Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging kinderfeestje 7 jaar

Slingers en ballonnen in huis gehaald met een grote 7 erop? Dat kan maar één ding betekenen: je zoon of dochter wordt een jaartje ouder en dat gaat gevierd worden! Laat de voorpret vast beginnen en maak een originele uitnodiging voor een kinderfeestje.

Uitnodigingen kinderfeestje 7 jaar zelf maken

Een uitnodiging voor een kinderfeestje is zo gemaakt! Speur samen met het feestvarken naar een leuke kaart in onze collectie en klik op ‘Kaart bewerken’. Voeg een leuke foto toe, schrijf een originele tekst en versier de uitnodiging met allerlei vrolijke figuurtjes. 

Voor elk kinderfeestje een leuke uitnodiging

Van prinsessenfeestjes met een eenhoorn tot stoere voetbalfeestjes en piraten partijtjes: de leukste uitnodigingen voor kinderfeestjes vind je bij Kaartje2go. Met de grootste kaartencollectie van Nederland is een hippe, lieve of stoere kaart zo gevonden. Weet je niet zo goed welk thema je moet kiezen nu je ‘kleine’ jongen of meisje 7 wordt? In deze blog hebben we de leukste tips en ideeën voor een geslaagd kinderfeestje op een rijtje gezet.

De perfecte uitnodiging voor een 7-jarige

Cadeautjes uitzoeken, een mooie taart kopen en een leuke outfit scoren. Verjaardagen van kinderen vragen om een hoop geregel. Ook het vinden van een originele uitnodiging staat op veel ouders hun to-do lijstje. Gelukkig is dit zo gepiept met deze handige filters op onze website.

  • Voor: een jongen of meisje? Een neutrale kaart kan natuurlijk ook!
  • Activiteit: voor een zwemfeestje, speurtocht of ander creatief feestje
  • Thema: van dino en spionnen tot survival en voetbal
  • Stijl: hip en trendy of een originele uitnodiging met goudlook

Selecteer de opties die jou (en je mini) aanspreken en ontdek welke uitnodigingen matchen bij jouw voorkeuren. Daarnaast kun je nog filteren op: met of zonder foto, wel of geen ontworpen achterkant, de gewenste vorm en kleur. De perfecte uitnodiging voor je zoon of dochters 7de verjaardag is dus zo gevonden!

Uitnodigingen kinderfeestje 7 jaar bestellen

Als een kind zo blij met het resultaat? Dan kunnen de uitnodigingen voor het kinderfeestje besteld worden. Geef het gewenste aantal, formaat en de verzendmethode door en wij regelen de rest.

Uitnodigingen versturen: 7(+) kaarten op de post

De bestelling compleet? Dan hoef je alleen nog maar aan te geven of je de uitnodigingen thuis wilt ontvangen of ze direct wil versturen. Deze eerste optie is handig als je kind de kaarten voor het kinderfeestje zelf uit wil delen. Gewoon op straat, bij de sportclub of op het schoolplein. Is je zoon of dochter jarig tijdens de zomervakantie of wonen er kindjes buiten jullie woonplaats? Geef dan de adressen aan ons door, kies een verzenddatum en wij doen de uitnodigingen voor je op de post.

Samen met de jarige job of jet een leuke kaart gevonden? In onze kaartmaker maak je er in een handomdraai een unieke uitnodiging van. Klik op ‘Kaart bewerken’ en het feest kan beginnen!

🎨 Foto’s

Er is er één jarig, hoera hoera. Dat kun je wel zien dat is … jouw zoon of dochter! Zet daarom een leuk kiekje van het feestvarken op de voor- of binnenkant van de kaart.

🎨 Figuren

Van gouden ballonnen tot feestmutsen: met grappige figuren maak je de uitnodiging nóg leuker! Staat de leeftijd nog niet op de kaart? Filter op ‘cijfers’ en voeg een grote 7 toe!

🎨 Tekst

Met een leuke uitnodigingstekst maak je de uitnodiging compleet. Maar verklapt nog niet alles, een beetje mysterie maakt de voorpret nog groter!

🎨 Kaders, afbeeldingen & achtergrond

Kan de uitnodiging voor het feestje nog wat extra’s gebruiken? Voeg een mooi kader of plaatje toe als finishing touch.

Tip: Bestel een gratis proefdruk om de uitnodiging nog even in het echt te bewonderen voor je de daadwerkelijke bestelling plaatst.

Met onze extra’s kun je de uitnodiging nog origineler maken. Plak bijvoorbeeld een toffe sluitzegel op een gekleurde envelop of bestel bijpassende adresstickers en maak de uitnodiging voor het kinderfeestje nog leuker. Heb je een zaaltje of een andere locatie afgehuurd? Dan is het ophangen van een matchende poster ook een geweldig idee: zien de kids (en hun ouders) meteen dat ze op de goede locatie zijn.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.