Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Het feestje begint bij de uitnodiging
Het feestje begint bij de uitnodiging

Geef je een etentje, verjaardagsfeestje of tuinfeest? Nodig je gasten in stijl uit met een originele uitnodigingskaart.

Papiersoorten
  • Gratis proefdruk!
  • Luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen
  • Niet goed = geld terug

Kaartje2gokrijgt een 9.6van 10 uit 10428beoordelingen

Uitnodigingen maken online

Vier je binnenkort een jubileum of een huwelijksverjaardag? Of ga je een spetterend verjaardagsfeest geven? Nodig dan de mensen voor je feest uit met een aantrekkelijke uitnodiging. Maak op een gemakkelijke manier je originele uitnodigingen online. Kies uit een uitnodiging voor een verjaardagsfeest, een jubileum, een huwelijksverjaardag of een uitnodiging voor iemand die met pensioen gaat.

Een uitnodiging maken

Uitnodigingen maken en sturen betekent meestal al plezier nog voor het feest begint, want je kunt er al een persoonlijke noot in kwijt. Met onze verschillende soorten ontwerpen ben je direct klaar om eraan te beginnen. Je kan ook het formaat van je kaartje kiezen. Mag jouw uitnodiging extra opvallen? Kies dan voor een langwerpige kaart. Het is ook mogelijk om zelf een uitnodiging te maken, met bijvoorbeeld een foto van jou of van jullie allemaal. Weet je al wie je uit wilt nodigen? Je kan de gastenlijst met adres en al heel gemakkelijk opladen in je account door onze functie 'adressen uploaden' te gebruiken.

Uitnodiging maken

Na het toevoegen van de adressen versturen wij de uitnodigingen voor jou. Dan moet je zelf niet naar de post om je uitnodiging te versturen. Het is ook mogelijk om je kaartjes in pakketvorm toegestuurd te krijgen. Dan kun je de adressen op de kaartjes zelf schrijven en een persoonlijke boodschap aan de binnenkant zetten.