Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging kinderfeestje disco

Zelfgemaakte punch drinken, eindeloos veel TikTok dansjes en swingen in een glinsterende outfit: een kinderfeestje met disco thema is een gegarandeerde hit onder kinderen. Hen laten weten in welk huis ze uit hun dak mogen gaan? Maak samen met je zoon of dochter een coole uitnodiging en vertel waar en wanneer het feestje los gaat.

Uitnodigingen disco kinderfeestje maken

Je zoon of dochter is jarig en dat is reden voor een feestje! En niet zomaar een feestje, maar een disco kinderfeestje. Een feest is geen feest zonder feestgangers. Kies daarom een leuk ontwerp uit en pas ‘m naar wens aan in onze kaartmaker.

Disco uitnodigingen voor elk kinderfeestje

Thuis, in het zwembad of in de schuur van een boerderij: het zijn allemaal geschikte plekken voor een disco kinderfeestje. Hoewel de locatie kan verschillen, hebben alle discofeestjes een aantal dingen gemeen: een discobal, confetti en leuke deuntjes om op los te gaan. Op veel van onze uitnodigen komen deze feestelijke elementen dan ook terug. Wil je de disco party in een extra feestelijk jasje steken? Geef het kinderfeestje dan een tropisch tintje. Zijn de kinderen al iets ouder? Met glow in the dark decoratie maak je er een onvergetelijke dag van.

Tip: Maak een gratis Kaartje2go account aan

Een geslaagd kinderfeestje start bij een unieke uitnodiging. Twijfel je nog tussen twee of meer kaarten? Geef ze een hartje en sla ze op in je persoonlijke account. Zo kun je ze later eenvoudig weer terugvinden. Als bonus spaar je ook nog eens punten bij elke bestelling. Deze kun je later inwisselen voor gratis kaartjes.

Zelf een uitnodiging voor een disco kinderfeestje ontwerpen

Al onze ontwerpen zijn eenvoudig te personaliseren. Je eigen draai aan een uitnodiging geven is dan ook een fluitje van een cent met onze kaartmaker. Barst je van de inspiratie? Helemaal zelf een kaart maken kan natuurlijk ook!

✨ Start met een blanco kaart: je eigen teksten schrijven, foto’s uploaden en lettertype kiezen. In de kaartmaker heb je alle vrijheid om de uitnodiging eenvoudig en snel te personaliseren. Een mooie achtergrond en swingende figuren maken de kaart helemaal af.

Start met een fotokaart: een foto als uitgangspunt, een collagekaart met meerdere foto’s of een bestaand ontwerp met foto’s erop? Welk ontwerp je ook kiest; de kwaliteit van de fotokaarten is van het hoogste niveau en maakt de jarige job of jet het stralende middelpunt.

Uitnodigingen disco kinderfeestje bestellen en versturen

Helemaal tevreden met de gratis proefdruk? Een bestelling is zo geplaatst. Vertel ons hoeveel uitnodigingen je nodig hebt en waar ze bezorgd mogen worden. Wij regelen de rest.

  • Thuis ontvangen: wie voor deze optie kiest, kan de uitnodiging nog wat extra’s geven. Giet bijvoorbeeld confetti in de envelop, stop er een ballon in of plak er een sluitzegel op. Je kindje kan de uitnodigingen vervolgens trots uitdelen op het schoolplein of in de straat.
  • Direct versturen: wonen niet alle kindjes in de buurt? Dan kun je de uitnodigingen naar hun huis versturen. Stuur een adresverzoek naar de ouders van wie het adres nog niet in je Kaartje2go adresboek staat.

Waar je voorkeur ook naar uitgaat; je kunt rekenen op razendsnelle verzending. Op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.