Ga naar de inhoud

Algemeen

Hoe kunnen we je helpen?

Wanneer je een grote bestelling wilt plaatsen, mag je hiervoor een proefdruk aanvragen. Zo weet je zeker dat het kaartje helemaal naar je wens is. We sturen je een proefdruk pakketje met daarin jouw ontworpen kaart, een mapje met onze papiersoorten en envelopkleuren, en een flyer met vervolgstappen.

Bij Kaartje2go is je proefdruk ook ECHT gratis. Dit betekent dat er achteraf geen onverwachte verzendkosten in rekening worden gebracht. Daarnaast ben je niet verplicht om een kaart bij ons te bestellen wanneer de proefdruk niet bevalt.

Hoe bestel je een proefdruk?
Het is noodzakelijk om ingelogd te zijn wanneer je een gratis proefdruk wilt bestellen. Wanneer je een mooi kaartje hebt gevonden, klik je naast de kaart op de knop Proefdruk aanvragen (op de productpagina). Ontwerp het kaartje helemaal naar jouw goesting en vul bij het adresseren je eigen adres in. Rond de bestelling ten slotte kosteloos af. 

Heb je al een kaartje ontworpen? Volg dan de stappen in het orderproces, kies bij verzendwijze voor Bestel proefdruk en rond de bestelling gratis af.

Je krijgt van ons 2 gratis proefdrukken. Heb je een extra proefdruk nodig? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam, zij helpen je graag!

Heb je nog geen account?

Als je nog geen account hebt, betaal je €0,49 voor een proefdruk. Daarom raden wij je aan om eerst te registreren. Je proefdruk is namelijk wel gratis als je geregistreerd en ingelogd bent. Bovendien bewaren we je proefdruk in je account, zodat je deze gemakkelijk kunt terugvinden voor het plaatsen van de definitieve bestelling.

 • Gemakkelijk kaarten maken en verzenden op de computer, tablet of telefoon, waar je ook ter wereld bent! Als er geen vertraging bij de post optreedt, dan worden jouw kaarten binnen 3-4 werkdagen in België bezorgd. Pakketjes kaarten hebben een levertijd van 1-2 werkdagen. 
 • Bewaar jouw ontwerpen en adressen in jouw account. Zo hoef je nooit te zoeken naar het juiste adres. 
 • Je kunt ervoor kiezen om je kaarten direct te adresseren via de site, wij doen de kaarten dan voor jou op de post. Het is ook mogelijk om een pakketje ongeadresseerde kaarten naar jouw thuisadres te laten versturen.

Als je een account aanmaakt en zorgt dat je bent ingelogd als je bestelt, ontvang je automatisch onze klantenkorting en spaar je bonuspunten bij al je bestellingen!

Proficiat met de verwachting van je kindje en wat leuk dat je kaartjes bij Kaartje2go wilt bestellen! Het bestelproces van geboortekaartjes werkt als volgt:

 

1. Maak een account bij Kaartje2go

Om gebruik te kunnen maken van al onze functies zoals het opslaan van jouw proefdruk, favoriete kaarten en verzendadressen, raden we je aan een account aan te maken. Dit doe je door boven in beeld te klikken op Inloggen of registreren.

 

2. Kies een kaartje uit de galerij of upload je eigen ontwerp

Neem een kijkje bij onze geboortekaartjes en kies jouw leukste kaart. Favoriete kaartjes kun je favoriet maken door het hartje onder de kaart aan te klikken. Je favoriete kaarten worden opgeslagen in je account onder Jouw favorieten. Een kaart gevonden? Klik dan op de roze knop Maak deze kaart. Je kunt trouwens ook je eigen ontwerp uploaden of beginnen met een blanco (of lege) kaart.

