Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 2 jaar

Voor je het weet is het zover, jullie kleine spruit wordt 2 jaar. Tijd voor een kinderfeestje! En een uitnodiging maken voor zijn of haar 2e verjaardag is hartstikke leuk. Vrienden en familie staan al te trappelen om te kijken hoeveel de kleine gegroeid is. Maak daarom nu een leuke uitnodiging!

  • Voor 21:00 besteld = vandaag verzonden
  • Luxe papiersoorten
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Kinderfeestje uitnodiging verjaardag 2 jaar

Wat voor type uitnodiging voor de 2e verjaardag ga je kiezen? Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat de uitnodiging leuk én origineel is. Zo worden familie en vrienden direct enthousiast. Bij Kaartje2go vind je uitnodigingen voor 2 jaar in verschillende thema’s en stijlen. Hebben jullie een stoer jongetje? Ga dan voor een kaartje met dino of auto. Of kies een lief kaartje als jullie een schattig meisje hebben. Hieronder vind je een lijstje met verschillende thema's en stijlen die passen bij een tweejarig kindje:

  • Boerderij
  • Confetti & ballonnen
  • Dieren
  • Lief
  • Stoer

🎉 Tip: Bekijk voor meer inspiratie ook de uitnodigingen voor de eerste kinderverjaardag of een derde kinderverjaardag. Je past de leeftijd op de voorkant namelijk makkelijk aan naar “2 jaar”. 

Tweede verjaardag uitnodiging zelf maken

Heb je zin om aan de slag te gaan en je eigen uitnodiging te ontwerpen voor de tweede verjaardag? Start dan met een blanco kaart en laat je creativiteit de vrije loop. Ook leuk: Maak een fotokaart met daarop een kiekje van je tweejarige peuter en toen hij of zij net geboren was. Zo staat de jarige in het stralende middelpunt én zie je meteen hoe snel ze groot worden. Ook voeg je in onze kaartmaker eenvoudig symbolen, figuren en kaders toe. Ga bijvoorbeeld voor een “Twee” in de vorm van een verjaardagskaarsje. 

Tekst uitnodiging kinderfeestje 2 jaar

Je uitnodiging is pas echt af met een leuke tekst. Onze tekstschrijvers hebben daarom niet stilgezeten en een aantal mooie teksten geschreven voor een kinderfeestje uitnodiging. Kopieer de tekst met een simpele klik direct op jouw kaartje. Handig!

Kinderfeestje uitnodigingen tweede verjaardag bestellen

Maak een Kaartje2go account aan en profiteer van leuke voordelen. Je kunt makkelijk je favoriete kaartjes opslaan en op een later moment versturen. Ook krijg je van ons de eerste kaart gratis. Alle adressen blijven in je adresboek staan, zo hoef je niet steeds opnieuw een adres te vragen. Handig!

Uitnodigingen versturen

Yes! Je hebt de leukste uitnodiging gemaakt. Tijd om hem gaan te versturen naar alle vriendjes. Wat voor opties zijn er? Wij nemen je mee.

Thuis ontvangen

Ontvang je de kaartjes liever thuis? Geen probleem! Stuur de kaartjes naar je eigen huisadres en je ontvangt ze in een pakketje thuis. Zo kun je ze zelf rondbrengen of uitdelen op het schoolplein. Wel zo persoonlijk. Bestel adresstickers mee zodat je zelf niet alle adressen op de kaartjes hoeft te schrijven. Er zitten leuke ontwerpen tussen die de envelop nog meer opvrolijken.

Direct versturen 

Je kan ervoor kiezen om de kaartjes direct te versturen. Vraag via de adresverzoeker online de adressen op. Zo staan ze direct in je adresboek. Rond de bestelling af en kies voor direct verzenden. Wij gaan gelijk voor je aan de slag en regelen samen met PostNL de verzending. Je hebt er geen omkijken meer naar. Voor 21:00 uur besteld is vandaag verzonden.

Hulp nodig bij het bestellen van je uitnodigingen?

Hebben we jouw vraag nog niet kunnen beantwoorden? Lees dan de veelgestelde vragen eens door. Liever telefonisch contact of je vraag stellen via e-mail? Neem contact op met ons klanttevredenheidsteam en zij helpen je graag verder. Op onze blog delen we veel tips en inspiratie op het gebied van kinderfeestjes organiseren. Alvast gefeliciteerd en een hele mooie dag samen gewenst! 

Een uitnodiging maken voor jouw kleine doerak doe je makkelijk en snel. Hoe dit in zijn werk gaat? We leggen het je graag uit:

1. Kies het leukste kaartje uit de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’. 
2. Voeg een eigen foto, symbolen en kaders toe om de kaart een persoonlijke touch te geven.
3. Schrijf een leuke tekst op de kaart of kopieer een tekst van onze tekstschrijvers.
4. Rond de bestelling af en laat de kaartjes bezorgen, of kies voor de gratis proefdruk.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.