Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?
Nieuwjaarskaarten
NieuwjaarskaartenBegin het nieuwe jaar met een kaartje
Leuke nieuwjaarskaart met typografie en gouden sterren
Nieuwjaarskaart - Samen werken aan een mooi 2020
Nieuwjaar Dare to dream in 2020
Nieuwjaarskaart met slingers
Nieuwjaarskaart 2020 goud en zwart
Nieuwjaar delftse spreuk - schrikkeljaar
Nieuwjaarskaart gouden 2020 met 2 foto's
Nieuwjaarskaart botanisch '2020' fotocollage
Nieuwjaarskaart krans en gemberkoek
Nieuwjaarskaart beste wensen goud confetti foto
Nieuwjaarskaart stijlvol geometrisch goud foto
Nieuwjaarskaart foto's gouden vlak '2020' confetti
Extra's bij jouw nieuwjaarskaart
  • Als beste beoordeeld!
  • Gratis witte enveloppen
  • Niet goed = geld terug
Nieuwjaarskaart gouden vlak '2020' confetti
Leuke nieuwjaarskaart met typografie en vuurwerk
Stijlvolle nieuwjaarskaart foto 'Happy New Year' fonkels
Stijlvolle nieuwjaarskaart 'Happy New Year' fonkels
Leuke nieuwjaarskaart met oliebollen en groet
Nieuwjaarskaart typografie met sterren goud
Leuke nieuwjaarskaart met champagnefles en foto's
Nieuwjaarskaart sterren krijtbord foto met tape
Stijlvolle nieuwjaarskaart met foto's in 2020 en sterren
Nieuwjaarskaart botanisch '2020' goud met foto
Nieuwjaarskaart met foto's, typografie en hangende sterren
Moderne nieuwjaarskaart met 2020 fotocollage en sterren
eKomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 11656 beoordelingen

Nieuwjaarskaarten 2020

Je familie en vrienden wens je natuurlijk het allerbeste toe. Met nieuwjaar denk je terug aan alle speciale momenten die je met geliefden doorbracht en kijk je vooruit naar hopelijk een gezegend en gelukkig nieuwjaar. Speciaal voor jou vind je bij ons leuke en originele nieuwjaarskaarten zodat jij je vrienden kunt laten weten hoeveel je om ze geeft! Wil jij leuke nieuwjaarskaarten voor 2020 maken? In de kaartmaker kun je heel gemakkelijk zelf je nieuwjaarskaart ontwerpen. Maak vandaag nog je nieuwjaarskaartjes en wens je geliefden een fantastisch 2020 toe!

Originele nieuwjaarskaarten voor 2020

Je wilt natuurlijk dat jouw nieuwjaarswens goed overkomt. Stuur in plaats van een SMS-je of Whatsapp-berichtje dit jaar eens een nieuwjaarskaart. Met onze originele nieuwjaarskaarten voor 2020 weet je zeker dat jij je geliefden blij maakt! Een nieuwjaarskaartje is dé manier om vrienden en familie op een leuke manier een gelukkig nieuwjaar te wensen. Maak dus snel je 2020 nieuwjaarskaart en verstuur in 2020 nog je nieuwjaarskaarten.

Gelukkig nieuwjaar kaarten

Met een nieuwjaarskaartje breng jij je gelukswens over voor het komende jaar. Maak je gelukkig nieuwjaar kaart en stuur de beste wensen naar je familie en vrienden. Bekijk hier onze gelukkig nieuwjaar kaarten.

Nieuwjaarskaart maken

Bij Kaartje2go ben jij de ontwerper. Je kunt heel gemakkelijk zelf de leukste nieuwjaarskaarten maken in onze kaartmaker. Online knutsel je zelf de mooiste nieuwjaarskaarten in elkaar. Je kunt de nieuwjaarskaarten zelf maken, of je past een bestaand ontwerp aan. Zo maak je zelf een leuke nieuwjaarskaart met foto en voeg je leuke figuren, kaders en teksten toe voor een unieke en persoonlijke nieuwjaarskaart. Ben je klaar met de nieuwjaarskaart maken, dan kun je ze  bestellen. Je hebt twee verzendopties: wij versturen de kaart naar jouw adres als pakketje of bezorgen ze rechtstreeks bij de geadresseerden. In het laatste geval blijf je lekker ingeduffeld op de zetel zitten. Geen overbodige luxe in de koude decembermaand.

Waarom vieren we het nieuwe jaar in januari?

We vieren het nieuwe jaar in januari omdat Julius Caesar dat zo heeft besloten. De oude Romeinse maankalender telde 355 dagen en liep niet gelijk met de seizoenen. Julius Caesar koos voor de zon als uitgangspunt voor zijn kalender en kwam zo op 365 dagen uit. Het nieuwe jaar begint op 1 januari. De maand januari is vernoemd naar de god Janus, de god van het begin en het einde. Heel toepasselijk vieren we elk jaar het begin van een nieuw jaar en sluiten we het oude jaar af. Uiteraard hoort daar ook het maken van jouw nieuwjaarskaarten met gelukswensen voor 2020 bij.

Kerst en nieuwjaarskaarten

Vind je geen geschikte kaart tussen de nieuwjaarskaarten? Kijk dan eens bij onze grote collectie kerstkaarten. Ook een kerstkaart is geschikt om een nieuwjaarswens mee over te brengen.