 

3. Maak je kaart

Maak nu je kaart zo veel mogelijk af en klik tussendoor aan de linkerzijde op Opslaan om je aanpassingen op te slaan. Laat de teksten door iemand anders nakijken en lees ze nog eens hardop voor om foutjes te voorkomen. Bij geboortedatum, gewicht en tijd kun je gewoon iets invullen, dat kun je later nog veranderen.

 

4. Bestel een GRATIS proefdruk

Het is noodzakelijk om ingelogd te zijn wanneer je een gratis proefdruk wilt bestellen. Heb je een mooi kaartje ontworpen? Volg dan de stappen in het orderproces, kies bij verzendwijze voor Bestel proefdruk en rond de bestelling gratis af. Je ontvangt een proefdruk pakketje thuis met jouw ontworpen kaart, een mapje met onze papiersoorten en envelopkleuren, en een flyer met vervolgstappen.

 

5. Bestel enveloppen vooraf

Nadat je de kleur van de envelop hebt gekozen, kun je de enveloppen vooraf bestellen. Je kan dan alvast de adressen op de enveloppen schrijven voordat je kindje geboren is.

 

6. Proefdruk naar wens? Wacht de geboorte van je kindje af

​Als je tevreden bent met je proefdruk, hoef je niets meer te doen. Je kaart blijft opgeslagen in je account onder jouw bestellingen en deze kun je op elk gewenst moment wijzigen door op Bijbestellen te klikken.

Wanneer je kindje geboren is, wijzig je je kaart (door op Aanpassen & bijbestellen te klikken) en plaats je de uiteindelijke bestelling. Wanneer je je bestelling op een werkdag voor 20.00 uur afrondt, worden je kaartjes dezelfde dag nog verzonden!

Beval jij op je officiële uitgerekende datum? Dan zijn jouw geboortekaartjes van Kaartje2go helemaal gratis! Meld je uiterlijk 3 weken voor de uitgerekende datum aan op deze pagina.

Heb je specifieke vragen over jouw situatie? Vraag het ons klanttevredenheidsteam! Bel 020 588 8934 of mail naar info@kaartje2go.be.

Je kunt enveloppen vooraf bestellen via deze link: www.kaartje2go.be/enveloppen

Je kunt kiezen uit 11 kleuren enveloppen: wit, rood, natuurlijk, blauw, roze, grijs, kraft, goud, zilver, parelmoer wit en parelmoer roze.  Alle enveloppen zijn gemaakt van FSC-goedgekeurd papier. De enveloppen natuurlijk en kraft zijn zelfs gemaakt van 100% gerecycled papier. We rekenen €4,95 verzendkosten voor een pakketje enveloppen.

gekleurde enveloppen

Voor de witte enveloppen betaal je €0,29 per envelop. Dit bedrag ontvang je terug als je de kaarten bestelt, dus deze enveloppen zijn uiteindelijk gratis. Voor de andere enveloppen, behalve parelmoer, betaal je €0,58 per envelop. Je ontvangt hiervan de helft terug wanneer je de kaarten bestelt. Uiteindelijk betaal je dan dus €0,29 per envelop.​

Voor de parelmoer enveloppen (goud, zilver, parelmoer wit en parelmoer roze) betaal je €0,78 per envelop als je ze vooraf bestelt. Ook hier ontvang je de helft van terug wanneer je de kaarten bestelt, dus deze kosten uiteindelijk €0,39 per envelop. 

Actiecode
Na bestelling van de enveloppen ontvang je een actiecode. De code staat niet in de bestelbevestiging, maar in de verzendbevestiging van de enveloppen. Als je je kaartjes gaat bestellen vul je de code in het winkelmandje in. 

​De code zorgt ervoor dat je het juiste bedrag als korting ontvangt (zie hierboven) en dat je het aantal vooruitbestelde enveloppen niet nogmaals bij de kaartjes krijgt. ​

​Inloggen
Let op dat je bent ingelogd met hetzelfde account waar je ook de kaartjes mee gaat bestellen, want anders werkt de actiecode niet.

