Ga naar de inhoudGa naar het filter

Tekst voor op een communiekaart

Communie is een hele speciale gelegenheid en daar hoort natuurlijk ook speciale communie tekst bij. Maar welke tekst schrijf je eigenlijk op een communiekaart? Om je een handje te helpen hebben wij een aantal teksten op een rij gezet voor op je communiekaarten. Gebruik ze ter inspiratie.

Bekijk ook: felicitatieteksten | bedankteksten

Gratis proefdruk communiekaart

Aan de poort van het leven

NAAM staat op DATUM aan de kleine poort van het grote leven.

Bedankkaartje communie

Uw wensen en geschenken brachten vreugde en geluk op mijn communiefeest. Ze hebben mijn dag nog mooier gemaakt. Daarom wil ik u bij deze bedanken!

Bijbeltekst Johannes

Rivieren van levend water Zullen stromen uit het hart Van wie in Mij gelooft - Johannes 7:38

Communie uitnodiging

Hallo allemaal, Op DATUM vanaf TIJD wil ik jullie uitnodigen op mijn communieborrel. Tot dan! Groetjes, NAAM

Communiefeest tekst

Op DAG DATUM JAARTAL vier ik mijn communiefeest. Ik zou het leuk vinden als jullie mee komen feesten! Jullie zijn vanaf TIJDSTIP van harte welkom bij ons thuis . De communiemis vindt plaats in de NAAM KERK te PLAATS om TIJDSTIP. Groetjes, NAAM

Communiegedicht De eerste keer

De eerste keer aan tafel gaan, de eerste keer bij Jezus staan. De eerste keer het eten van dit brood, dat mensen voedt in alle nood. De eerste keer hier en vandaag, ik doe dit echt ontzettend graag. Ik hoop dat ik voortaan, die weg van Jezus voort mag gaan.

Communietekst feestelijke eucharistieviering

Op DAG DATUM JAARTAL is het feest want dan ga ik voor het eerst ter communie. Ik zou het fijn vinden als jullie deze bijzondere dag met mij meevieren. De feestelijke eucharistieviering begint om TIJDSTIP in de NAAM KERK, ADRES te PLAATS. Na afloop van de viering is het groot feest bij ons thuis. Laat even weten of jullie komen. Groetjes NAAM Tel: TELEFOONNUMMER

Dag zonnetje, bloemetje en vlinder

Dag zonnetje, dag bloemetje. Dag vlinder in de wei, mag ik jullie iets vertellen? Ik ben vandaag zo blij, want ik doe mijn eerste communie op deze mooie dag in mei!

Dank u

Dank u Jezus voor deze fijne dag, waarop ik U voor het eerst ontvangen mag.

De herder kent zijn schapen

De herder kent zijn schapen, hij kent ze allemaal van naam. De herder kent jou, hij weet je naam en Hij zal hem nooit vergeten. - Max Lucado

Doe maar gewoon je best, dan doet God de rest

Doe maar gewoon je best dan doet God de rest.

Een guitige lach

Een guitige lach op een zonnige dag! Een kleine kapoen die ZIJN/HAAR eerste communie mag doen.

Een stukje van mijn hart

Hij krijgt een stukje van mijn hart, daar mag hij nu in wonen. Daarom zijn wij zo blij, als jullie naar het feest willen komen.

Eerste keer de heilige communie tekst

Op DATUM krijg ik voor de eerste keer de heilige communie. Ik zou het leuk vinden om deze dag samen met jullie tot een feestdag te maken en nodig jullie dan ook uit om de hele middag met ons te vieren. De communiemis vindt om TIJDSTIP plaats in de NAAM KERK te PLAATS. Daarna vieren we van TIJDSTIP tot TIJDSTIP feest. Feestadres: LOCATIE ADRES Groetjes, NAAM

Gefeliciteerd met je communie

Het wordt een prachtige dag, vergezeld door jouw lieve lach. Met twinkeltjes in je ogen, als de kleur van regenbogen. NAAM, je bent wie je bent, geliefd door ieder die je kent. Wij zijn zo trots op jou, kleine kapoen, omdat jij je eerste communie gaat doen. En al ben je nog zo klein, weet dat we er altijd voor je zijn!

God zorgt ook voor mij

God, die 't grassprietje bedacht, de bloem, de boom, de bij, de wisseling van dag en nacht, die God zorgt ook voor mij.

Herinnering aan mijn eerste communie

Een dag om lief te hebben, een dag van luisteren. Een dag om te bewaren en mee te dragen, een leven lang. Dat is mijn herinnering aan mijn eerste communie.

Ik doe mijn eerste communie

Op DATUM doe ik mijn eerste communie om TIJDSTIP in de NAAM KERK te PLAATS. Jullie zijn van harte uitgenodigd om vanaf TIJDSTIP dit feest samen met mij te vieren. Groetjes en tot dan, NAAM

Ik ontvang een stukje levensbrood en een beker wijn

Ik open mijn handen. Ik ontvang een stukje levensbrood en een beker wijn. Laat ze voor mij oproep zijn, om tijd te maken, om ook zelf te breken en te delen, met vele mensen die ik op mijn levensweg ontmoet.

