Geboortekaartjes foliedruk

Een geboortekaartje met foliedruk is enorm hip en wij snappen waarom, want het geeft je kaartje echt iets extra's! Foliedruk is een mooi glimmend laagje op de kaart wat een bijzonder luxe uitstraling geeft. Meer informatie over foliedruk lees je hier.

Geboortekaartje met foliedruk maken

Het maken van geboortekaartjes met foliedruk gaat makkelijker en sneller dan je denkt. En het is ook erg leuk om te doen. Laat je creativiteit de vrije loop! Hoe het werkt? Wij leggen het aan je uit:

  1. Kies het leukste geboortekaartje uit de galerij en klik op ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg de mooiste figuren, kaders en vormen toe op de kaart.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst over de geboorte van jullie kleine spruit.
  4. Bestel een gratis proefdruk of bestel direct jouw geboortekaartjes.

Zoek je naar meer inspiratie voor het leukste geboortekaartje met foliedruk? Bekijk dan eens onze hippe, vintage of kraft geboortekaartjes.

Tip: Schrijf je in voor onze uitgerekende datum campagne en win GRATIS geboortekaartjes als je op je uitgerekende datum bevalt. 

Gratis proefdruk

We hebben het hierboven al even genoemd, de gratis proefdruk voor geboortekaartjes. Bestel deze gratis proefdruk en ontvang een leuk pakketje thuis. Hier zit het geboortekaartje in met voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Zo kun je precies zien welke kleuren perfect bij het geboortekaartje passen. Zet het kaartje een paar dagen op de keukentafel en bepaal samen met je partner of jullie gevoel bij dit kaartje goed is. Zijn jullie enthousiast en gaan jullie het kaartje bestellen? Het kaartje staat klaar in je account en kun je met een paar simpele klikken snel bestellen. Handig!

Foliedruk geboortekaartjes bestellen

Hebben jullie de juiste stijl en thema gevonden voor het geboortekaartje? Dan is het tijd om jullie mooie geboortekaartje met foliedruk te gaan bestellen. Je kan ervoor kiezen om de kaartjes rechtstreeks te versturen naar je familie en vrienden. Vul hiervoor hun adressen in in je adresboek. Zo staan deze adressen direct opgeslagen voor een verjaardag. Handig! Wonen je familie en vrienden grotendeels in dezelfde woonplaats? Laat dan alle geboortekaartjes naar je eigen adres versturen. Zo kun je ze zelf rondbrengen. Heel persoonlijk! 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.808 beoordelingen