​Meer kaartjes nodig
Heb je enveloppen besteld, maar heb je toch meer kaartjes nodig? Dan ontvang je het resterende aantal enveloppen gewoon bij je kaartjes in het pakket. Heb je bijvoorbeeld 50 enveloppen vooruit besteld, maar bestel je 80 kaartjes? Vul dan gewoon de actiecode in bij je bestelling. Je ontvangt dan nog 30 enveloppen bij je kaartjes.

Pakketje kaarten
Bij pakketjes dubbele kaarten, enkele vierkante kaarten en enkele langwerpige kaarten worden gratis witte, geheel blanco kaartenveloppen geleverd. Je kunt de enveloppen vervolgens zelf adresseren en frankeren.
Gekleurde enveloppen
Voor een kleine meerprijs kun je mooie andere kleuren enveloppen bestellen bij je pakketje kaarten. Alle enveloppen zijn gemaakt van FSC goedgekeurd papier. De enveloppen natuurlijk en kraft zijn zelfs gemaakt van 100% gerecycled papier. Meer informatie over al onze enveloppen, vind je op onze pagina met enveloppen.

 
Rechthoekige enkele kaarten
Bij een pakketje rechthoekige enkele kaarten krijg je witte enveloppen als je in de kaartmaker hebt gekozen om de gehele achterzijde te bewerken. Het is bij deze kaartsoort niet mogelijk om voor gekleurde enveloppen te kiezen.

Rouwenveloppen
Wanneer je een pakketje rouwkaarten bestelt, kun je ook kiezen voor rouwenveloppen. Dit zijn witte enveloppen met een donkergrijze rand op de voorzijde. Je kunt rouwenveloppen in elk formaat bestellen, met uitzondering van de extra grote formaten (21 x 21 en 21 x 30 cm). Voor rouwenveloppen betaal je een kleine meerprijs van € 0,10 per envelop. 

Rechtstreeks versturen
Als je ervoor kiest om je dubbele wenskaarten direct op de site te adresseren en te versturen, dan worden de adressen achter op de kaarten gedrukt. De kaarten worden in een witte envelop met een rond venster verstuurd. Rechtstreeks verstuurde ansichtkaarten (enkele rechthoekige kaarten) worden zonder envelop verstuurd. 
Alleen bij de enkele langwerpige of vierkante kaarten drukken wij geen adres op de kaart, deze komt met adressticker op de envelop.

Enveloppen vooraf
Je kunt enveloppen vooraf bestellen via deze link: www.kaartje2go.be/enveloppen. Enveloppen vooruit bestellen is alleen mogelijk voor kaarten waar normaal gesproken ook enveloppen bij zitten. Dit zijn dubbele kaarten, vierkante enkele kaarten en langwerpige enkele kaarten.
Je kunt kiezen uit 11 kleuren enveloppen: wit, rood, natuurlijk, blauw, roze, grijs, kraft, goud, zilver, parelmoer wit en parelmoer roze. We rekenen €2,95 verzendkosten voor een pakketje enveloppen.
Voor de witte enveloppen betaal je €0,29 per envelop. Dit bedrag ontvang je terug als je de kaarten bestelt, dus deze enveloppen zijn uiteindelijk gratis. Voor de andere enveloppen, behalve parelmoer, betaal je €0,58 per envelop. Je ontvangt hiervan de helft terug wanneer je de kaarten bestelt. Uiteindelijk betaal je dan dus €0,29 per envelop.​
Voor de parelmoer enveloppen (goud, zilver, parelmoer wit en parelmoer roze) betaal je €0,78 per envelop als je ze vooraf bestelt. Ook hiervan ontvang je de helft terug, waardoor ze uiteindelijk €0,39 per stuk kosten. 

