Grappige verjaardagskaarten

Een beetje humor op zijn tijd kan geen kwaad en daarom is er niets leuker dan een grappige verjaardagskaart sturen. Hier vind je leuke verjaardagskaarten met humor voor mannen en vrouwen. Als nieuwe klant krijg je de eerste kaart gratis zo ontdek je eenvoudig het gemak van Kaartje2go.

Grappige verjaardagskaarten voor een man

Wil jij je vriend, man of vader eens verrassen voor zijn verjaardag? Stuur dan een verjaardagskaart met humor. Wat dacht je van een kaart met een grappige tekst of met een leuk figuur erop? Een beetje plagen kan geen kwaad. Maak dus vandaag nog een verjaardagskaart voor een man.

Verjaardagskaarten met humor voor vrouwen

Speciaal voor vrouwen hebben we een uitgebreide collectie met grappige verjaardagskaarten. Hier vind je kaarten met een beetje humor of en flauwe woordgrap. Met deze kaarten kun jij je vriendin, vrouw, moeder of oma verrassen. De kaarten bezorgen gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Jouw kaart vandaag verzonden?

Bestel je kaart voor 20:00 uur ‘s avonds en wij doen hem nog dezelfde dag op de post. In 95% van de gevallen is je kaart de volgende dag in huis. Tijdens het bestellen helpen we je natuurlijk een handje om de juiste verzenddatum te kiezen.

Bestel nu je eerste verjaardagskaart gratis

Ben je nieuw bij Kaartje2go? Dan ontvang jij je eerste verjaardagskaart helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken. Daarna krijg je korting bij elke bestelling en spaar je automatisch voor bonuspunten waarmee je gratis kaarten kan sturen.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 15791 beoordelingen