Ga naar de inhoud

Uitnodiging borrel

Organiseer je binnenkort een leuke borrel voor je familie, vrienden of collega's? Nodig ze dan uit met een leuke kaart! Of je nou een uitnodiging zoekt voor zomaar een borrel, een nieuwjaarsborrel of een kerstborrel, met een leuke uitnodiging wordt het sowieso een geslaagde borrel.

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging kerstborrel

Een kerstborrel is een mooie manier om het jaar goed af te sluiten. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt het jaar afgesloten en wordt er geproost op de feestdagen. Een uitnodiging voor een kerstborrel maak je eenvoudig bij Kaartje2go, kies een kaart uit de collectie of ontwerp je eigen uitnodigingskaart.

Uitnodiging nieuwjaarsborrel

Met een nieuwjaarsborrel wordt het nieuwe jaar ingeluid. Tijdens de borrel wenst men elkaar een gelukkig nieuwjaar, wordt er terug gekeken op het afgelopen jaar en wordt er gekeken naar gebeurtenissen in het nieuwe jaar. Wil je ook een nieuwjaarsborrel organiseren? Nodig iedereen dan uit met een leuke nieuwjaarsborrel uitnodiging van Kaartje2go!

Borrel uitnodiging maken

Kerstborrel, nieuwjaarsborrel, bedrijfsborrel, vrijmibo of zomaar een borrel. Samen borrelen we heel wat af. Een borrel is perfect voor bijna elke gelegenheid en ook heel geschikt voor een jubileum of een verjaardagsfeestje. Ga jij binnenkort een borrel organiseren? Maak dan nu alvast een originele uitnodiging.

In onze kaartmaker kun je zelf een eigen kaart maken of een kaart uit de collectie bewerken. Schrijf een leuke tekst, verander de kleuren, het lettertype en de achtergrond en maak er een unieke kaart van. Voeg foto’s toe om de borrel uitnodigingen nog persoonlijker te maken. Kies ook leuke figuren en fotokaders, een luxe papiersoort en de gewenste envelopkleur en je bent klaar om de kaartjes te versturen.

Uitnodiging kerstborrel

Een kerstborrel is een mooie manier om het jaar positief af te sluiten. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt het jaar afgesloten en wordt er geproost op de feestdagen. Een uitnodiging voor een kerstborrel maak je eenvoudig bij Kaartje2go. Kies een kaart uit de collectie of ontwerp je eigen uitnodigingskaart. Verstuur de uitnodigingen samen met de kerstkaarten.

Uitnodiging nieuwjaarsborrel

Met een nieuwjaarsborrel wordt het nieuwe jaar ingeluid. Tijdens de borrel wens je elkaar een gelukkig nieuwjaar, kijk je terug op het afgelopen jaar en blik je vooruit naar de gebeurtenissen in het nieuwe jaar. Een nieuwjaarsreceptie is leuk voor collega’s, maar ook voor vrienden of de hele familie. Nodig iedereen uit met een leuke nieuwjaarsborrel uitnodiging! Verstuur de uitnodigingen samen met de nieuwjaarskaarten.

Bedrijfsborrel met collega’s

Er zijn genoeg redenen om een bedrijfsborrel te vieren. Wat dacht je van de opening van een nieuwe vestiging, het 100-jarig bestaan van het bedrijf of een werknemer die 25 jaar in dienst is. Het pensioenfeestje van een collega is ook een leuke gelegenheid om een borrel te organiseren. Bij Kaartje2go kun je bedrijfsborrel uitnodigingen maken om het feest eens officieel te vieren. Nodig alle collega’s, partners en leveranciers uit voor een groot bedrijfsfeest. Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag bij het bestellen van de uitnodigingen. Wil je de vrijdagmiddagborrel eens op een leuke manier aankondigen? Nodig je collega’s uit voor een gezellige werkborrel en stuur ze een persoonlijke borrel uitnodiging toe. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.