Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Christelijke kerstwensen

Christelijke kerstkaarten zelf ontwerpen

Wil je iemand een prachtige, religieus getinte kerstkaart met kerstwensen sturen? We beschikken over een ruim aanbod aan mooie kant-en-klare christelijke kerstkaarten, maar je kunt er uiteraard ook zelf een ontwerpen. Dat doe je snel en gemakkelijk met de kaartenmaker. Als je voor 20u bestelt, dan doen wij jouw kerstwensen nog dezelfde avond op de post.

Religieuze kerstwensen maken

Het is heel gemakkelijk om bij Kaartje2go een gepersonaliseerde religieuze kerstkaart te maken. Voeg gewoon een eigen foto toe, plaats er een originele, zelfgeschreven tekst bij (kijk hiervoor bij onze teksten voor kerstkaarten) en zet er ook nog wat grappige of mooie figuren en kaders op. Kies voor een kaart die volledig aan jouw smaak beantwoordt.

Verzenden kerstkaartjes

Wat als ….je jouw kerstkaartjes te laat op de post doet? Dat kan de beste overkomen maar je wilt het liever niet meemaken. Daarom is het bij ons mogelijk om vooraf al kerstkaartjes aan te maken en in je account een verzenddatum op te geven. Kaartje2go verzendt dan jouw kerstkaarten met kerstwensen op tijd, zodat je geen kerststress moet hebben.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11205 beoordelingen