Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten voor personeel en medewerkers

Kerstmis is het uitgelezen moment om waardering uit te spreken over de inzet van je personeel. Zonder hen was het afgelopen jaar een stuk minder mooi geweest. Bedank daarom je medewerkers met een zakelijke kerstkaart. Bekijk ons ruime aanbod en vind de perfecte kaart.

Een kerstkaart voor personeel maken

Onze ontwerpers hebben hard gewerkt aan de collectie ‘Kerstkaart personeel’. We vinden het namelijk belangrijk dat er voor ieder bedrijf een passend kaartje in ons assortiment zit. Met behulp van het filtermenu vind je eenvoudig een kaart die aan al je wensen voldoet. Natuurlijk kun je ook zelf een kerstkaart voor je medewerkers ontwerpen. Kies dan voor een blanco kaart. 

Een warme kerstwens voor medewerkers

Stuur je een zakelijke kerstkaart naar personeel, dan hoort daar natuurlijk een kerstboodschap bij. De meeste kerstkaarten bevatten al een mooie tekst voor medewerkers. Deze kun je eenvoudig aanpassen. Zo kun je hen bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar en wens je iedereen prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe. 

🎄 Tip: Nog op zoek naar een tekst die past bij je kerstkaart voor personeel? We hebben een aantal zakelijke kerstwensen op een rijtje gezet. 

Kerstkaarten voor personeel bestellen bij Kaartje2go

Ben je van plan om een zakelijke kerstkaart naar medewerkers te sturen? Dan zit je bij ons helemaal goed! Om het zo leuk mogelijk te maken: 

  • Kun je een gratis proefdruk bestellen. 
  • Voeg je eenvoudig een cadeautje toe aan je kerstkaart voor personeel. 
  • Doen we zakelijke kerstkaarten die op werkdagen voor 20:00 uur besteld worden diezelfde dag nog op de post. 
  • Drukken we al onze kaartjes CO2-neutraal. 
  • Maak je je kaartje extra feestelijk met onze rode enveloppen, bijpassende sluitzegels en leuke adresstickers. 

Een zakelijke kerstkaart naar medewerkers versturen

Tevreden met de kaart? Dan is het tijd om de zakelijke kerstkaart naar je personeel te sturen. Hiervoor heb je twee opties: 

Rechtstreeks versturen - Bij deze verzendoptie sturen we de kerstkaarten direct naar het personeel toe. Het enige wat je hoeft te doen is hun adressen uploaden. Dat scheelt een hoop werk in de drukke decembermaand. 

Thuis ontvangen -  Kies je voor deze optie, dan ontvang je de kaarten in een pakketje. Vervolgens kun je deze zelf overhandigen aan alle medewerkers. Ontzettend persoonlijk! Een ander voordeel van deze optie is dat je leuke extra’s aan je bestelling kunt toevoegen. 

Tip: Voor veel bedrijven is december een drukke maand, zo ook voor PostNL. Bestel je kerstkaarten voor personeel daarom op tijd.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.