Beterschapskaarten
BeterschapskaartenVoor een attent en persoonlijk berichtje
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 16823 beoordelingen

Beterschapskaart maken

Van een wens word je beter

We worden steeds ouder en de meesten onder ons blijven lang in goede gezondheid. Dat is uiteraard goed nieuws. Maar af en toe steekt er wel eens een griep op. Of krijg je te maken met een ziekte waardoor je toch eventjes van de kaart bent. Als je dan naar het ziekenhuis moet of een tijdje bedlegerig bent, dan is het krijgen van een kaartje om je beterschap te wensen natuurlijk een feest. Het is een klein gebaar om aan te geven dat er iemand aan je denkt. En dan wordt het ziekzijn iets draaglijker. Heb jij al je beterschapskaart verstuurd aan iemand die je heel graag hebt?

Troost bieden met een beterschapskaart

Het gaat recht door je hart wanneer je ziet dat iemand vecht met zijn gezondheid. 

Je wilt er op zo’n moment dan eigenlijk wel zijn voor die persoon, maar misschien lukt het je niet omdat je een te drukke agenda hebt. Dan kan je toch nog laten zien dat je om die persoon geeft door hem of haar een beterschapskaart te sturen. Wij hebben allerlei beterschapskaarten: voor een kindje in het ziekenhuis, voor een zieke collega, of voor een familielid dat het moeilijk heeft tijdens de strijd om weer gezond te worden. Wanneer alles tegenzit, kan een beterschapskaart met lieve woorden troost en steun bieden. Op die manier voelt de zieke zich ook minder eenzaam. Als de ziekteperiode echt heel lang duurt, overweeg dan om wat regelmatiger een beterschapskaart te sturen. Zo weet de zieke dat je hem of haar nog niet vergeten bent. 

Schrijven met gevoel

Wanneer het een geliefde of naaste tegenzit met de gezondheid, dan wil je uiteraard graag tonen dat je aan hem of haar denkt. Maar hoe leg je dat aan boord? Welke woorden kies je en wat schrijf je op een beterschapskaart? Bij een zware operatie of een lang herstel is dat geen eenvoudige taak. Het is het beste dat je vanuit je hart schrijft, met gevoel. Probeer heel precies te beschrijven wat het met je doet dat deze belangrijke persoon in je leven ziek is. Laat je inspireren door onze beterschapswensen wanneer je toch nog aarzelt bij het schrijven van een tekst.