Communiekaartjes maken

Uitnodiging communie: gratis proefdruk

De Eerste Communie doen is een grote stap in het leven van een kind. Bij een belangrijk moment als de communie horen natuurlijk originele uitnodigingen voor het communiefeest. Wij willen graag dat jouw communiekaartjes er perfect uitzien, daarom bieden wij je een gratis proefdruk aan. Een proefdruk aanvragen is heel gemakkelijk: klik op de link ‘Gratis proefdruk’ en volg de stappen. Kies dan een mooie communiekaart uit en pas ze volledig aan aan je eigen smaak. Plaats je eigen foto’s, teksten en vrolijke figuurtjes op de kaart en maak er een originele en unieke uitnodiging communie van. Je ontvangt de proefkaart snel in je brievenbus.

Betrouwbare verzending

Kies voor rechtstreeks versturen (wij posten dan de kaarten voor je) of een pakketje kaarten thuis geleverd krijgen.
Bekijk levertijden

Daarom Kaartje2go:

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9003 beoordelingen

Wat wil dat zeggen ‘je Eerste Communie doen’?

Het woord communie stamt af van het Latijnse woord communio, dat gemeenschap betekent. De Eerste Communie is een feestelijke gebeurtenis waarbij kinderen kennis maken met het christelijke geloof en ze voor het eerst mogen deelnemen aan de maaltijd van de Heer. Tijdens de communie wordt er wijn en brood gegeten. Het staat symbool voor het lichaam en het bloed van Jezus Christus.

Waarom stuur je communiekaartjes?

De Eerste Communie begint altijd met een plechtige dienst in de kerk. Wanneer dit achter de rug is wordt dit dikwijls groots gevierd met een communiefeest waarop alle ouders en kindjes worden uitgenodigd. Vooraf verstuur je een uitnodiging communie met een mooie tekst voor communie naar je dierbaren. Samen met je zoon of dochter vieren zij dan mee de Eerste Communie. Naast je communiekaartjes stuur je ook de bedankkaartjes via Kaartje2go. Na afloop van het communiefeest bedank je alle aanwezigen met een prachtig  communie-bedankkaartje.