Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging kinderfeestje met foto

Laat het feestbeest stralen met een foto op de uitnodiging! Je bent namelijk maar een keer per jaar jarig, dus daarvoor mag je alles uit de kast trekken. Het uitdelen van de kinderfeestje uitnodigingen wordt ook zoveel leuker als je zelf op het kaartje staat. 

Foto uitnodiging kinderfeestje

Met een foto uitnodiging voor een kinderfeestje maak je in één oogopslag duidelijk wie de jarige job of jet is. Wil je ook jouw kleine feestvarkentje in het zonnetje zetten? Onze collectie bevat honderden ontwerpen waar je in een paar seconden een eigen foto aan toe kunt voegen. 

📸Tip: De meeste ouders kiezen ervoor om kinderfeestje uitnodigingen met een foto af te laten drukken op glanspapier. De glimmende laag aan de buitenzijde laat het stralende koppie van je kind nog meer tot z’n recht komen.

Uitnodigingen met foto voor ieder kinderfeestje

De keuze is reuze als het gaat om kinderfeestje foto uitnodigingen. Je kunt een van de kaarten hierboven kiezen, maar ook een kiekje op een uitnodiging in een specifiek thema zetten. Zo hebben we bijvoorbeeld uitnodigingen voor een zwemfeestje, een speurtocht of een slaapfeestje. En die zijn toch allemaal net wat leuker met een foto van de jarige erop. 

Organiseren jullie een feestje in een specifiek thema? Dan kun je een foto uitnodiging voor het kinderfeestje maken waarbij de jarige in stijl gekleed is. In een piratenkostuum voor een piratenfeestje bijvoorbeeld. Of met leeuwenschmink voor een jungle kinderfeestje

De perfecte foto op je kinderfeestje uitnodiging

Staat je kindje te popelen om de spotlight te pakken op zijn of haar kinderfeestje kaart? Dan geven we je graag wat tips voor het ontwerpen van dé perfecte uitnodiging.

📸Tip 1: De meeste ouders kiezen ervoor om kinderfeestje uitnodigingen met een foto af te laten drukken op glanspapier. De glimmende laag aan de buitenzijde laat het stralende koppie van je kind nog meer tot z’n recht komen.

📸Tip 2: Wil je zeker weten dat de foto uitnodiging voor het kinderfeestje aan al je wensen voldoet? Vraag dan een gratis proefdruk aan. 

📸Tip 3: We schreven een blogartikel met originele ideeën voor een fotokaart. Wie weet kun je hier nog wat inspiratie opdoen voor de kinderfeestje uitnodiging met foto. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.