Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?
Nieuwjaarskaarten
NieuwjaarskaartenGelukkig nieuwjaar!
Extra's bij jouw nieuwjaarskaart
  • Als beste beoordeeld!
  • Gratis witte enveloppen
  • Niet goed = geld terug
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 13298 beoordelingen

Nieuwjaarskaarten 2020

Je familie en vrienden wens je natuurlijk het allerbeste toe. Met nieuwjaar denk je terug aan alle speciale momenten die je met geliefden doorbracht en kijk je vooruit naar hopelijk een gezegend en gelukkig nieuwjaar. Speciaal voor jou vind je bij ons leuke en originele nieuwjaarskaarten zodat jij je vrienden kunt laten weten hoeveel je om ze geeft! Wil jij leuke nieuwjaarskaarten voor 2020 maken? In de kaartmaker kun je heel gemakkelijk zelf je nieuwjaarskaart ontwerpen. Maak vandaag nog je nieuwjaarskaartjes en wens je geliefden een fantastisch 2020 toe!

Originele nieuwjaarskaarten voor 2020

Je wilt natuurlijk dat jouw nieuwjaarswens goed overkomt. Stuur in plaats van een SMS-je of Whatsapp-berichtje dit jaar eens een nieuwjaarskaart. Met onze originele nieuwjaarskaarten voor 2020 weet je zeker dat jij je geliefden blij maakt! Een nieuwjaarskaartje is dé manier om vrienden en familie op een leuke manier een gelukkig nieuwjaar te wensen. Maak dus snel je 2020 nieuwjaarskaart en verstuur in 2020 nog je nieuwjaarskaarten.

Hoe maak je een nieuwjaarskaart? 

Je maakt je nieuwjaarskaart door jouw favoriete kaart uit de collectie te kiezen. Vervolgens kun je de kaart bewerken in de kaartmaker. Daar kun je aanpassingen doen zoals:

  • Een eigen foto uploaden
  • Een tekst schrijven
  • Een achtergrond plaatsen
  • Een figuur of kader uitkiezen
  • En nog veel meer…

Ben je klaar met ontwerpen? Bestel dan eenvoudig en snel jou nieuwjaarskaart.

Kan ik ook een gratis proefdruk ontvangen?

Heb je een kaartje gemaakt en wil je graag zien of alles naar wens is? Dan kun je bij Kaartje2go een gratis proefdruk van jouw nieuwjaarskaart bestellen. Als jij je registreert bewaren we jouw proefdrukken in jouw account. Vanuit daar kun je ze eenvoudig en snel bestellen.

Krijg ik korting op mijn nieuwjaarskaarten?

Ja, hoe meer kaarten je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Bovendien hebben we vaak leuke acties. De actuele acties vind je op onze pagina met kortingscodes. Wil je direct een melding van een actie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Kan ik ook een nieuwjaarskaart met eigen foto maken?

Jazeker! En dat is heel gemakkelijk en kun je op twee manieren doen. Of je begint met een blanco kaart of je kiest een fotokaart uit de collectie. Nadat je jouw kaart hebt gekozen upload je eenvoudig je eigen foto. Zet er een leuk kader omheen of schrijf een mooie nieuwjaarswens en klaar is je fotokaart.

In de kaartmaker van Kaartje2go kun je voorop de kaart en ook binnenin zoveel foto’s plaatsen als je wilt. Zo maak je jouw nieuwjaarskaart uniek en persoonlijk.

Gelukkig nieuwjaar kaarten

Met een nieuwjaarskaartje breng jij je gelukswens over voor het komende jaar. Maak je gelukkig nieuwjaar kaart en stuur de beste wensen naar je familie en vrienden. Bekijk hier onze gelukkig nieuwjaar kaarten.

Nieuwjaarskaart maken

Bij Kaartje2go ben jij de ontwerper. Je kunt heel gemakkelijk zelf de leukste nieuwjaarskaarten maken in onze kaartmaker. Online knutsel je zelf de mooiste nieuwjaarskaarten in elkaar. Je kunt de nieuwjaarskaarten zelf maken, of je past een bestaand ontwerp aan. Zo maak je zelf een leuke nieuwjaarskaart met foto en voeg je leuke figuren, kaders en teksten toe voor een unieke en persoonlijke nieuwjaarskaart. Ben je klaar met de nieuwjaarskaart maken, dan kun je ze  bestellen. Je hebt twee verzendopties: wij versturen de kaart naar jouw adres als pakketje of bezorgen ze rechtstreeks bij de geadresseerden. In het laatste geval blijf je lekker ingeduffeld op de zetel zitten. Geen overbodige luxe in de koude decembermaand.

Waarom vieren we het nieuwe jaar in januari?

We vieren het nieuwe jaar in januari omdat Julius Caesar dat zo heeft besloten. De oude Romeinse maankalender telde 355 dagen en liep niet gelijk met de seizoenen. Julius Caesar koos voor de zon als uitgangspunt voor zijn kalender en kwam zo op 365 dagen uit. Het nieuwe jaar begint op 1 januari. De maand januari is vernoemd naar de god Janus, de god van het begin en het einde. Heel toepasselijk vieren we elk jaar het begin van een nieuw jaar en sluiten we het oude jaar af. Uiteraard hoort daar ook het maken van jouw nieuwjaarskaarten met gelukswensen voor 2020 bij.

Kerst en nieuwjaarskaarten

Vind je geen geschikte kaart tussen de nieuwjaarskaarten? Kijk dan eens bij onze grote collectie kerstkaarten. Ook een kerstkaart is geschikt om een nieuwjaarswens mee over te brengen.