Bij Kaartje2go kun je een pakketje kaarten bestellen. Deze kaarten worden dan naar je eigen huisadres gestuurd. De kaartjes ontvang je ongeadresseerd in 1 verpakking. Zo bestel je een pakketje kaarten:

 1. Geef na het maken van de kaart bij de verzendopties aan dat je een pakketje kaarten wilt bestellen.

 2. Vul vervolgens het bezorgadres in en geef aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen.

 3. Rond je bestelling verder af.

Een pakketje kaarten kun je bestellen vanaf 1 stuks. 

Gratis witte enveloppen
Bij dubbele kaarten, enkele vierkante kaarten en enkele langwerpige kaarten ontvang je gratis witte enveloppen. Voor een kleine meerprijs bestel je mooie gekleurde enveloppen bij jouw kaarten.

Enveloppen bij rechthoekige enkele kaarten
Bij rechthoekige enkele kaarten ontvang je witte enveloppen als je in de kaartmaker hebt gekozen om de gehele achterzijde te bewerken. Bij deze kaartsoort kun je geen gekleurde enveloppen bestellen.

We hebben regelmatig leuke acties en nieuwtjes die we met onze klanten willen delen!
Als je een account bij Kaartje2go hebt, kun je jezelf eenvoudig in- en uitschrijven voor de nieuwsbrief onder het kopje Jouw Gegevens. Een account maak je gratis en eenvoudig aan door boven in beeld te klikken op Inloggen of registreren.
 
 Je kunt je ook vrijblijvend voor de nieuwsbrief inschrijven via deze link. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van leuke kortingen, winacties en nieuws! Afmelden is op elk moment mogelijk via de link onderaan de nieuwsbrief.

Je kunt je kaarten rechtstreeks laten versturen via Kaartje2go of je kunt een pakketje kaarten bestellen.

Rechtstreeks versturen

Je kunt ervoor kiezen om de kaartjes rechtstreeks via Kaartje2go naar alle geadresseerden te laten versturen. Dit doe je via de verzendoptie Rechtstreeks versturen. Zodra je je kaarten gemaakt en betaald hebt, wordt je bestelling klaargezet. Op de afgesproken verzenddatum worden je kaarten op de post gedaan door Kaartje2go. De bezorging zelf is geen onderdeel van onze service; dit wordt verzorgd door PostNL. Houd er rekening mee dat de bezorgtijd voor rechtstreeks verstuurde kaarten naar België 3 tot 4 werkdagen bedraagt. 

Pakketje kaarten bestellen

Je kunt ook een pakketje kaarten bestellen. We sturen alle kaarten dan in 1 verpakking naar je huisadres. Na ontvangst kun je de kaarten zelf adresseren en versturen. Pakketjes kaarten worden binnen 1 á 2 werkdagen bezorgd in België. 
Let op: als je meerdere pakketjes kaarten bestelt, bijvoorbeeld 2 versies van dezelfde kaart, dan ontvang je deze in deelpakketjes. Alleen bestellingen van meerdere pakketjes met 1 kaart, worden samengevoegd in 1 pakketje.

