Ga naar de inhoudGa naar het filter

Foliedruk

Goudfolie
Kaart met goudfolie
Zilverfolie
Kaart met zilverfolie
Koperfolie
Kaart met koperfolie
Holografischfolie
Kaart met holografischfolie

Meest gestelde vragen over foliedruk

Momenteel zijn er geboortekaartjes, trouwkaarten, jubileumkaarten en communiekaarten beschikbaar in foliedruk. Een foliedruk kaart herken je aan het label “folie” in het kaartenoverzicht. Ook kan je filteren op kaarten met folie met het filtermenu. Heb je een specifieke wens voor een kaart – neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee!

Ja, kaarten met foliedruk worden ook aangeboden zonder foliedruk. Je kan op de productpagina van je kaart bovenin kiezen tussen “Met foliedruk” en “Zonder foliedruk”.

Nee. Foliedruk heeft een eigen papiersoort waarop de folie het beste hecht. Dit is een glad papier met een mat laminaat afwerking.

Ja dat kan! Als jouw kaart beschikbaar is in foliedruk kan je hier een proefdruk van maken. Heb je nog geen proefdruk besteld en ben je ingelogd dan is deze ook GRATIS. Hou wel rekening met een levertijd van 2 werkdagen (in plaats van 1 werkdag, vanwege de droogtijd).

In ons assortiment vind je een aantal kaarten die standaard de mogelijkheid hebben tot foliedruk. Heb je een hele specifieke wens dan kan je uiteraard contact met ons op nemen! We gaan dan kijken of het technisch mogelijk is.

Momenteel bieden we vier soorten foliedruk aan:

  1. Goudfolie
  2. Zilverfolie
  3. Koperfolie
  4. Holografischfolie

Ja, foliedruk kaarten zijn duurder om te maken en daarom vragen wij daar een meerpijs voor. Per kaart betaal je 0,99 cent extra. Voor holografische foliedruk komt hier nog een kleine meerprijs bovenop, afhankelijk van het gekozen kaartformaat.

Helaas is het nog niet mogelijk om sluitzegels met foliedruk te bestellen.

Momenteel kan alleen de buitenkant / voorzijde van een kaart met folie gedrukt worden.

De kwaliteit van jouw kaarten vinden we belangrijk. Door een langere droogtijd duurt het drukproces 1 dag langer. Hou daarom rekening met een levering van 2-3 dagen totdat het bij jou thuis aankomt (in plaats van 1-2 werkdagen). 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.