Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging game feestje

Een game feestje is he-le-maal hip! 🤖Thuis de allernieuwste games spelen of toch naar die ene gamehal in de buurt? Waar je het ook viert: een game feestje is altijd een succes. Kies een uitnodiging uit onze collectie en laat de kleine game fanaten weten waar (en wanneer) het feestje is.

Stoere uitnodiging voor een game party

Gamen, veel kinderen zijn er dol op. Ze kruipen dan ook graag samen achter hun favoriete gameconsole om missies te voltooien en slechterikken te verslaan. Doet jullie kleine jongen of meisje ook niets liever? Dan is een game feestje een goed idee! Nu nog een leuke uitnodiging maken en de voorpret kan beginnen.

Gamen is niet alleen een leuke activiteit, maar ook één die om veel interactie vraagt. Samenwerken is dan ook vaak van het grootste belang om een spel te winnen. Dit maakt samen gamen ook zo geschikt voor een kinderfeestje. Ouders die een gameconsole in huis hebben kunnen ervoor kiezen om spellen te lenen, maar ook om naar een gamehal te gaan. En wat dacht je van een next level game party waar de kids kunnen lasergamen? Hier kunnen kinderen naar hartenlust spelen en na afloop vaak iets van een frietje met een snack eten. Waar je voorkeur ook naar uitgaat: onze stoere kinderfeestje game uitnodigingen zijn eenvoudig naar wens aan te passen.

Toffe ideeën om je game feestje uitnodiging nóg mooier te maken

Onze uitnodigingen voor game kinderfeestjes hebben een stoere, maar neutrale uitstraling. Je kunt er dus alle kanten mee op. Is jouw kind helemaal fan van één bepaalde game? Dan is het misschien nog wel leuker om zelf een uitnodiging te maken. Kies een blanco kaart of een fotokaart uit en voeg afbeeldingen en figuren van deze videogame toe door deze te uploaden in onze kaartmaker. 

Je kunt ook flitsende extra’s bestellen, die helemaal passen bij het game thema. Zilveren of gouden enveloppen bijvoorbeeld! En ook een bijpassende sluitzegel met bijvoorbeeld een controller (of voetbal voor de FIFA-fanaten) sluit lekker aan bij de gaming feestsfeer.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.