Ga naar de inhoud
BeterschapskaartenVoor een attent en persoonlijk berichtje
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.518 beoordelingen

Beterschapskaart maken

Van een wens word je beter

We worden steeds ouder en de meesten onder ons blijven lang in goede gezondheid. Dat is uiteraard goed nieuws. Maar af en toe steekt er wel eens een griep op. Of krijg je te maken met een ziekte waardoor je toch eventjes van de kaart bent. Als je dan naar het ziekenhuis moet of een tijdje bedlegerig bent, dan is het krijgen van een kaartje om je beterschap te wensen natuurlijk een feest. Het is een klein gebaar om aan te geven dat er iemand aan je denkt. En dan wordt het ziekzijn iets draaglijker. Heb jij al je beterschapskaart verstuurd aan iemand die je heel graag hebt?

Troost bieden met een beterschapskaart

Het gaat recht door je hart wanneer je ziet dat iemand vecht met zijn gezondheid. 

Je wilt er op zo’n moment dan eigenlijk wel zijn voor die persoon, maar misschien lukt het je niet omdat je een te drukke agenda hebt. Dan kan je toch nog laten zien dat je om die persoon geeft door hem of haar een beterschapskaart te sturen. Wij hebben allerlei beterschapskaarten: voor een kindje in het ziekenhuis, voor een zieke collega, of voor een familielid dat het moeilijk heeft tijdens de strijd om weer gezond te worden. Wanneer alles tegenzit, kan een beterschapskaart met lieve woorden troost en steun bieden. Op die manier voelt de zieke zich ook minder eenzaam. Als de ziekteperiode echt heel lang duurt, overweeg dan om wat regelmatiger een beterschapskaart te sturen. Zo weet de zieke dat je hem of haar nog niet vergeten bent. 

Schrijven met gevoel

Wanneer het een geliefde of naaste tegenzit met de gezondheid, dan wil je uiteraard graag tonen dat je aan hem of haar denkt. Maar hoe leg je dat aan boord? Welke woorden kies je en wat schrijf je op een beterschapskaart? Bij een zware operatie of een lang herstel is dat geen eenvoudige taak. Het is het beste dat je vanuit je hart schrijft, met gevoel. Probeer heel precies te beschrijven wat het met je doet dat deze belangrijke persoon in je leven ziek is. Laat je inspireren door onze beterschapswensen wanneer je toch nog aarzelt bij het schrijven van een tekst.

Een beterschapskaart kun je gemakkelijk en snel maken via onze kaartmaker. Upload een foto, voeg mooie symbolen, kaders en teksten toe, kies voor een mooie papiersoort, en stuur de kaart direct naar je huis of naar de ontvanger. Binnen een paar klikken heb jij een mooie persoonlijke beterschapskaart gemaakt. Nog sneller een kaartje bestellen? Kies dan voor onze gave bestaande ontwerpen die door onze designers al zijn gemaakt.

Als een dierbare ziek is wil je natuurlijk op de goede manier jouw steun betuigen. Maar eerlijk is eerlijk: iedereen staat wel eens met de mond vol tanden. Wat moet je zeggen tegen iemand die in een uitzichtloze situatie zit of een zware operatie moet ondergaan? Wil je graag een beterschapskaartje sturen maar weet je niet goed wat je erop moet zetten? Over het algemeen geldt dat een tekst schrijven vanuit je gevoel het enige is wat er werkelijk toe doet. Mocht je er toch niet uitkomen dan vind je hier verschillende beterschapswensen ter inspiratie.

Het is zeker mogelijk om een beterschapskaart met foto te maken. En dit doe je makkelijker dan je misschien in eerste instantie zou denken. Ga naar de kaartmaker en upload makkelijk foto’s vanaf je computer, telefoon of social media kanalen. Gebruik de foto bijvoorbeeld als achtergrond of voeg meerdere foto’s toe en maak een leuke collage. Kies zelf hoe groot je de foto’s wil hebben en op welke plek de foto’s op de kaart komen. Zo kun je het kaartje zo persoonlijk maken als je zelf wil!

Als je je leuke beterschapskaart hebt besteld op werkdagen worden de kaarten dezelfde werkdag verzonden. Voor de bezorging werken wij samen met PostNL en BPost. Normaal gesproken worden de kaarten binnen 1-3 werkdagen bezorgd als je op werkdagen besteld hebt. In verband met corona kan het zijn dat de bezorging langer kan duren. Bekijk hier onze bezorginformatie

Ja, je kan de beterschapskaarten naar jouw eigen adres versturen. Tijdens de laatste stap in het bestelproces kun je het adres doorgeven. Kies hier je eigen adres en laat de beterschapskaarten bij je thuis bezorgen. Kies voor de bezorgoptie pakketje kaarten, dan komt de kaart bij je thuis met blanco envelop en zonder adres achterop. Hier zitten wel extra verzendkosten aan verbonden. Zo kun je de kaarten zelf in persoon geven, want zeg nou zelf, wat is er leuker om de reactie van de ontvanger direct te kunnen zien.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.