Bestel een kaart en steun een goed doel

Kaartje2go werkt samen met een aantal goede doelen. Zij hebben een eigen kaartencollectie gemaakt. Een gedeelte van de opbrengst van de kaarten gaat rechtstreeks naar het goede doel. Op deze pagina vind je de collecties van alle goede doelen. Zo kun jij jouw familie, vrienden of zakenrelaties blij maken met een persoonlijk kaartje en tegelijk het goede doel steunen!

Kerstkaarten
In de kerstperiode is er vaak veel behoefte aan een goede doelen kaart. Bekijk daarom onze pagina met kerstkaarten van goede doelen, dan ben je direct op de juiste plek!

Cliniclowns

cliniclowns kaarten

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier.

Cliniclowns heeft kaarten voor elke gelegenheid. Van kerstkaarten tot verjaardagskaarten en van bedankkaarten tot zomaar kaartjes.

Naar de kaarten

Amnesty International

Amnesty kaartencollectie

Amnesty International beschermt en versterkt mensen. In meer dan 150 landen voeren zij actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid.

Amnesty International heeft een gevarieerde collectie met onder andere verjaardags-, kerst- en zomaar kaarten.

Naar de kaarten

Hippo & Friends

hippo & friends

Het Hippo & Friends type 1 diabetesfonds steunt we fundamenteel wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en het ziekteverloop van type 1 diabetes, maar ook naar nieuwe medicijnen of behandelingswijzen ter voorkoming en genezing van type 1 diabetes.

Naar de kaarten

SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen collectie

SOS Kinderdorpen zet zich in voor kinderen die er alleen voor staan door armoede, ziekte of oorlog. SOS Kinderdorpen zorgt er voor dat deze kinderen op kunnen groeien in een liefdevol gezin.

Momenteel kun je een aantal mooie kerstkaarten vinden in de collectie van SOS Kinderdorpen.

Naar de kaarten