Ga naar de inhoudGa naar het filter
Felicitatie zwanger

Felicitatiekaarten & gelukswensen zwangerschap

Gefeliciteerd! Iemand in jouw omgeving is in verwachting van een kindje. De eerste of misschien zijn er al meerdere kinderen in het gezin. In alle gevallen is de zwangerschap  een speciale periode. Er groeit een klein wondertje. Dat is voor zowel de toekomstige ouders als de mensen daaromheen iets bijzonders. Iedereen verheugt zich op de komst van de kleine. Wil jij de ouders feliciteren met de zwangerschap? Stuur dan een kaartje.

Verras en feliciteer met de zwangerschap

Wanneer je je zus, vriendin of kennis wilt feliciteren met haar zwangerschap, is het versturen van een felicitatiekaart een heel goed idee. Een kaart kan altijd in aanvulling op een bezoekje, appje of telefoontje. Maar zelfs het ontvangen van een kaart alleen is al een grote verrassing. Dat begint bij de brievenbus, wanneer de ontvanger nieuwsgierig de post opraapt. “Van wie zou deze kaart zijn? En wat staat erin?”. De ontvanger ziet een fantastische kaart. Deze felicitatiekaart is met zorg ontworpen en uitgekozen door jou. Als ze ontdekt wat erin staat, glundert ze. Deze kaart is een leuke verrassing en ook een mooi aandenken voor later. Voel je het verrassingseffect dat een kaart kan brengen?

Maak een felicitatiekaart zwangerschap

Ben je op zoek naar een vrolijke of mooie felicitatiekaart ‘zwangerschap’? Dan zit je goed bij Kaartje2go. Je kiest bij ons een ontwerp dat past bij de ontvanger. We hebben kaarten in diverse thema’s. Denk bijvoorbeeld aan een kaart om te feliciteren tijdens het begin van de zwangerschap, het verlof of juist de allerlaatste loodjes. En als het eenmaal zover is, verstuur je natuurlijk een felicitatie voor de geboorte van het kind. De felicitatiekaarten voor een zwangerschap vind je in allerlei ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een kaart waarbij de vrolijke kleuren eraf spatten. Of juist een minimalistisch ontwerp, omdat dat beter past bij degene die in verwachting is. Ook daarin heb je genoeg keuze. Verwacht de ontvanger niet één, maar twee kinderen? Dan hebben we kaarten om te feliciteren met de te verwachten tweeling. Wanneer je een ontwerp hebt gekozen, bewerk je de kaart heel makkelijk met de kaartmaker. Voeg confetti of een mooie foto toe en voorzie de kaart van een persoonlijke tekst. Met de kaartmaker kun je al je creativiteit in de kaart kwijt. Zo creëer jij in een handomdraai je eigen unieke felicitatiekaart.

Een extra’tje om te feliciteren met de zwangerschap

Een kaartje op zich is al een cadeau. Je kunt er een extra groot feest van maken door er een cadeautje aan toe te voegen. Bij ons vind je allerlei lekkernijen, waaronder verschillende soorten chocolade en thee. Daarmee kan de moeder in spé even een moment voor zichzelf creëren. Of gun haar wat extra ontspanning met een beauty cadeautje. Je voegt zo’n zwangerschapscadeau heel makkelijk toe aan je kaartje. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de verrassing met het kaartje bij de ontvanger thuis wordt bezorgd. Een dubbele verrassing!

Felicitatie zwangerschap verzenden

Is de kaart helemaal naar wens en klaar om verzonden te worden? Dan mist er nog één ding: het adres. Wanneer je al eerder een kaart naar dit adres hebt verstuurd, kun je het adresboek in je account raadplegen. Je selecteert dan de naam van de ontvanger en het juiste adres. Staat dit er nog niet in, dan voeg je het heel makkelijk toe. Met de planner kun je aangeven wanneer de kaart verzonden moet worden. Bestel je voor 20.00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. In 95% van de gevallen ligt de kaart al de volgende dag op de deurmat. En oja, als nieuwe klant krijgt je de eerste kaart van ons cadeau. Zo is een kaart maken voor jou ook een echt feestje!

Een felicitatie met een zwangerschap is altijd belangrijk. Je wilt natuurlijk wel dat degene die zwanger is, weet dat je blij voor haar bent. Natuurlijk kun je een berichtje via de mail sturen of even bellen, maar niets is zo opvallend en persoonlijk als een kaartje.  

Inspiratie opdoen voor de felicitatie

Heb je moeite hebt met het bedenken van een passende tekst voor de felicitatie met een zwangerschap? Dan willen we je graag helpen en je de nodige inspiratie geven. Op zoek naar algemene felicitaties? Kijk dan bij ons grotere felicitatie overzicht!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.