Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging slaapfeestje

Je zoon of dochter is (bijna) jarig, gefeliciteerd! Binnenkort vieren jullie het met vriendjes en vriendinnetjes tijdens een gezellig slaapfeestje. Een toffe uitnodiging voor het slaapfeestje hoort daar natuurlijk helemaal bij. Omdat we snappen dat zo’n kinderfeestje organiseren best pittig kan zijn, maken we het jou graag zo makkelijk mogelijk. Kies je favoriete uitnodiging, pas ‘m aan naar je wensen en bestellen maar!

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Droom weg bij de leukste uitnodigingen voor een slaapfeestje 🌙

Als je bij ons een uitnodiging voor een slaapfeestje maakt, hoef je in ieder geval niet in slaap te vallen. Onze designers hebben namelijk de leukste uitnodigingen voor het slaappartijtje gemaakt. Ook kun je de slaapfeestje uitnodiging zelf aanpassen. Hoe je de perfecte uitnodiging kiest en maakt? Dat vertellen we je graag.

Welke slaapfeest uitnodiging kies jij?

Het maken van de uitnodiging begint bij het kiezen van een kaart. En al zeggen we het zelf, wat hebben we veel leuke uitnodigingen voor een slaapfeestje! Voor een snoozige kaart kun je kiezen voor een uitnodiging met slaapmasker, een met een slapend wolkje of eentje vol dwarrelende veren als na een kussengevecht. Natuurlijk hebben we ook iets stoerdere kaarten voor het feestje, zoals met een donkere nacht en schijnende zaklampen of een uitnodiging met een blauwe sterrenhemel. Je kunt de uitnodiging voor het slaapfeestje natuurlijk ook afstemmen op de activiteiten overdag of een tof thema. We hebben wat ideeën voor je verzameld:

☁️ Lees onze blogs over kinderfeestjes en laat je inspireren door nóg meer ideeën.

Uitnodiging slaapfeestje zelf maken

Wil je zelf een uitnodiging voor een slaapfeestje maken? Kies dan voor een blanco kaart en klik op ‘Kaart bewerken’. In de kaartmaker upload je heel makkelijk je eigen creatie. Of je kunt hier zelf een originele uitnodiging voor het slaapfeestje maken! Toffe figuren als een maan, illustratie van slapende ogen, snoep en een filmcamera voor de filmavond zijn superleuk voor op je pyjama party uitnodiging. Natuurlijk kun je een slaapfeestje uitnodiging uit onze galerij als voorbeeld nemen, zodat je precies weet wat erop moet komen te staan voor de ultieme uitnodiging. Als laatste maak je de kaart met een mooie achtergrondkleur, een vrolijk lettertype en een leuke foto heel persoonlijk.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.