Nieuwjaarskaarten 2018

Nieuwjaarswensen 2018 maken

Zet het nieuwe jaar in met een speciale nieuwjaarswens. Wij bij Kaartje2go bieden je allerlei soorten nieuwjaarskaarten aan en er is vast en zeker iets bij dat je bevalt. Zoek een mooie nieuwjaarswens uit en selecteer een nieuwjaarskaart uit ons ruime assortiment nieuwjaarskaarten en maak direct je persoonlijke nieuwjaarskaart. Zo laat je aan je naasten weten dat je ook in het nieuwe jaar aan hen denkt. 

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Betrouwbare verzending

Kies voor rechtstreeks versturen (wij posten dan de kaarten voor je) of een pakketje kaarten thuis geleverd krijgen.
Bekijk levertijden

Nieuwjaar 2018

Nieuwjaarsavond en nieuwjaarsdag zijn iedere jaar weer bijzondere momenten. Je komt dan met een groepje vrienden of familie samen om nieuwjaar te vieren en de champagne te ontkurken op de komst van een nieuw jaar vol verrassingen.

Als de klok twaalf slaat, wens je je dierbaren een gelukkig nieuwjaar en kan het maken van de goede voornemens beginnen. Toch kan niet altijd iedereen erbij zijn, dus aan de afwezigen kan je nog altijd een nieuwjaarskaart sturen. Zend je gelukwensen ruim vooraf met een nieuwjaarskaart van Kaartje2go en ga gerust het nieuwe jaar in.

Gelukkig nieuwjaar wensen met kaarten

Hier bij Kaartje2go hebben we gemerkt dat de meest gebruikte nieuwjaarswensen ‘gelukkig nieuwjaar’ en ‘beste wensen’ zijn. Daarom hebben we een collectie ontworpen waarop deze zinnetjes staan. Stuur een nieuwjaarskaart met een traditionele spreuk erop maar verras je vrienden en familie door er nog een persoonlijke en oprechte tekst aan toe te voegen. We hebben ook nieuwjaarskaarten met een jaartal erop.

Januari, een bijzondere maand

Dat januari zo’n bijzondere maand is, komt omdat Keizer Julius Caesar indertijd een belangrijke beslissing nam. De Romeinse maankalender liep namelijk niet gelijk met de seizoenen, omdat deze maar 355 dagen telde. Julius Ceasar besloot daarom om de Romeinse kalender aan te passen. Hij nam voortaan de zon als leidraad in plaats van de maan. Er werd toen ook besloten dat het nieuwe jaar zou ingaan op 1 januari. Veel langer geleden begon het jaar altijd wanneer de lente begon, maar door de tijden heen veranderde de tijdsbepaling regelmatig.