Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Droom weg bij de leukste uitnodigingen voor een slaapfeestje

Je zoon of dochter is (bijna) jarig, gefeliciteerd! Binnenkort wordt het gevierd met vriendjes en vriendinnetjes tijdens een slaapfeestje. Een bijpassende uitnodiging mag natuurlijk niet ontbreken. Omdat we snappen dat zo’n kinderfeestje organiseren best pittig kan zijn, maken we het jou graag zo makkelijk mogelijk. Kies een ontwerp voor de uitnodiging, pas ‘m aan en verstuur de kaart naar de kids. Liever zelf uitdelen? Dan laat je de kaart bij jou thuis bezorgen.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Maak de perfecte uitnodiging voor een slaapfeestje

Als je een uitnodiging voor een slaapfeestje bij Kaartje2go maakt, hoef jij in ieder geval niet in slaap te vallen. Onze designers hebben de leukste uitnodigingen voor het slaappartijtje gemaakt. Ook kun jij de slaapfeestje uitnodiging zelf aanpassen. Hoe je de perfecte uitnodiging kiest en maakt? Dat vertellen we je graag.

Voor welke slaapfeestje uitnodiging kies jij?

Het maken van een uitnodiging voor een slaapfeestje begint bij het kiezen van een kaart. Voor een snoozige uitnodiging kun je in het filtermenu kiezen voor de stijl ‘lief’. Is het feestvarken juist heel cool? Dan kun je kiezen voor een kaart in de stijl ‘hip en trendy’ of ‘stoer’. Je kunt de uitnodiging voor het slaapfeestje natuurlijk ook afstemmen op de activiteiten overdag of een tof thema. We hebben wat ideeën voor je verzameld:

Tip: Sla je favoriete kaartjes op in je Kaartje2go account. Heb je nog geen account? Maak er dan gratis eentje aan en ontvang je eerste kaartje gratis.

Uitnodiging slaapfeestje zelf maken

Wil je zelf een uitnodiging voor een slaapfeestje maken? Kies dan voor een blanco kaart. Door op ‘Kaart bewerken’ te klikken, opent de kaartmaker. Hiermee upload je eenvoudig jouw eigen creatie. Of kies voor één van de fotokaarten als uitnodiging voor het slaapfeest. Daarmee zet je de jarige in de spotlight.

De uitnodiging voor het slaapfeestje delen: dat is waar het plezier begint!

Ben jij happy met de uitnodiging voor het slaapfeestje? Dan is het tijd om dromen uit te laten komen. Het feestje begint hier, bij het ontvangen van de uitnodiging. Daarvoor kun je kiezen tussen thuis laten bezorgen om vervolgens uit te delen, of je laat de uitnodiging bij de kleine feestvierders bezorgen.

Zelf uitnodigen voor het slaappartijtje (thuis ontvangen)

De uitnodiging overhandigen heeft iets speciaals en deze optie wordt dus het meest gekozen. De jarige job of jet kan dit zelf doen, bijvoorbeeld door de uitnodigingskaarten aan kids op school of in de buurt uit te delen. Is het feestvarken nog te jong? Dan kun jij hier een handje bij helpen. In beide gevallen zorgen wij dat de uitnodigingen bij jou thuis op de deurmat komen te liggen. Voer hiervoor je eigen adres in en kies een verzenddatum. 

Uitnodiging slaapfeestje versturen

Zijn er kindjes die niet in de buurt wonen? Dan kun je de uitnodigingen naar hun thuis versturen. Voer hiervoor de adressen in. Of maak gebruik van de adresverzoeker en laat de (ouders van) de jongen of het meisje zelf het adres invullen.

Of je de uitnodigingen nu thuis laat bezorgen of rechtstreeks naar de ontvanger verstuurd, je kunt rekenen op razendsnelle verzending. Want als je op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld, wordt de uitnodiging diezelfde dag nog verzonden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.