Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
De mooiste communie uitnodigingen
De mooiste communie uitnodigingen

Kies een mooie communiekaart en pas deze helemaal aan naar eigen wensen

extra's bij jouw communiekaart
  • Communiekaarten al vanaf 0,49
  • Gratis witte enveloppen
  • Luxe papiersoorten

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10956 beoordelingen

Uitnodiging communie maken

Uitnodiging voor de communie van je zoon of dochter

De eerste communie is een bijzonder moment. Je zoon of dochter maakt namelijk kennis met het geloof en doet voor het eerst mee aan de maaltijd van Jezus Christus. Deze bijzondere dag verdient een mooie communie uitnodiging, want je wilt natuurlijk dat familie en vrienden bij de mis en het communiefeest aanwezig zijn! Bij Kaartje2go maak je daarom een leuke uitnodiging voor de communie, zodat je de belangrijke mensen om jullie heen enthousiast maakt voor het feest. De uitnodiging voor de communie maak je gemakkelijk zoals je zoon of dochter deze leuk vindt, zodat het een feestje is om de communiekaartjes te versturen!

Communiekaartjes maken bij Kaartje2go

Communiekaartjes maken doe je heel gemakkelijk bij Kaartje2go. We hebben het namelijk heel simpel gemaakt! Kies een van de communiekaartjes voor 2019 die favoriet zijn bij je zoon of dochter en bewerk deze in onze kaartmaker naar jullie eigen smaak. Bij het maken van de communiekaartjes verander je niet alleen de tekst, maar voeg je gemakkelijk je favoriete foto toe. Ook hebben we verschillende kaders en figuren zodat je de communie uitnodiging nog leuker maakt.

Originele uitnodigingen voor een communie

Originele uitnodigingen voor de communie maak je met leuke figuren die speciaal bedoeld zijn voor communiekaartjes. Voeg bijvoorbeeld een speelse stempel met het woord ‘communie’ toe of kies voor originele communiekaarten een figuur met de tekst ‘communie’ erin. De uitnodiging voor de eerste communie van je zoon of dochter wordt zo heel uniek en precies zoals hij of zij het wil!

Communiekaarten met foto

Met communiekaarten met foto nodig je familie en vrienden op een persoonlijke manier uit. Voor je communiekaartjes met foto kun je een fotograaf inhuren of maak je de foto’s natuurlijk zelf! Lees ook ons artikel met tips voor de mooiste communiefoto’s. Tussen de communiekaarten vind je designs met een of meerdere foto’s. Natuurlijk kun je ook beginnen met een blanco communiekaart, zodat je de plek van de foto’s op je communiekaarten helemaal zelf bepaalt.

Uitnodiging voor het communiefeest

De uitnodiging voor het communiefeest van je zoon of dochter maak je extra speciaal met een mooie envelop en een luxe papiersoort. Kies voor de uitnodiging voor het communiefeest voor een kleur enveloppen die terugkomt in de kaart en ga voor een mooie papiersoort als linnen of oudhollands. Je dochter of zoon zal deze uitnodigingen voor de communie een feestje vinden om op te sturen of uit te delen!