Ga naar de inhoud

Uitnodiging kinderfeestje jongen

  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Luxe papiersoorten
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Kinderfeestje uitnodiging maken

Weet je al wat je lieve zoontje gaat ondernemen met zijn vriendjes en vriendinnetjes? Er zijn veel leuke activiteiten te bedenken. Kaartje2go heeft uitnodigingen voor een zwemfeestje, tuinfeestje en nog veel meer. Het is ook leuk om het kaartje een thema of stijl mee te geven. Denk hierbij aan dinosaurussen of superhelden. Of ga voor een grappige of stoere uitnodiging. Bekijk de galerij en kies het mooiste kaartje uit de allergrootste kaartencollectie van Nederland. 

Vind de perfecte uitnodiging

Heb je nog geen idee voor welk type kaartje je wil gaan? Bekijk het filtermenu en zoek gericht naar de uitnodiging voor het kinderfeestje van jullie jongen. Per leeftijd, activiteit en stijl zijn de populairste kaartjes weergegeven. Zo kun je makkelijk en snel de mooiste ontwerpen vinden. 

Bekijk voor meer feestjes inspiratie de uitnodigingen voor een etentje of familiedag.

Zelf een kinderfeestje uitnodiging voor jullie jongen ontwerpen

Heb je zin om zelf aan de slag te gaan? Maak een superleuke uitnodiging voor het kinderfeestje van jullie jongen. Start met een blanco kaart en maak de kaart zo persoonlijk als je wil. Een fotokaart doet het ook altijd goed, daarmee is het feestvarken het stralende middelpunt van de kaart.

Het is leuk om een eigen uitnodiging te maken! En in onze kaartmaker kun je de kaart makkelijk personaliseren. We leggen het je graag uit:

  • Kies een mooie kaart uit de galerij en kies ‘Kaart bewerken’.
  • Voeg een leuke foto toe vanaf je computer of social media kanalen. 
  • Pas de kaart aan met speelse kaders en figuren om de kaart persoonlijk te maken.
  • Schrijf een uitnodigende tekst en vraag de gratis proefdruk aan. Of verstuur direct je uitnodigingen.

🎉 Tip: Onze tekstschrijvers hebben mooie teksten gemaakt voor een uitnodiging. Kopieer ze makkelijk op je kaart.

Uitnodigingen kinderfeestje jongen bestellen 

Yes, je kan de uitnodigingen voor het feestje gaan bestellen! Waar hou je allemaal rekening mee? En hoe lang duurt de verzending? We vertellen het je met plezier.

Dat kan zeker! We begrijpen dat je er zeker van wilt zijn dat je kindje een leuke uitnodiging verstuurt. Daarom kun je de gratis proefdruk thuis ontvangen zonder dat je ergens aan vast zit. Je ontvangt de proefdruk in een leuk pakketje met meer informatie over onze extra’s zoals bijzondere enveloppen of papiersoorten. Kies voor de optie ‘Proefdruk bestellen’.   

🎉  Meer weten? Bekijk dan onze pagina met informatie over de gratis proefdruk.

Kinderfeestje uitnodigingen met korting

Er zijn verschillende manieren om een leuke korting te scoren. Profiteer van onze staffelkorting: hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je ontvangt. Heb je al een account? Je kan makkelijk en snel een gratis account maken. Als je ingelogd bent ontvang je klantenkorting. Dat is mooi meegenomen! 

Uitnodigingen jongensfeestje versturen 

Het maken en bestellen van de uitnodiging is gedaan. Nu hoef je de kaartjes alleen nog te versturen. Je kan ervoor kiezen om het kaartje direct te versturen. Het is natuurlijk makkelijker om de kaartjes thuis te ontvangen. Dan kunnen ze uitgedeeld worden op school of in de buurt. Je ontvangt de kaartjes thuis in een pakketje, zo kan je ze zelf adresseren. Of gebruik onze toffe adresstickers. Kaartjes die voor 20:00 uur verstuurd zijn worden dezelfde dag nog verzonden. Lekker snel.

Hulp nodig bij het bestellen van je uitnodigingen?

Ons klanttevredenheidsteam met specialisten zit voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Lees ook de veelgestelde vragen door.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.753 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.