke figuren en kaders gebruiken om je kaart mee te versieren. Gebruik bijvoorbeeld een foto van een kerststal, kerk, kruis of engel en plaats er een mooie bijbeltekst of opwekkingslied bij. Zo maak je jouw kerstkaarten helemaal naar je eigen smaak.

Bekijk ook onze Engelse kerstkaarten.

Vergeet nooit meer kerstkaartjes te versturen

Kerstkaartjes vergeten te sturen is vanaf nu verleden tijd. Geen kerststress, geen herinneringen, geen spijt. Zo stuur je eenvoudig jouw kerstwensen naar geliefden: maak bij Kaartje2go een gratis account aan, ontwerp jouw kerstkaart en geef een verzenddatum aan. Op de afgesproken datum versturen wij de kerstkaarten direct naar jouw familie en vrienden. Oftewel: kerstkaartjes versturen zonder gedoe! 

Wil je graag vandaag nog een kerstkaart versturen? Als je voor 21:00 uur bestelt, dan versturen wij je pakketje dezelfde dag nog.

Leuke extra’s voor je kerstkaartje

Heb jij je eigen kaart ontworpen en ben je helemaal tevreden? Mooi, daar worden wij blij van! Maar wist je dat je jouw kaartje nog verder kan personaliseren? Dit kun je doen door één van de vijf luxe papiersoorten te kiezen, een envelop in jouw favoriete kleur te selecteren en door unieke kerst sluitzegels toe te voegen. Bovendien kun je dit jaar gratis rode enveloppen kiezen als je een pakketje bestelt. Zo brengen we samen het kerstgevoel heel dichtbij.

Bijbelteksten voor de kerstdagen

Wil jij graag een blijde boodschap overdragen met de kerstdagen? Bekijk dan eens onze christelijke kerstkaarten met bijbeltekst. Hierop staan inspirerende teksten uit de bijbel om vrienden of familie een gezegende kerst te wensen. Daarnaast hebben we hieronder nog een aantal kerst bijbelteksten voor je verzameld. Kopieer de tekst en maak je eigen christelijke kerstkaart.

Lucas 2:14

Eer aan God in de hoogste hemel

en vrede op aarde voor alle mensen die hij liefheeft.

Jesaja 9:5

Een kind is ons geboren,

een zoon is ons gegeven;

de heerschappij rust op zijn schouders.

Deze namen zal hij dragen: Wonderbare raadsman,

Goddelijke held, Eeuwige vader, Vredevorst.

Matteüs 1:23

De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren, en men zal hem de naam Immanuel geven,’ wat in onze taal betekent ‘God met ons’.

Lucas 2:11

Vandaag is in de stad van David jullie redder geboren. Hij is de messias, de Heer.

Johannes 3:16

Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

2 Korintiërs 9:15

Laten we God danken voor zijn onbeschrijfelijk geschenk.

De nieuwste christelijke kerstkaarten in 2024

Ben je op zoek naar de nieuwste christelijke kerstkaarten? Onze designers werken het hele jaar door hard aan nieuwe ontwerpen. Zo zijn er in 2023 ook weer meerdere leuke christelijke kerstkaarten gemaakt. Wij houden hierbij rekening met de trends. Wist je dat het mogelijk is om je kerstkaarten direct online te versturen? Dat scheelt jou weer een ritje naar de brievenbus. Je vult de namen en adressen in van de ontvangers en wij doen de rest. Handig!

Een kaartje voor iedereen

Niet de kaart gevonden die je zoekt? We hebben nog meer veel meer mooie kerstkaarten. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze kerstkaarten trends, bij de klassieke kerstkaarten of ga voor een kaart met jaartal erop. Iets te vieren? Kies dan de save the date kerstkaarten.

Veelgestelde vragen over christelijke kerstkaarten

Het is eenvoudig om je eigen christelijke kerstkaart te maken. Kies een mooie kaart uit de collectie, bewerk de tekst en het lettertype, en geef het kaartje bijvoorbeeld een andere achtergrond. Dit kun je doen in onze kaartmaker. Hiermee geef je in een handomdraai een persoonlijk tintje aan je kaart. 

Ja, je kan een gratis proefdruk ontvangen! Log in of maak in een handomdraai een account aan. Maak je kaartje en kies voor het ontvangen van een proefdruk. Voor 21:00 uur besteld is dezelfde dag nog verstuurd, hierdoor heb je snel het kaartje binnen. 

Lees alle informatie over onze gratis proefdruk.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.