Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Kerstcadeautjes

Met Kerstmis geven veel mensen elkaar cadeaus. Gezellig met elkaar rond de boom, waar de mooiste pakjes onder liggen. Alleen kun je met kerst niet altijd bij iedereen zijn om een cadeau te geven. Op deze pagina hebben we daarom de leukste cadeautjes uit ons assortiment verzameld, die je met een kerstkaart kunt sturen. Zo kun je jouw familie en vrienden toch laten weten dat je aan ze denkt! 

Chocola & Snoep

Bier en wijn

Speelgoed en boeken

Bloemen & Planten

Sieraden

Cadeaubon

Kerstkaart met een cadeau

Iedereen verdient een fijne kerst, maar sommige mensen verdienen net iets extra’s! Wil je iemand bijvoorbeeld bedanken voor het afgelopen jaar of wil je laten weten dat je aan iemand denkt? Stuur dan een cadeau bij je kerstkaart! Bij ons vind je verschillende cadeaus die je als extraatje bij je kerstwens kunt sturen. 

Wijn of bier bij je kerstkaarten sturen

Een cadeau dat erg bij de decembermaand past is een fles wijn of bier! Voor elke wijndrinker hebben we wel een goede wijn, zoals rode en witte wijn, rosé en prosecco. Daarnaast hebben we voor de bierdrinkers een luxe fles Leffe Blond van 750 ml. Een fles wijn of bier bij je kerstkaart is leuk als relatiegeschenk naar je zakelijke relaties, maar doet het ook erg goed als bedankje of presentje voor een bekende. 

Kerstkaart met chocola

Tijdens de koude wintermaanden zijn een dekentje en een reep chocola je maatjes! Daarom wordt de ontvanger ook erg happy van een reep chocola bij je kerstgroet. Wat dacht je van een van de populaire repen Tony’s Chocolonely chocola in karamel zeezout, melk of puur? Daarnaast hebben wij ook chocola van De Euforij in melk en puur. Aan een fijnproever kun je ook de heerlijke hartjesbonbons van Nuts About You sturen, want deze zijn als beste getest door het Nederlandse consumentenprogramma Vara Kassa. En als laatste hebben we voor whiskeyfans chocola met Jack Daniel’s als vulling en voor likeur liefhebbers chocola met Cointreau likeur erin.

Cadeau voor kinderen bij je kerstkaart

Lijkt het je leuk om je nichtje, het zoontje van vrienden of een ander kind te verrassen met een leuk kerstcadeau? Kies dan een leuk cadeau voor kinderen bij je kerstkaart. Je kunt onder andere kiezen uit boeken, zoals Het grote vaders en zonen voetbalboek, mooie sieraden met hartjes of eenhoorntjes of voor het Ztringz regenboogtouw. Met dit laatste kunnen kinderen de mooiste vormen maken! 

Kerstkaart met cadeaubon

Een cadeau met een kerstkaart kun je ook sturen als blijk van waardering. Stuur bijvoorbeeld een mooie kerstkaart naar de werkster en kies er een cadeaubon bij! Wat dacht je van een Bloemencadeau, een bon van fonQ of een bon van Bol.com? Met een persoonlijke boodschap en een cadeaubon stuur je zo een heel leuk kerstpakket.