Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging piratenfeestje

Is jouw kleine piraat binnenkort jarig en wil je een leuk kinderfeestje organiseren? Plan een spannend piratenfeestje! Met een mooie uitnodiging maak je alle kleine zeerovers direct enthousiast. Dat een piratenthema veel te bieden heeft, zie je terug in onze collectie kinderfeestje uitnodigingen. Neem ze maar eens onder de loep, voor welke uitnodiging kies jij?

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Zo maak je een spetterende uitnodiging voor een piratenfeestje

Bij Kaartje2go vind je de gaafste uitnodigingen voor een kinderfeestje in piraten thema. Extra fijn: een kaart maken is ook nog eens eenvoudig. Lees snel verder en ontdek hoe jij de perfecte uitnodiging maakt voor een onvergetelijk piratenfeestje.

Eenvoudig een mast-erlijke uitnodiging vinden

Een mooie uitnodiging is zo gevonden. Onze speurneuzen hebben de stoerste kaarten al voor je opgespoord en tussen onze uitnodigingen voor piratenfeestjes gezet. Handig, hè? 

💎 Van plan een zoektocht naar een verloren schat op touw te zetten? Uitnodigingen met stippellijnen, schatkisten en gouden munten laat menig kinderhart sneller kloppen.
🌴 Vaak bevindt de ‘X’ van een schatkaart zich in de jungle van een onbewoond eiland, dus een glanzend kapmes, kompas en een hoed behoren tot de basisuitrusting van elke piraat.
🐒 Voor nog wat kleinere zeerovers zijn de lieve uitnodigingen met dieren als een aap, papegaai en haai geschikt. Pas wel op voor krokodillen!

Tip: maak een gratis account aan

Oh, oh. Je bent je hart verloren aan twee verschillende uitnodigingen. Maak je geen zorgen; je kleine piraat hakt vast graag de knoop door. De kaartjes na schooltijd even laten zien? 

Met een gratis account sla je ze eenvoudig op: met één klik op het hartje komen de uitnodigingen voor het piratenfeestje tussen je favorieten te staan. Ook bewerkte ontwerpen, je adressenboek en gespaarde bonuspunten vind je in het account terug.

Gezocht: een stoere foto voor op de uitnodiging

Er is er één jarig, hoera hoera. Dat kun je wel zien dat ben JIJ! Tenminste … als er een foto op de uitnodiging staat. Benieuwd op welke piraten uitnodigingen je een kiekje van je stoere jongen of meisje kunt zetten? Filter dan op ‘eigen foto’. Ontbreekt deze mogelijkheid bij je favoriete ontwerp? Met de handige kaartmaker voeg je eenvoudig één of meerdere foto’s toe.

Uitnodigingen piratenfeestje bestellen & versturen

Tevreden met de gratis proefdruk van de uitnodiging? Dan kun je de kaartjes voor het kinderfeestje bestellen. Je hoeft ons alleen maar te vertellen waar de (flessen)post heen mag: wij regelen de rest. Veel kinderen vinden het leuk om de uitnodigingen zelf uit te delen. Wil jouw kleine piraat dit ook doen? Kies dan voor thuis ontvangen en voeg eventuele extra’s aan de bestelling toe om de uitnodiging nog leuker te maken. Wie de kaarten liever direct op de post laat doen, selecteert de optie rechtstreeks versturen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat: voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden.

Piraten uitnodigingen met korting

Wat hebben piraten en kinderen met elkaar gemeen? Ze vieren graag feest in grote getalen! Want … hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom ontvang je een leuke korting van ons, die oploopt wanneer je meer uitnodigingen bestelt. Twijfel je hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je kind mag uitnodigen? Veel ouders hanteren de stelregel dat een kind zoveel kinderen mag vragen als dat hij of zij oud wordt. Een kindje van 7 mag dus zeven piraten uitnodigingen uitdelen.

🏴‍☠️Tip: Heb je al een Kaartje2go account aangemaakt? Wanneer je bestelt terwijl je bent ingelogd, profiteer je altijd van onze ingelogde klantenkorting.

Een helpende haak nodig?

Net als piraten op zee lopen ouders ook wel eens vast. Gelukkig is het team van Kaartje2go daar om je te helpen! Bekijk onze meestgestelde vragen, neem contact met ons op of laat je inspireren door deze blog met tips voor een leuk piratenfeestje.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.