Ik wil een zonnetje zijn

Samen met papa, mama en al de vriendjes uit mijn klas wil ik een zonnetje zijn. Een zonnetje dat warmte straalt voor alle mensen groot en klein.

Jezus nodigt mij aan zijn tafel uit

Lieve mama en papa, Hoe dikwijls hebben jullie mij niet aan tafel geroepen om te komen eten? Vandaag nodigt Jezus mij aan zijn tafel uit om Hem te ontmoeten in het gebroken brood. Ik vind het fijn dat Jezus elke week opnieuw weer zo dichtbij mij wil zijn. Willen jullie mijn eerste communie met mij vieren? Liefs, NAAM

Kadotip

Komt de gedachte aan een kadootje bij u op, Stop het dan voor MIJ/ONS in een envelop!

Leer mij

Leer mij leven en groeien, leer mij als een bloem te bloeien. Leer mij voortaan, elke dag in uw zon te staan.

Met blijdschap gevuld

Strooi kleine bloempjes van vreugde, takjes van liefde en blaadjes geduld om je heen. Door aan een ieder zo'n ruiker te geven, wordt ook jouw leven met blijdschap gevuld.

Om te bidden aan de feesttafel

Ik mag nog heel wat leren, maar toch ben ik al groot. Jezus is een vriend van mij, Hij deelt met mij zijn brood. Hij krijgt een stukje van mijn hart, daar mag Hij nu in wonen. Daarom zijn wij zo blij, dat jullie naar ons feest zijn gekomen.

Opwekkingslied 520

Geef mij Uw wijsheid, Uw woorden van eer. U als mijn vader en ik als uw kind, dat in uw armen geborgenheid vindt.

Stralend in de Toekomst

De Heer is mijn herder, ik kom niets tekort. Ik heb vertrouwen in mijn leven, en ik zie wel hoe het wordt. Ik kom tot rust aan stille beekjes, lig vaak languit in het gras. Hij geeft me troost als ik moet huilen, houdt me in de pas. Ik ben niet bang voor wat gaat komen, want ik voel me niet alleen. Zo stap ik stralend in de toekomst, Hij staat beschermend om mij heen.

Tekst communie uitnodiging

Hallo allemaal, Op DATUM doe ik mijn eerste communie! Om TIJDSTIP uur zal de mis zijn in de KERKNAAM te PLAATS. Daarna gaan we samen naar het zaaltje waar het feest zal beginnen. Ik hoop dat jullie allemaal willen komen. Als jullie niet kunnen wil je dan eventjes bellen met papa of mama? Groetjes, NAAM

Tekst eerste heilige communie

Op DATUM doe ik mijn eerste heilige communie. De communieviering is om TIJDSTIP in de NAAM KERK in PLAATS. Ik wil jullie graag uitnodigen om dit samen met mij te vieren. Tot dan, NAAM

Tekst voor een Vormsel

Ik heb nu de grens bereikt, waarop een kind geen kind meer lijkt. Toch voel ik diep in mij, nog een vlinder: wild en vrij.

Vogeltjes die fluiten

Voor de vogeltjes die fluiten, voor de bloempjes die bloeien, voor de gouden zonneschijn, omdat Jij bij mij wou zijn, dank Je wel, Jezus

Uitnodiging: Communie

Voor de allereerste keer, mag ik eten van het brood, van de tafel van de Heer. 'k Voel me al een beetje groot! Maar het allermooiste is dat ik dan bij Jezus hoor. Kom je ook om dit te vieren? Daar stuur ik dit kaartje voor! (Maria Riksten-Brouwer)

Communie

Je communie doen. Dat wilde je heel graag. Je kiest dan echt voor Jezus. Een grote stap vandaag! Het eten van het brood, zo samen met heel velen, die allemaal dit feest graag met jou willen delen! (Maria Riksten-Brouwer)

Uitnodiging: eerste communie

Zondag: DATUM mijn eerste communie! Dat wordt een hele mooie dag. Waarvoor ik jou ook vragen mag. Ik hield al heel lang van de Heer, maar hierna vást nog meer! (Maria Riksten-Brouwer)

Vrolijke communie felicitatietekst

Hieperdepiep hoera! Vandaag was jouw eerste communie. We zijn ontzettend trots op jou en vinden het fijn dat we erbij mochten zijn. Heel veel liefs en groetjes,

Bestel nu een proefdruk van je communiekaart

Kleurrijke bedankkaart lentefeest veldbloemen foto hart
V.I.P. ticket uitnodiging origineel voor de eerste communie
Foliedruk
Stijlvolle bedankkaart communie met eigen foto en goud
Foliedruk
Waterverf uitnodiging eerste communie vlinders foto & takjes
Foliedruk
Eerste communie menukaart droogbloemen roze waterverf
Foliedruk
Originele communie uitnodiging als VIP ticket met foliedruk
Lentefeest uitnodiging wegwijzers hout slingers hartjes
Foliedruk
Stijlvolle roze met gouden kaart als bedankje bij communie
Bedankkaartje eerste communie veldbloemen met groen
Foliedruk
Menukaart communie grote foto transparant met goudfolie
Communie bedankkaartje met fotocollage op blauwe waterverf
Bedankkaartje communie blauw met regenboogjes
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 23.485 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.