Ga naar de inhoudGa naar het filter
Uitnodiging borrel

Uitnodiging borrel

Organiseer je binnenkort een borrel voor vrienden, familie of collega's? Nodig ze dan uit met een leuke uitnodigingskaart. Want met een gezellige uitnodiging wordt je borrel één groot feest. Kies de leukste borrel uitnodiging en bestel een GRATIS proefdruk. Proost!

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Borrel uitnodiging maken

Bruisende champagne, feestelijke mocktails of goudgele biertjes: een borrel is (bijna) altijd een goed idee. Van een bedrijfsborrel tot een kerstborrel en van een zomerborrel tot een verjaardagsborrel, onze designers hebben hun best gedaan om jouw ultieme uitnodiging voor een borrel te ontwerpen. En die kun je trouwens heel makkelijk aanpassen met onze kaartmaker. Kies je favoriete uitnodiging voor een borrel uit en geef ‘m je eigen draai. Voeg bijvoorbeeld leuke foto’s en figuren toe en maak je uitnodiging borrel af met een persoonlijke tekst. Zo wordt het vast een spetterende borrel!

De leukste uitnodiging voor jouw borrel

Feestelijk, maar ook losjes en ongedwongen: een borrel is een mooie manier om eens goed bij te kletsen met vrienden, familie of collega’s. En met een toffe borrel uitnodiging wordt het al helemaal een gezellig feestje. Wat dacht je van een uitnodiging voor een feestelijke buurtborrel, een zwoele zomerborrel in de tuin of een paasborrel? Voor elke gelegenheid en stijl hebben we wel een leuke uitnodiging voor een borrel. Van stoere kaarten met bier-illustraties tot stijlvolle uitnodigingen met goudfolie. Kies de leukste borrel uitnodiging en verras je dierbaren met een persoonlijk kaartje!

🥂  Op zoek naar een leuke uitnodiging borrel tekst? Lees dan ons artikel over feestelijke teksten voor op een uitnodiging.

Uitnodiging borrel collega’s

Het 50-jarig bestaan van een bedrijf, een werknemer die 15 jaar in dienst is of de opening van een nieuwe vestiging: er zijn genoeg redenen om een bedrijfsborrel te organiseren. Bij Kaartje2go kun je de leukste uitnodigingen voor een borrel met collega’s vinden. Ga je all out met een groot bedrijfsfeest, dan is een borrel uitnodiging met goudlook een echte aanrader. En organiseer je juist een kleinschalige werkborrel of vrijmibo? Dan is een borrel uitnodiging met een persoonlijke touch extra leuk. Een uitnodiging voor een pensioen borrel kun je bijvoorbeeld persoonlijk maken met foto’s en een eigen tekst. Zo wordt het een beregezellige borrel.

🥂  Op zoek naar een uitnodiging voor een pensioen borrel? Kijk dan eens bij deze kaartjes.

Uitnodiging verjaardagsborrel 

Hieperdepiep, hoeraaa! Je verjaardag is een ijzersterke reden voor een gezellige borrel. En het wordt nog gezelliger met een uitnodiging voor een verjaardagsborrel. Met een uitnodigingskaartje zorg je namelijk voor extra veel voorpret bij je gasten. Kies een kaartje met je favoriete drankje en maak ‘m persoonlijk met mooie foto’s, figuren en een vrolijke tekst. Zo wordt de uitnodiging voor je verjaardagsborrel alvast een knalfuif op de deurmat.

🥂  Kijk ook eens bij deze feestelijke verjaardag uitnodigingen.

Uitnodiging borrel: grappig en speels

Een ongedwongen sfeer, veel vrolijkheid en lekkere drankjes: een borrel is het ultieme recept voor gezelligheid. En met een grappige uitnodiging voor je borrel weet je zeker dat er wordt gelachen. Ga bijvoorbeeld voor een uitnodiging borrel met een grappige tekst als ‘groepstherapie’ of een illustratie van bitterballen en bier. De volgende teksten zijn leuk voor een grappige borrel uitnodiging.

  • Peren, peren, peren, wij gaan escaleren.
  • Tijd voor biba’s, esma’s en heel veel gezelligheid!
  • Liever te dik in de kist dan weer een borrel gemist

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.