Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?
Uitnodiging maken
Uitnodiging makenHet feest begint bij de uitnodiging
Uitnodiging verjaardag
Verjaardagsfeest
Trouw verjaardag
Jubileumkaarten
Uitnodigingskaarten kinderverjaardag
Kinderfeestje
Trouwuitnodigingen
Trouwuitnodiging
Uitnodiging communie maken
Communie / Lentefeest
Kaarten zelf ontwerpen
Zelf ontwerpen
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 12897 beoordelingen

Uitnodiging maken voor elke fuif

Het feest begint al bij het maken van de uitnodiging

Het plezier van een feest begint al bij de voorbereiding. Het opstellen van de gastenlijst en het maken van de uitnodigingen is natuurlijk superleuk. En jij kunt heel gemakkelijk een originele uitnodiging maken. Bekijk onze collectie met uitnodigingskaartjes maar eens en bestel er ook meteen een gratis proefdruk bij.

Een uitnodiging voor elke gelegenheid

Bij Kaartje2go vind je een uitnodiging voor elke gelegenheid. Geef je een feestje, verjaardag, huwelijksjubileum of housewarming? Wij weten zeker dat we een leuke uitnodiging voor je hebben. Het maakt niet uit of je een kinderfeestje geeft of 50 jaar wordt, een high tea, drink of tuinfeest wilt geven of een een vriendin wilt verrassen met een babyshower. Hoe groot het feestje is, hangt natuurlijk helemaal af van de gelegenheid. Maar groot of klein, ieder feestje begint met de uitnodiging. De uitnodigingen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo vind je bij ons hippe uitnodigingen, stijlvolle kaarten en klassieke en moderne uitnodigingskaarten. Ook de uitnodigingen in houtlook stijl en krijtbord stijl zijn erg populair. Daarnaast vind je ook ballonnen, confetti, slingers en alles wat een feestje uitstraalt in onze collectie.

Foto uitnodiging maken

Bij Kaartje2go kun je online heel gemakkelijk zelf een uitnodiging maken, met jouw eigen foto. In een handomdraai ontwerp je zelf unieke uitnodigingen voor een verjaardag, een huwelijksaankondiging, een feestje of voor een jubileum. Zo maak je van elke gelegenheid een fantastisch feest!

TIP: Bij Kaartje2go krijg je de optie om een gratis proefdruk te bestellen. Ontvang een proefdruk thuis om te beoordelen of de kaart naar wens is en bestel daarna gemakkelijk de uitnodigingen.

Je kunt uitnodigingen maken voor bijna elke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een babyshower, drink, bbq, verjaardagsfeest, huwelijksjubileum of geboortefeest.

Zo zie je dat je gemakkelijk een uitnodiging kunt maken in onze online kaartmaker.

Veelgestelde vragen over uitnodigingen

Hoe kan ik zelf een uitnodiging maken?

Zelf een uitnodiging maken is heel gemakkelijk. Zoek een kaart uit de collectie en gebruik de filters om je keuze te verfijnen. Bekijk de kaart en ga naar de online kaartmaker om deze te bewerken. Hier krijg je de mogelijkheid om de kaart te ontwerpen zoals jij dat wilt:

 • Upload je eigen foto’s
 • Kies of bewerk een achtergrond
 • Schrijf een leuke tekst en verander de kleuren.
 • Voeg figuren en kaders toe.

Na het maken van de uitnodiging is het tijd om de kaarten te bestellen. Kies het formaat en de papiersoort en selecteer de geadresseerden. Laat de uitnodigingen gratis als pakketje thuisbezorgen of laat ons de kaarten rechtstreeks naar de ontvangers versturen.

Kan ik een gratis proefdruk ontvangen?

Jazeker! Wanneer je een account aanmaakt bij Kaartje2go krijg je de proefdruk helemaal gratis. 

Wat je ook te vieren hebt, jouw feestje is belangrijk voor ons. En om het feest alvast goed te beginnen krijg je van ons een GRATIS proefdruk. Zo kun je eventueel nog aanpassingen doen aan je bestelling. Is je kaart helemaal naar wens? Dan kun je jouw proefdruk eenvoudig omzetten naar een echte bestelling.

Natuurlijk wil je graag weten hoe de uitnodiging eruit komt te zien, maar misschien ben je ook wel benieuwd naar onze extra’s. Daarom krijg je bij jouw proefdrukpakket een voorbeeld van alle papiersoorten en envelopkleuren. Zo maak je een uitnodigingskaart helemaal naar jouw wens.

Welke voordelen heeft een uitnodiging bestellen bij Kaartje2go?

 • Gratis proefdruk
 • Keuze uit 2000 ontwerpen
 • Meer kaarten = meer korting
 • Niet goed = geld terug
 • Voor 20:00 uur besteld = dezelfde verzonden
 • Luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen en prachtige sluitzegels
 • Rechtstreeks versturen met onze verzendservice of een pakketje gratis thuis ontvangen
 • Leuke kortingen en sparen voor gratis kaarten met een account

Ik heb te weinig uitnodigingen besteld, kan ik nog kaarten bijbestellen?

Wil je graag kaarten bijbestellen? Dat kan!

 • Heb je een account en was je ingelogd? Dan kun je extra kaarten bijbestellen via Jouw account > Jouw bestellingen
 • Was je niet ingelogd? Dan kun je de kaarten bijbestellen via deze pagina. Aan de hand van je e-mailadres en bestelnummer kun je extra kaarten bestellen.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam: info@kaartje2go.be 

Kan ik een uitnodiging naar meerdere mensen tegelijk sturen?

Je kunt je kaart naar meerdere mensen tegelijk sturen en wel op de volgende manier:

1. Bestel een pakketje kaarten en laat deze bij je thuis bezorgen. Adresseer, frankeer en verstuur de uitnodigingen vervolgens zelf naar de gasten.

2. Laat de uitnodigingen door ons rechtstreeks naar jouw gasten versturen. Selecteer en upload je adressen (bijvoorbeeld vanuit een Excel-bestand) en wij doen de rest.

Wanneer je een deel van de kaarten rechtstreeks wilt versturen en een deel als pakketje thuis wilt ontvangen, kun je het beste twee losse bestellingen plaatsen. Vanuit Jouw account > Jouw bestellingen kun je de uitnodiging eenvoudig bijbestellen. 

Kan ik uitnodigingen op een bepaalde datum versturen?

Jazeker. Aan het eind van je bestelling kun je de gewenste verzenddatum kiezen voor je uitnodigingen. Je betaalt de bestelling en ontvang van ons een melding zodra de kaarten verzonden zijn. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar en kun je verder met de voorbereidingen van jouw fuif!

Hoe snel heb ik de uitnodigingen in huis?

Elke werkdag geldt: Vóór 20:00 uur besteld en betaald = dezelfde dag nog verzonden.
Pakketjes uitnodigingen worden in het algemeen de volgende werkdag bezorgd door PostNL. Maar dit kunnen wij niet garanderen. 

Rechtstreeks verstuurde uitnodigingen worden door ons aangeboden aan PostNL, die ze overdraagt aan BPost. De gemiddelde bezorgtijd is 3 á 4 werkdagen. 

Voor kaarten naar het buitenland geldt een langere bezorgtijd. De bezorging naar het buitenland gaat met Priority. 

extra's bij jouw uitnodiging