Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging survival kinderfeestje

Hoera! Je stoere superster is bijna jarig en geeft een survival kinderfeestje. Daar horen natuurlijk de allerleukste uitnodigingen bij. Maak alle vriendjes en vriendinnetjes alvast enthousiast met een survival uitnodiging. Wordt je meisje of jongen vrolijk van een feestelijke, zelf ontworpen uitnodigingen? Personaliseer de survival kaartjes dan makkelijk en snel.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen maken voor het survival kinderfeestje

De survival uitnodigingen maken voor het kinderfeestje van je mini is zo gepiept. Maar het is ook ontzettend leuk om de kaarten te personaliseren tot ze perfect zijn. Plaats leuke figuren en kleuren toe en vergeet geen feestelijke foto van de jarige toe te voegen. 

Ons aanbod survival kinderfeestje uitnodigingen

Bij Kaartje2go vind je grootste collectie kaarten van België. Er is dus altijd een kaartje dat helemaal bij jou past. Zo ook een uitnodigingen voor het survival kinderfeestje van de jarige job of jet! Survival is een buitensport die meestal in een bos wordt uitgeoefend. Daar past een uitnodiging in de jungle of met dieren ook fantastisch bij. Wordt het partijtje gecombineerd met een slaapfeestje of vieren jullie het tijdens Halloween? Kijk dan eens naar uitnodigingen met deze thema. 

Vind de perfecte uitnodigingen voor het survival kinderfeestje

Maak gebruik van ons handige filtermenu aan de linkerkant van pagina. Vink alle thema’s, stijlen en vormen aan die echt niet mogen ontbreken op de kaartjes. Denk bijvoorbeeld aan dieren zoals paarden of dinosaurussen. Of kijk naar kaarten in de leeftijdscategorie van het feestbeest. Zo zijn er uitnodigingen voor peuters en kleuters, maar ook speciaal voor tieners. Op die manier vind je snel de meest perfecte survival uitnodiging voor een fantastisch kinderfeestje. 

Maak een gratis Kaartje2go account

Met een Kaartje2go account profiteren je van veel leuke voordelen. Zo kun je de zelfgemaakte uitnodigingen opslaan en op een later moment verder gaan met ontwerpen. Daarnaast hebben we een ingelogde klantenkorting van maar liefst 10%, krijg je de eerste proefdruk én je eerste kaartje helemaal gratis. 

De uitnodigingen voor het survival kinderfeestje bestellen

Na het ontwerpen is het tijd om de kaartjes te bestellen. We hebben naast de uitnodigingen leuke extra’s die je bestelling helemaal af kunnen maken. 

De survival uitnodigingen voor het kinderfeestje versturen

De uitnodigingen versturen kan op twee verschillende manieren: Rechtstreeks versturen naar alle uitgenodigde kinderen, of alle uitnodigingen in een pakketje thuis ontvangen. We leggen beide opties voor je uit. 

Rechtstreeks versturen

Met deze optie worden alle kaartjes Rechtstreeks door ons verstuurd naar alle kinderen die uitgenodigd zijn. Het enige wat jij en de jarige hoeven te doen is de uitnodigen ontwerpen en de adressen te verzamelen. Hierbij helpen we jullie ook graag een handje met onze adresverzoeker. Stuur een adresverzoek naar de ouders van de kinderen, zij vullen het verzoek in en de adressen staan automatisch in het adresboek op je Kaartje2go account. Deze manier van verzenden is handig wanneer (sommige) vriendjes en vriendinnetjes van je jarige mini ver weg wonen, of als je kindje jarig is in de vakantie. 

Thuis ontvangen

Als je voor deze optie kiest versturen we alle kaarten in een pakketje naar je thuis. Versier de kaarten zelf met de extra’s die je misschien besteld hebt. Deze zijn namelijk alleen te bestellen wanneer je de kaarten thuis ontvangt. Wanneer de kaarten in de envelop zitten zijn ze klaar om door het feestbeest uitgedeeld te worden. 

🎈Tip: Wanneer je de uitnodigingen voor het survival kinderfeestje voor 20:00 uur besteld op werkdagen, doen we ze diezelfde dag nog op de post!

Leuk om te bekijken: Lees ons feestelijke Kaartje2go blog voor inspiratie, tips en trics voor een fantastisch kinderfeestje voor je jarige superster!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.