Ga naar de inhoud

Felicitatiekaart communie

Gefeliciteerd! Een kind in jouw omgeving heeft communie gedaan. Wat een mooi en belangrijk moment voor het kind en de ouders. Of je nu aanwezig bent bij het communiefeest of niet, bij de communie hoort natuurlijk een felicitatiekaart. Kaartje2go heeft de leukste kaartjes om iemand te feliciteren met zijn of haar communie. Maak, stuur en verras met een felicitatiekaart!

Felicitatiekaart voor communie maken

De ingewijdene feliciteer je  eenvoudig met de kaartjes van Kaartje2go. Kies als eerste een kaart uit onze uitgebreide collectie ‘felicitatiekaarten communie’. Het aanbod is groot: er is voor ieder wat wils. Zo hebben we stoere felicitatiekaartjes voor jongens een lieve felicitatiekaartjes voor meisjes. Voor iedereen hebben we dus wel een leuke kaart om te feliciteren met communie! Natuurlijk willen we niet dat je verdrinkt in alle mogelijkheden. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je makkelijk een felicitatiekaart voor de communie kunt kiezen. Selecteer in het filtermenu de stijlen en thema’s die bij de ontvanger passen. Denk aan bloemen en dieren als thema of kaarten in een stijlvolle of klassieke stijl. Klaar met selecteren? Er verschijnt een aanbod van kaarten die passen bij jouw selectie. Zo wordt het kiezen van een felicitatiekaart voor de communicant een stuk makkelijker.

Kaartje felicitatie communie personaliseren

Heb je een mooie kaart als felicitatie voor de communie gekozen? Dan kun je de kaart nu bewerken. Dit doe je in de kaartmaker. Hier voeg je de leukste figuren, kaders en teksten toe aan de kaart. Ook leuk: voeg een foto toe. Daarmee maak je de kaart extra persoonlijk. Natuurlijk mag een persoonlijke tekst niet ontbreken. Schrijf bijvoorbeeld een mooie bijbeltekst op de kaart of bedenk een mooie wens. Waar je ook voor kiest, de kaart zal zeker een verrassing zijn. Nu en in de toekomst, want zo’n kaart is een prachtig aandenken voor later.

Felicitatiekaart communie versturen

Kaart klaar? Versturen maar! Maar bekijk voordat je dat doet eerst nog even onze cadeaus. Want misschien wil jij de communicant wel extra groots verrassen. Met het leukste speelgoed, lekker snoepgoed of een boek, bijvoorbeeld. Stel je maar voor hoe groot de verrassing is als een kind dat in de brievenbus vindt! Je voegt het cadeau eenvoudig toe aan je bestelling. Daarna vul je het adres van de ontvanger in en kies je een bezorgdatum.

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, dan wordt je kaart in 95% van de gevallen de dag erna bezorgd. Zo makkelijk is het om een felicitatiekaart voor communie te versturen.

Superleuk dat je bij Kaartje2go een communie felicitatiekaart wil gaan maken. In onze Kaartmaker maak je eenvoudig en snel zelf zo’n kaartje: 

  1. Bekijk onze communie felicitatiecollectie en kies jouw favoriete kaartje uit. Je kunt ook zelf een kaart ontwerpen door te beginnen met een blanco kaart.
  2. Personaliseer de kaart met achtergrondkleuren, figuren, en kaders. Een foto van de ingewijdene is ook een tof idee. 
  3. Schrijf een felicitatietekst op de kaart.
  4. Voeg eventueel een leuke extra toe. Je kaart is nu helemaal klaar voor verzending. 

Leuk idee, dat kan zeker! Kies een kaartje uit onze communie felicitatiecollectie en vervang de voorbeeldfoto met een eigen foto. Een foto van de ingewijde maakt het kaartje ontzettend mooi en persoonlijk. Je kunt ook een standaard fotokaart omtoveren tot een felicitatiekaart voor de communie. 

Bekijk hier onze communiekaarten met foto.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.479 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.