Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging dino kinderfeestje

Is jouw kleintje binnenkort jarig? Alvast gefeliciteerd! Naast slingers, taart en cadeaus hoort ook een kinderfeestje bij het jaarlijkse festijn. Van plan iets te organiseren met een dino-thema? Laat de voorpret vast beginnen en kondig het partijtje aan met leuke dino uitnodigingen!

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Dino uitnodiging voor een kinderfeestje maken? Zo doe je dat!

Een mooie uitnodiging met dino gevonden? Dan kan het online knutselen van start gaan! Superleuk, want kinderen vinden niets interessanter dan hints ontrafelen die op een uitnodiging staan. Gaan jullie een dinosaurus speurtocht houden of zelf fossielen koekjes bakken? Verstop een aanwijzing op de kaart! Klik tijdens het bewerken op ‘Figuren toevoegen’ en speur naar een leuke afbeelding. Wat dacht je van een vergrootglas of een cupcake met een dinosaurus erop? Een vleugje mysterie voor extra voorpret. Vergeet ook niet om een leuke foto van je kleine dinoloog aan de uitnodiging toe te voegen.

Is de uitnodiging beestachtig leuk geworden? Vraag een gratis proefdruk aan en bewonder het resultaat. In het pakket zitten naast de kaart met dino ook voorbeelden van papiersoorten en gekleurde enveloppen. Hiermee maak je de uitnodiging nog unieker. Wil je het thema tot in detail doorvoeren? Matchende sluitzegels met een dino of een dinosaurusei maken de uitnodiging voor het dino kinderfeestje helemaal af. Stop voor een extra feestelijk effect groene confetti in de envelop.

Tip: Bedenk een rawr-some tekst of laat je inspireren door deze teksten voor kinderfeestjes uitnodigingen.

Vind de perfecte uitnodiging voor een dino kinderfeestje!

Bij Kaartje2go vind je dino uitnodigingen voor verschillende leeftijden. Van lieve kaarten met babydino’s voor de allerkleinsten tot kaarten met gevaarlijke T-rexen voor wat oudere kinderen. Benieuwd uit welke kinderfeestjes uitnodigingen je kunt kiezen? Filter op de gewenste leeftijd of vink ‘leeftijd aanpasbaar’ aan en bekijk de mogelijkheden. Ook het selecteren van een stijl helpt je snel een leuke dino uitnodiging te vinden. Ga je voor hip & trendy, modern of toch voor stoer?

Tip: Bij Kaartje2go vind je honderden originele ontwerpen die je gemakkelijk een eigen draai geeft: van stoere uitnodigingen met dino’s en dieren tot schattige kaarten met prinsessen en eenhoorns.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.