Bij Kaartje2go kun je:
 1. een kaart kiezen uit de grootste en meest unieke collectie kaarten van Nederland.
 2. een eigen (blanco) kaart ontwerpen.
Beide soorten kaarten kun je helemaal zelf personaliseren met foto’s, teksten, figuren en kaders.
Je kunt onder andere geboortekaarten, kerstkaarten, verhuiskaarten, uitnodigingen (bijvoorbeeld voor een kinderfeestje), beterschapskaarten, felicitatiekaarten en verjaardagskaarten maken. Kaartje2go heeft ruim 40 categorieën met kaartjes.
Rechthoekige kaarten
We hebben ansichtkaarten (enkele rechthoekige kaarten) zonder enveloppen* en dubbele wenskaarten (voor- achter- en binnenkant) met enveloppen, in 3 formaten: 
 • 10x15 cm
 • 15x21 cm
 • 21x30 cm
Vierkante kaarten
Daarnaast hebben we vierkante kaarten in enkele en dubbele uitvoering met enveloppen, in 3 formaten:
 • 10x10 cm
 • 14x14 cm
 • 21x21 cm
Langwerpige kaarten
Tot slot kun je bij ons langwerpige kaarten in enkele en dubbele uitvoering maken (met enveloppen) in 1 formaat:
 • 10x21 cm
De kaarten kun je rechtstreeks via Kaartje2go naar de ontvanger versturen. Wij doen de kaarten dan voor je op de post, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt! Daarnaast heb je de mogelijkheid om een pakketje kaarten te bestellen. Deze ontvang je in 1 verpakking thuis. De kaarten kun je vervolgens zelf versturen of rondbrengen. Een pakketje kaarten kun je bestellen met een minimum aantal van 1. De verzendkosten voor een pakketje binnen België is €2,95. 
* Als je de volledige achterzijde van je enkele rechthoekige kaart hebt bewerkt (alleen mogelijk als pakketje), dan ontvang je hier gratis witte enveloppen bij. 

Veel vragen en antwoorden vind je al op deze contactpagina bij de Meestgestelde vragen, heel handig dus!

Als jouw antwoord er niet bij staat, klik dan op Vraag e-mailen. Je vraag komt direct bij ons binnen en wordt snel beantwoord. Ook kun je ons bellen op 02 588 8934 of direct een e-mail sturen naar info@kaartje2go.be als je dat handiger vindt.

Vermeld s.v.p. altijd je bestel- of artikelnummer (als je dat hebt), want dan kunnen we je nog sneller helpen.

Wil je graag door ons gebeld worden? Vermeld dan ook je telefoonnummer en het gewenste tijdstip, zodat we je (als dat nodig is) ook telefonisch kunnen bereiken.

Jazeker, bij pakketjes kerstkaarten, zakelijke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten kun je rode enveloppen meebestellen! Op de pagina waar je kiest voor het aantal kaarten, kun je de rode enveloppen kiezen. 

De rode enveloppen ontvang je bij jouw kerst- en nieuwjaarskaartjes nu gratis! Deze actie loopt tot 10 december of zolang de voorraad strekt.
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Als je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent over je kaarten, dan doen we daar niet moeilijk over. Je kunt altijd nieuwe kaarten ontvangen of het volledige aankoopbedrag retour krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is even contact opnemen. 

Zo is kaarten maken bij Kaartje2go niet alleen leuk, origineel en gemakkelijk, maar ook nog eens 101% veilig en betrouwbaar!
 

Je bent zelf verantwoordelijk voor:

 • De kwaliteit van je eigen foto of afbeelding.
 • De tekst die je op de kaart plaatst.
 • De juistheid van de adressering.

Ben je niet tevreden, dan kun je je kaarten naar ons terugsturen. Je kunt vervolgens nieuwe kaarten maken, of wij storten het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. 

Als het kan, laat ons dan even weten waarom je niet tevreden bent. Jouw reactie zien we namelijk altijd als een kans om onze service te verbeteren.
Als je meerdere verschillende bestellingen in je winkelmandje hebt geplaatst kan het natuurlijk voorkomen dat je niet al deze kaarten tegelijk wilt afronden. Dit kun je gemakkelijk oplossen door bij de bestellingen die je niet wilt plaatsen te klikken op het prullenbakje rechtsboven, of door te klikken op ‘meer opties’ en vervolgens op ‘bewaar voor later’ of ‘verwijderen uit winkelmandje’.
 
 Deze bestellingen verplaats je op deze manier naar jouw ontwerpen en kun je dus op een later moment gerust nog verder bewerken of bestellen. De bestellingen die je wel wilt afronden laat je dan in je winkelmandje staan.
Wist je dat je jouw kaartontwerp ook als raambord kunt bestellen? Je kunt vanaf nu je geboortekaartje omtoveren tot aankondiging voor op het raam. Zo weet iedereen dat jullie kindje geboren is. Welkom kleintje! 

