Ga naar de inhoudGa naar het filter
Bedankkaartjes trouwen

Bedankkaartjes bruiloft

Je bruiloft is misschien wel de mooiste dag van je leven. Samen met vrienden en familie beleven jullie een prachtige huwelijksdag en daar wil je je gasten natuurlijk voor bedanken. Maak nu prachtige huwelijk bedankkaartjes en bedank jullie familie en vrienden voor deze speciale dag. 

Bedankkaarten huwelijk maken 

Voor jullie trouwdag heb je overal een persoonlijke touch aan gegeven. En dus maak je ook jullie trouwkaarten en bedankkaartjes in een eigen stijl. Wil jij persoonlijke bedankkaartjes maken? Dat kan eenvoudig met onze online kaartmaker. Met jouw unieke bruiloft bedankkaartjes bedanken jullie de bruiloftsgasten na afloop van de bruiloft voor hun aanwezigheid.

Vind originele bruiloft bedankkaartjes in ons uitgebreide aanbod 

Was jullie bruiloft helemaal in bohemian stijl? Kies dan voor bohemian bedankkaartjes. Of ga je juist voor hippe bedankkaartjes, bedankkaarten in botanische stijl, stijlvolle trouw bedankkaarten, of hou je het liever minimalistisch? Gebruik het filter om je perfecte bedankkaartje te kiezen dat helemaal bij jullie bruiloft past, uit de grootste kaartencollectie van Nederland.

Trouwkaarten sets

Veel stellen kiezen voor één thema voor alle kaarten. Met deze trouwkaarten sets heb je een passende stijl voor je trouwkaarten, save the date kaarten, bedankkaartjes én menukaarten. 

Bedankkaartjes bruiloft met foliedruk 

Je kunt kiezen voor bedankkaartjes met prachtig foliedruk in goud, zilver, koper of holografisch. Met dit mooie laagje geef je bedankkaartjes extra glans en dit geeft een stijlvolle en luxe uitstraling aan je kaarten. Reken wel op een iets langere levertijd omdat het glanslaagje moet drogen. Ook is het (nog) niet mogelijk om de kaarten rechtstreeks te versturen naar je familie en vrienden, maar we kunnen het wel als pakketje bij je thuis bezorgen.

Zelf een bedankkaartje voor je bruiloft ontwerpen 

Kies een kaart uit de collectie of begin met een blanco trouwkaart en voeg je eigen ontwerp toe uit je bestanden. Voeg figuren, kaders en tekst toe en maak je bedankkaartje helemaal naar jullie wens. Wist je dat je ook een bedankkaart met foto kan maken? Upload eenvoudig je foto in de kaartmaker en klaar ben je. Heb je speciale verzoeken voor de kaarten uit onze collectie? Onze toppers van klanttevredenheid staan altijd voor je klaar.

Bedankkaartjes voor je bruiloft versturen 

Bij Kaartje2go krijg je de mogelijkheid om je bedankkaartjes gratis als pakketje thuis te laten bezorgen of de kaart rechtstreeks naar de ontvanger te laten versturen. Wil je graag zelf de bedankkaartjes uitdelen direct aan het einde van de bruiloft? Laat ze dan thuis bezorgen. Dan kun je ze uitdelen op een moment dat het je zelf goed uitkomt. Lekker duurzaam ook! En zo kun je er dan nog eventueel een bijpassende adressticker en sluitzegel opplakken, of er een leuk trouwbedankje bij geven.

Bedankkaartjes bruiloft: Meer inspiratie 

Er worden steeds meer originele trouwbedankjes bedacht. Op onze blog vind je de leukste ideeën voor zelfgemaakte bruiloftsbedankjes. Het overgrote gedeelte van deze bedankjes voor aanwezigheid bij het huwelijk wordt begeleid met een leuk bedankkaartje waarop het pasgetrouwde stel een mooie persoonlijke boodschap heeft gezet.

💒 Tip: kijk ook eens op onze blog voor inspiratie voor de tekst op je bruiloft bedankkaartjes!

Veelgestelde vragen over bruiloft bedankkaartjes

  • Kies je favoriete hippe of originele bedankkaart uit de collectie en kies op ‘Kaart bewerken’. 
  • In de kaartmaker kun je de achtergrond, kleuren en lettertypes allemaal aanpassen, en ook kun je leuke figuren en kaders toevoegen.
  • Maak de kaart nog persoonlijker met een prachtige foto van jullie als bruidspaar op de huwelijksdag, die je toevoegt uit je eigen bestanden. 
  • Schrijf een persoonlijk dankwoord op je kaart. 
  • Je bent klaar om je bedankkaartjes te bestellen!

💒 Tip: Weet je niet wat je op je bedankkaartje moet zetten? Laat je inspireren door deze teksten voor bedankkaarten

Ja, dat kan zeker! Als je een account aanmaakt bij Kaartje2go krijg je de proefdruk helemaal gratis. Het grote voordeel is dat je de kaart dan in het echt kunt bekijken en nog even goed op foutjes kunt checken. Ook krijg je bij jouw proefdrukpakket een voorbeeld van alle papiersoorten en envelopkleuren. Zo vraag je een proefdruk aan:

  1. Kies een kaart uit de collectie.
  2. Klik op “Proefdruk bestellen”.
  3. Maak je kaart en bestel de proefdruk.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.