Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatie communie

Hoera, je nichtje of buurjongen heeft communie gedaan! Wat is dit toch een belangrijk moment in zijn of haar leven. Zo’n bijzonder dag is zeker een felicitatie waard. Stuur daarom een leuke communie felicitatiekaart naar de communicant of vormeling!

Eerste communie

De eerste communie is een bijzonder moment. Stuur een leuke felicitatie naar de kleine feestvierder. Dit zorgt zeker voor een glimlach op zijn of haar gezicht. Het felicitatiekaartje is ook nog eens een leuk aandenken voor later. Later als het felicitatiekaartje weer tevoorschijn komt, is dit een mooie herinnering om op terug te kijken. Dit brengt vast weer heel veel herinneringen naar boven als ze terugdenken aan hun eerste plechtige communie. Naar wie stuur jij je felicitaties voor de eerste communie?

Felicitaties vormsel

Na het dopen en de communie is op latere leeftijd het vormsel aan de beurt. Deze speciale gebeurtenis is zeker een felicitatiekaart waard. Het leuke is dat je de felicitatie kaart helemaal zelf kan personaliseren. Kies een kaartje uit dat bij hem of haar past en maak hem helemaal zoals je het zelf wil in onze kaartmaker. Zet bijvoorbeeld binnen in de kaart een mooie boodschap voor de vormeling of een leuke foto van de dag zelf. Stuur daarna je felicitaties voor het vormsel snel op!


💡Tip: Weet je even niet wat voor tekst je in de kaart wil zetten? Kijk dan bij onze mooiste tekstjes voor een communie kaart.

Superleuk dat je bij Kaartje2go een communie felicitatiekaart wil gaan maken. In onze Kaartmaker maak je eenvoudig en snel zelf zo’n kaartje: 

  1. Bekijk onze communie felicitatiecollectie en kies jouw favoriete kaartje uit. Je kunt ook zelf een kaart ontwerpen door te beginnen met een blanco kaart.
  2. Personaliseer de kaart met achtergrondkleuren, figuren, en kaders. Een foto van de ingewijdene is ook een tof idee. 
  3. Schrijf een felicitatietekst op de kaart.
  4. Voeg eventueel een leuke extra toe. Je kaart is nu helemaal klaar voor verzending. 

Leuk idee, dat kan zeker! Kies een kaartje uit onze communie felicitatiecollectie en vervang de voorbeeldfoto met een eigen foto. Een foto van de ingewijde maakt het kaartje ontzettend mooi en persoonlijk. Je kunt ook een standaard fotokaart omtoveren tot een felicitatiekaart voor de communie. 

Bekijk hier onze communiekaarten met foto.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.