Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?
Communiekaarten
CommuniekaartenDe mooiste communie uitnodigingen
Proefdruk communie
  • Communiekaarten al vanaf 0,49
  • Gratis witte enveloppen
  • Luxe papiersoorten
Uitnodiging Vormsel met fotocollage en klassieke letters
Stijlvolle uitnodiging communie met foto voor een jongen
Communiefeest uitnodiging fotokaart houten hartjes
Uitnodiging eerste communie waterverf, hartjes en stipjes
extra's bij jouw communiekaart
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 12278 beoordelingen

Uitnodiging communie maken

Uitnodiging voor de communie van je zoon of dochter

De eerste communie is een bijzonder moment. Je zoon of dochter maakt namelijk kennis met het geloof en doet voor het eerst mee aan de maaltijd van Jezus Christus. Deze bijzondere dag verdient een mooie communie uitnodiging, want je wilt natuurlijk dat familie en vrienden bij de mis en het communiefeest aanwezig zijn! Bij Kaartje2go maak je daarom een leuke uitnodiging voor de communie, zodat je de belangrijke mensen om jullie heen enthousiast maakt voor het feest. De uitnodiging voor de communie maak je gemakkelijk zoals je zoon of dochter deze leuk vindt, zodat het een feestje is om de communiekaartjes te versturen!

Communiekaartjes maken bij Kaartje2go

Communiekaartjes maken doe je heel gemakkelijk bij Kaartje2go. We hebben het namelijk heel simpel gemaakt! Kies een van de communiekaartjes voor 2019 die favoriet zijn bij je zoon of dochter en bewerk deze in onze kaartmaker naar jullie eigen smaak. Bij het maken van de communiekaartjes verander je niet alleen de tekst, maar voeg je gemakkelijk je favoriete foto toe. Ook hebben we verschillende kaders en figuren zodat je de communie uitnodiging nog leuker maakt.

We hebben ongelofelijk veel leuke designs en opties. Ga bijvoorbeeld voor een sierlijk ontwerp met zacht kleuren en sierlijke letters of kies voor een van de andere stijlen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotocollage kaart? Daar kun je veel van je mooie foto’s op kwijt. Maar we geven je nog veel meer keuzevrijheid. Kies voor een enkele of dubbele kaart, voor witte of gekleurde enveloppes, een luxe papiersoort en ontwerp de kaart precies zoals jij wilt.

Een aandenken aan de communie

Het maken en geven van bedankkaartjes is een van de onmisbare zaken bij de communie. Deze kaartjes geef je aan de familie op het einde van het feest, maar worden ook na de mis uitgewisseld in de kerk. Zo heeft je zoon of dochter een aandenken aan een mooie moment dat hij of zij beleefde met haar vrienden en vriendinnen. Wil je ook graag dat je kind een leuke herinnering heeft aan de communie? Hier kun je de bedankkingen voor de communie maken.

Originele uitnodigingen voor een communie

Originele uitnodigingen voor de communie maak je met leuke figuren die speciaal bedoeld zijn voor communiekaartjes. Voeg bijvoorbeeld een speelse stempel met het woord ‘communie’ toe of kies voor originele communiekaarten een figuur met de tekst ‘communie’ erin. De uitnodiging voor de eerste communie van je zoon of dochter wordt zo heel uniek en precies zoals hij of zij het wil!

Communiekaarten met foto

Met communiekaarten met foto nodig je familie en vrienden op een persoonlijke manier uit. Voor je communiekaartjes met foto kun je een fotograaf inhuren of maak je de foto’s natuurlijk zelf! Lees ook ons artikel met tips voor de mooiste communiefoto’s. Tussen de communiekaarten vind je designs met een of meerdere foto’s. Natuurlijk kun je ook beginnen met een blanco communiekaart, zodat je de plek van de foto’s op je communiekaarten helemaal zelf bepaalt.

Uitnodiging voor het communiefeest

De uitnodiging voor het communiefeest van je zoon of dochter maak je extra speciaal met een mooie envelop en een luxe papiersoort. Kies voor de uitnodiging voor het communiefeest voor een kleur enveloppen die terugkomt in de kaart en ga voor een mooie papiersoort als linnen of oudhollands. Je dochter of zoon zal deze uitnodigingen voor de communie een feestje vinden om op te sturen of uit te delen!