Ga naar de inhoudGa naar het filter
Beterschapskaarten

Beterschapskaarten

Beterschapskaart heel veel opkikkertjes patroon
Beterschapkaart met hartjes patroon
Lief beterschapskaartje opkikker met hartje
Beterschapskaart opkikkertjes voor jou
Beterschapskaart opkrabbelen met krab
Beterschapskaart vrolijke bloemenpracht
Beterschapskaart met blote voeten in het gras
Beterschapskaartje veel zonnestralen gewenst waterverf
Vrolijke beterschapskaart met kader van fruit
Vrolijk beterschapskaartje met smiley bloemen
Beterschapskaart Teckel Hopelijk ben je niet lang getekkeld!
Beterschapskaart muisje met grote glazen vaas bloemen
Beterschapskaart met boeket met bloemen en hartjes
Gele beterschapskaart met fluitje
Beterschapskaartje feel better soon typografisch lichtgroen
Beterschapskaart lapjeskat 'kom snel weer uit de lappenmand'
Beterschapskaart met bloemenpatroon
Beterschapskaart met vlinder en bloemen
Kleurrijke beterschapskaart met ijsvogel
Beterschapskaart met domme duif
Beterschap bee better handlettering illustratie zonnestralen
Beterschapskaart met vlinder en kleurrijke bloemen
Geïllustreerde beterschapskaart met kikkers
Beterschapskaart algemeen typografisch opbeurend goud tekst

Beterschap kaart kiezen

Wil je iemand beterschap wensen? In onze ruime kaartencollectie vind je vast een beterschapskaart om die ene pechvogel een hart onder de riem te steken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een beterschap kaart met bloemen? Of kies een lief beterschapskaartje met dieren. En ga je voor een grappige beterschapskaart, dan knapt de zieke vast snel weer op. Lachen is tenslotte gezond! 

Beterschap: een kaart voor elke pechvogel

Iemand die ziek is of een moeilijke tijd doormaakt, verdient een beetje extra aandacht. Een persoonlijk beterschapskaartje kan diegene troosten, kracht geven, of juist opbeuren. Om je een beetje te helpen, hebben we beterschapskaarten en sterkte kaarten voor verschillende situaties gemaakt. Zo kun je altijd een passend steuntje in de rug sturen. We hebben bijvoorbeeld beterschapskaarten voor als je vriend of familielid in het ziekenhuis ligt, als hij of zij iets gebroken heeft, of te maken krijgt met een operatie. Met welk beterschap kaartje wens jij je dierbare een spoedig herstel?

Beterschapskaart voor man, vrouw of kind

Wist je dat we ook speciale beterschapskaarten voor mannen hebben? Met een stoer of grappig kaartje is je man, vriend of familielid vast weer snel het heertje. Wil je juist een mooi beterschapskaartje naar een vrouw sturen? Dan zorgen kaarten met bloemen en dieren voor een moment van troost. Daarnaast hebben we ook leuke beterschapskaarten voor kinderen. Denk aan kaartjes met zonnige kleuren, grappige dino’s en magische eenhoorns. Daar kikkert het kleine patiëntje vast van op!

🍏 Tip: Ook voor collega’s hebben we speciale beterschapskaarten.

Beterschapskaarten maken

Heb je een leuke beterschap kaart gevonden? Dan kun je ‘m in onze kaartmaker heel eenvoudig persoonlijk maken. Voeg bijvoorbeeld een mooie tekst toe, versier de kaart met leuke figuren en plaats een liefdevolle foto op de kaart. Verstuur de beterschapskaart vervolgens naar de zieke en wens hem of haar beterschap met een persoonlijke wenskaart.

Zo wens je iemand beterschap

Heb je een leuk beterschapskaartje gevonden, maar vind je het lastig om de juiste woorden te vinden? Geen paniek, in de volgende blogs hebben we lieve, troostende en bemoedigende beterschapswensen voor je op een rijtje gezet.

🍎 Beterschap wensen: 42 teksten voor een zieke

🧸 Ziek! 21x beterschap teksten voor een kind

🤒 32 beterschap teksten voor een collega

💌 28x mooie woorden voor een hart onder de riem

Verstuur een cadeau om beterschap te wensen

Wil je iemand een extra steuntje in de rug geven? Dan kan het ontzettend fijn zijn om de zieke een klein cadeautje te geven. Verwen de pechvogel bijvoorbeeld met een fruitmand, een heerlijke chocoladereep of een vers bosje bloemen. Zo steek je iemand die ziek is een hart onder de riem.

Veelgestelde vragen over beterschapskaarten

Ja, dat kan! Als je een beterschap kaart naar een ziekenhuis wilt sturen, kun je kiezen voor ziekenhuisadressering. Hiermee hoef je het adres van het ziekenhuis niet zelf op te zoeken of te onthouden. Bij het toevoegen van het adres vind je boven de velden waar je het adres invult de optie ‘Ziekenhuis’. Vervolgens verschijnt er een zoekbalk waarin je het ziekenhuis kunt opzoeken. Kies het ziekenhuis uit de lijst en het juiste adres wordt automatisch ingevuld. Het is belangrijk om de gegevens van de ontvanger toe te voegen, zodat de kaart op de juiste afdeling en kamer terechtkomt.

Wil je iemand beterschap wensen, maar weet je niet goed hoe? Het is heel begrijpelijk dat je de juiste woorden soms niet kunt vinden. Het belangrijkste is dat je laat weten dat je aan hem of haar denkt. Je hoeft geen mooie tekst te schrijven, zolang je maar uit je hart spreekt. Daarnaast is het goed om je te proberen in te leven in de zieke. Het kan namelijk pijnlijk zijn om iemand die ernstig ziek is een grappig beterschapskaartje te sturen; probeer dus in te schatten hoe diegene met de situatie omgaat. Voor tekstinspiratie kun je trouwens altijd terecht op ons blog. Daar vind je bijvoorbeeld een heleboel mooie beterschapsteksten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.