Raambord bestellen 
Je kunt op twee manieren een raambord bestellen:

1. Door je geboortekaartje of proefdruk na te bestellen. Ga hiervoor naar ‘Jouw bestellingen’ in je account en klik op ‘Meer opties’. Klik vervolgens op ‘Bestellen als raambord’. In de editor die vervolgens opent, kun je het ontwerp nog naar wens aanpassen voor je het in je winkelmandje plaatst.

2. Tijdens het bestellen van je geboortekaartje, in de winkelmand. Hiervoor maak je wel eerst een kaartje in de kaartmaker. Wanneer je deze kaart in de winkelmand plaatst, kun je klikken op ‘Meer opties’ en vervolgens op ‘Bestellen als raambord’. In de editor die vervolgens opent, kun je het ontwerp nog naar wens aanpassen voor je het in je winkelmandje plaatst. Zo kun je je bestelling met zowel de kaartjes als het raambord in één keer afronden. 

Goed om te weten: We versturen je raambord en kaartjes los van elkaar. Je ontvangt dus twee verschillende pakketten thuis.

Afmetingen, materiaal en bedrukking
Onze raamborden worden gemaakt van superdun (3,5 mm), maar onwijs stevig polypropyleen. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld makelaarsborden

De vorm van je raambord is afhankelijk van je kaartje. Heb je een vierkante kaart besteld? Dan toveren we je ontwerp om tot een vierkant raambord. En hetzelfde geldt voor een rechthoekige kaart. Je kunt op dit moment nog geen raambord maken van de langwerpige kaarten. De afmetingen zijn als volgt: 

Rechthoek liggend: 42,3 x 60 cm
Rechthoek staand: 60 x 42,3 cm 
Vierkant: 50 x 50 cm

We drukken het ontwerp met UV-print op het bord. Dit zorgt niet alleen voor prachtige kleuren en een scherp ontwerp, maar maakt het bord ook hartstikke weerbestendig. Het is waterafstotend en kan prima tegen een stootje. Maar vanaf windkracht 5 raden we toch aan het bord even binnen te bewaren. Je raambord blijft buiten bijna een jaar net zo mooi als toen je het kreeg.

Goed om te weten: We kunnen de raamborden niet voorzien van foliedruk. Wanneer je het ontwerp van een kaart met foliedruk gebruikt, zullen we de folie-elementen vervangen door een kleur die het mooist bij je ontwerp past.

Bevestigen
Je raambord bevestigen is een eitje! Gebruik de meegeleverde zuignappen om het bord op het raam te bevestigen. Deze blijven het langst plakken op schone, droge ramen. 

We noemen dit natuurlijk een raambord, maar wil je het bord op een muur of deur bevestigen? Gebruik dan het dubbelzijdige tape (dit wordt ook meegeleverd). Zorg ervoor dat de ondergrond glad, schoon en droog is. De tape is erg sterk, dus bepaal vooraf hoe je het bord precies wilt hangen. 

Prijzen
Rechthoekige raamborden: € 42,95
Vierkante raamborden: € 39,95

Deze prijzen zijn inclusief bevestigingsmaterialen en exclusief verzendkosten.  

Verzending
Jouw persoonlijke raambord wordt binnen 2-5 werkdagen bezorgd. Dat is iets langer dan je van ons gewend bent, maar we willen natuurlijk dat het bord er waanzinnig uitziet. Om die kwaliteit te garanderen duurt het produceren wat langer. Je ontvangt een e-mail wanneer we het raambord hebben verzonden. 

De verzendkosten van dit pakket zijn € 5,95.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Mailen

Onze mailbox is altijd geopend voor vragen. Op werkdagen ontvang je doorgaans binnen 24 uur een reactie van ons.

Wij kunnen jou ook bellen