Uitnodiging dino feestje

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten & gekleurde enveloppen
  • Klantwaardering 9.6/10
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20 uur besteld, vandaag verstuurd
  • Niet goed = geld terug
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.326 beoordelingen

Een uitnodiging voor een dino kinderfeestje maken

De enorme T-rex laat de verbeelding van kinderen spreken, maar ook de kleinere dinosaurussoorten doen het goed in hun fantasie. Dino’s zijn hartstikke cool! We begrijpen het helemaal als jouw kind hierdoor gefascineerd is. Een kinderfeestje in deze stijl is helemaal te gek. Het heeft wat mysterieus en het is spannend. Die spanning kun je al opbouwen bij het versturen van een uitnodiging voor een dino feestje. Bij Kaartje2go kun je kiezen uit tientallen uitnodigingen met dino’s.

Fossielen zoeken, dino memory en een dinotaart: de invulling van een kinderfeestje in dit thema kan allerlei kanten op. Bij een feestje in dino thema kan een uitnodiging met dinosauriërs of reptielen natuurlijk niet missen. Wanneer de kids zo’n uitnodigingskaart ontvangen, start de voorpret. Het leuke is dat je met de kaart alvast een sfeer voor het kinderfeest kunt neerzetten. Is een beetje spanning en avontuur prima voor kinderen van deze leeftijd, dan is een stoere dino uitnodiging wat voor jou. Of kies je toch liever voor een kaart met schattige dino’s? De kleuren bepalen de sfeer natuurlijk ook. Bij het bewerken van een dinokaart kun je zelfs nog figuren toevoegen. Het maken van een dino uitnodiging is een feestje op zich!

Dinosaurus uitnodigingen voor kinderen

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een van onze leuke bestaande dinosaurus uitnodigingen. We hebben ze in allerlei stijlen: modern, lief, stoer en hip. De uitnodigingen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, al moeten we zeggen dat dino groen de overhand heeft. Omdat het bos kenmerkend is als leefgebied van dino’s, is het ook leuk om dinosaurussen te combineren met een uitnodiging in jungle thema. Zelfs voor de allerkleinsten hebben we uitnodigingen met schattige geïllustreerde dino’s. Heb je een leuk ontwerp gevonden, zet dan een leuke tekst op de kaart, selecteer de geadresseerden en de kaart kan verstuurd worden. Je leest het al: een leuke dinosaurus uitnodiging voor een kinderfeest heb je zo gemaakt.

Dino uitnodiging met foto

Wil je een persoonlijke touch geven aan de dino uitnodiging, dan kun je een foto van de jarige toevoegen. De meeste dinokaarten van Kaartje2go hebben daar de mogelijkheid voor. Filter de kaarten op Eigen foto en er verschijnen allerlei dino uitnodigingen waarop je een eigen foto kunt plaatsen. Zo’n foto is leuk op dino uitnodigingen voor een kinderfeestje van een kleuter, maar ook hartstikke schattig voor een 1 of 2-jarige.