Uitnodigingen maken

Online uitnodigingen maken

Vier je binnenkort een jubileum of een huwelijksverjaardag? Of ga je een spetterend verjaardagsfeest geven? Nodig dan de mensen voor je feest uit met een aantrekkelijke uitnodiging. Maak op een gemakkelijke manier je originele uitnodigingen online. Kies uit een uitnodiging voor een verjaardagsfeest, een jubileum, een huwelijksverjaardag of een uitnodiging voor iemand die met pensioen gaat.

Papiersoorten
Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Betrouwbare verzending

Kies voor rechtstreeks versturen (wij posten dan de kaarten voor je) of een pakketje kaarten thuis geleverd krijgen.
Bekijk levertijden

Een uitnodiging maken

Uitnodigingen maken en sturen betekent meestal al plezier nog voor het feest begint, want je kunt er al een persoonlijke noot in kwijt. Met onze verschillende soorten ontwerpen ben je direct klaar om eraan te beginnen. Je kan ook het formaat van je kaartje kiezen. Mag jouw uitnodiging extra opvallen? Kies dan voor een langwerpige kaart. Het is ook mogelijk om zelf een uitnodiging te maken, met bijvoorbeeld een foto van jou of van jullie allemaal. Weet je al wie je uit wilt nodigen? Je kan de gastenlijst met adres en al heel gemakkelijk opladen in je account door onze functie 'adressen uploaden' te gebruiken.

Uitnodiging maken

Na het toevoegen van de adressen versturen wij de uitnodigingen voor jou. Dan moet je zelf niet naar de post om je uitnodiging te versturen. Het is ook mogelijk om je kaartjes in pakketvorm toegestuurd te krijgen. Dan kun je de adressen op de kaartjes zelf schrijven en een persoonlijke boodschap aan de binnenkant zetten.