Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?
Uitnodiging maken
Uitnodiging makenHet feest begint bij de uitnodiging
Uitnodiging verjaardag
Verjaardagsfeest
Trouw verjaardag
Jubileumkaarten
Uitnodigingskaarten kinderverjaardag
Kinderfeestje
Trouwuitnodigingen
Trouwuitnodiging
kerst uitnodigingen
Kerst uitnodigingen
Kaarten zelf ontwerpen
Zelf ontwerpen
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 12145 beoordelingen

Uitnodiging maken voor elke fuif

Het feest begint al bij het maken van de uitnodiging

Het plezier van een feest begint al bij de voorbereiding. Het opstellen van de gastenlijst en het maken van de uitnodigingen is natuurlijk superleuk. En jij kunt heel gemakkelijk een originele uitnodiging maken. Bekijk onze collectie met uitnodigingskaartjes maar eens en bestel er ook meteen een gratis proefdruk bij.

Een uitnodiging voor elke gelegenheid

Bij Kaartje2go vind je een uitnodiging voor elke gelegenheid. Geef je een feestje, verjaardag, huwelijksjubileum of housewarming? Wij weten zeker dat we een leuke uitnodiging voor je hebben. Het maakt niet uit of je een kinderfeestje geeft of 50 jaar wordt, een high tea, drink of tuinfeest wilt geven of een een vriendin wilt verrassen met een babyshower. Hoe groot het feestje is, hangt natuurlijk helemaal af van de gelegenheid. Maar groot of klein, ieder feestje begint met de uitnodiging. De uitnodigingen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo vind je bij ons hippe uitnodigingen, stijlvolle kaarten en klassieke en moderne uitnodigingskaarten. Ook de uitnodigingen in houtlook stijl en krijtbord stijl zijn erg populair. Daarnaast vind je ook ballonnen, confetti, slingers en alles wat een feestje uitstraalt in onze collectie.

Foto uitnodiging maken

Bij Kaartje2go kun je online heel gemakkelijk zelf een uitnodiging maken, met jouw eigen foto. In een handomdraai ontwerp je zelf unieke uitnodigingen voor een verjaardag, een huwelijksaankondiging, een feestje of voor een jubileum. Zo maak je van elke gelegenheid een fantastisch feest!

Hoe kan ik zelf een uitnodiging maken?

Zelf een uitnodiging maken is heel gemakkelijk. Zoek een kaart uit de collectie en gebruik de filters om je keuze te verfijnen. Bekijk de kaart en ga naar de online kaartmaker om deze te bewerken. Hier krijg je de mogelijkheid om de kaart te ontwerpen zoals jij dat wilt:

  • Upload je eigen foto’s
  • Kies of bewerk een achtergrond
  • Schrijf een leuke tekst en verander de kleuren.
  • Voeg figuren en kaders toe.

Na het maken van de uitnodiging is het tijd om de kaarten te bestellen. Kies het formaat en de papiersoort en selecteer de geadresseerden. Laat de uitnodigingen gratis als pakketje thuisbezorgen of laat ons de kaarten rechtstreeks naar de ontvangers versturen.

TIP: Bij Kaartje2go krijg je de optie om een gratis proefdruk te bestellen. Ontvang een proefdruk thuis om te beoordelen of de kaart naar wens is en bestel daarna gemakkelijk de uitnodigingen.

Je kunt uitnodigingen maken voor bijna elke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een babyshower, drink, bbq, verjaardagsfeest, huwelijksjubileum of geboortefeest.

Zo zie je dat je gemakkelijk een uitnodiging kunt maken in onze online kaartmaker.

extra's bij jouw uitnodiging