Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Nieuwjaarskaarten voor de mooiste wensen!
Nieuwjaarskaarten voor de mooiste wensen!

Wens je familie en vrienden een gelukkig nieuwjaar met een persoonlijke nieuwjaarskaart.

Leuke nieuwjaarskaart met typografie en gouden sterren
Moderne uitnodiging nieuwjaarsborrel slingers en polaroids
Nieuwjaarskaart met 12 foto's collage van het jaar
Leuke nieuwjaarskaart met champagnefles en foto's
Nieuwjaarskaart 'Best Wishes' goudlook
Nieuwjaarskaart met sterlabel
Nieuwjaarskaart met sterrenlabel
Nieuwjaarskaart beste wensen goud confetti foto
Nieuwjaarskaart stijlvol geometrisch goud foto
Nieuwjaarskaart gouden vlak '2019' confetti
Nieuwjaarskaart foto's gouden vlak '2019' confetti
Nieuwjaarskaart botanisch '2019' goud met foto
Extra's bij jouw nieuwjaarskaart
  • Als beste beoordeeld!
  • Gratis witte enveloppen
  • Niet goed = geld terug
Stijlvolle nieuwjaarskaart met foto's in 2019 en sterren
Leuke nieuwjaarskaart met oliebollen en groet
Moderne nieuwjaarskaart met 2019 fotocollage en sterren
Nieuwjaarskaart botanisch '2019' fotocollage
Nieuwjaarskaart met foto's, typografie en hangende sterren
Stijlvolle nieuwjaarskaart foto 'Happy New Year' fonkels
Leuke nieuwjaarskaart met typografie en vuurwerk
Four Seasons
Nieuwjaarskaart sterren krijtbord foto met tape
Nieuwjaarskaart typografie met sterren goud
Stijlvolle nieuwjaarskaart 'Happy New Year' fonkels
Kerstkaart 2019 Goud letters groot

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11198 beoordelingen

Nieuwjaarskaarten 2019

Je familie en vrienden wens je natuurlijk het allerbeste toe. Met nieuwjaar denk je terug aan alle speciale momenten die je met geliefden doorbracht en kijk je vooruit naar hopelijk een gezegend en gelukkig nieuwjaar. Speciaal voor jou vind je bij ons leuke en originele nieuwjaarskaarten zodat jij je vrienden kunt laten weten hoeveel je om ze geeft! Wil jij leuke nieuwjaarskaarten voor 2019 maken? In de kaartmaker kun je heel gemakkelijk zelf je nieuwjaarskaart ontwerpen. Maak vandaag nog je nieuwjaarskaartjes en wens je geliefden een fantastisch 2019 toe!

Originele nieuwjaarskaarten voor 2019

Je wilt natuurlijk dat jouw nieuwjaarswens goed overkomt. Stuur in plaats van een SMS-je of Whatsapp-berichtje dit jaar eens een nieuwjaarskaart. Met onze originele nieuwjaarskaarten voor 2018=9 weet je zeker dat jij je geliefden blij maakt! Een nieuwjaarskaartje is dé manier om vrienden en familie op een leuke manier een gelukkig nieuwjaar te wensen. Maak dus snel je 2019 nieuwjaarskaart en verstuur in 2019 nog je nieuwjaarskaarten.

Gelukkig nieuwjaar kaarten

Met een nieuwjaarskaartje breng jij je gelukswens over voor het komende jaar. Maak je gelukkig nieuwjaar kaart en stuur de beste wensen naar je familie en vrienden. Bekijk hier onze gelukkig nieuwjaar kaarten.

Nieuwjaarskaart maken

Bij Kaartje2go ben jij de ontwerper. Je kunt heel gemakkelijk zelf de leukste nieuwjaarskaarten maken in onze kaartmaker. Online knutsel je zelf de mooiste nieuwjaarskaarten in elkaar. Je kunt de nieuwjaarskaarten zelf maken, of je past een bestaand ontwerp aan. Zo maak je zelf een leuke nieuwjaarskaart met foto en voeg je leuke figuren, kaders en teksten toe voor een unieke en persoonlijke nieuwjaarskaart. Ben je klaar met de nieuwjaarskaart maken, dan kun je ze  bestellen. Je hebt twee verzendopties: wij versturen de kaart naar jouw adres als pakketje of bezorgen ze rechtstreeks bij de geadresseerden. In het laatste geval blijf je lekker ingeduffeld op de zetel zitten. Geen overbodige luxe in de koude decembermaand.

Waarom vieren we het nieuwe jaar in januari?

We vieren het nieuwe jaar in januari omdat Julius Caesar dat zo heeft besloten. De oude Romeinse maankalender telde 355 dagen en liep niet gelijk met de seizoenen. Julius Caesar koos voor de zon als uitgangspunt voor zijn kalender en kwam zo op 365 dagen uit. Het nieuwe jaar begint op 1 januari. De maand januari is vernoemd naar de god Janus, de god van het begin en het einde. Heel toepasselijk vieren we elk jaar het begin van een nieuw jaar en sluiten we het oude jaar af. Uiteraard hoort daar ook het maken van jouw nieuwjaarskaarten met gelukswensen voor 2019 bij.

Kerst en nieuwjaarskaarten

Vind je geen geschikte kaart tussen de nieuwjaarskaarten? Kijk dan eens bij onze grote collectie kerstkaarten. Ook een kerstkaart is geschikt om een nieuwjaarswens mee over te brengen.