Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 60 jaar getrouwd

Het 60-jarige huwelijk is een echte mijlpaal. Jullie zijn al meer dan een halve eeuw bij elkaar! Hier mogen jullie hartstikke trots op zijn. Zestig mooie jaren samen zijn, is reden genoeg voor wat gezelligheid. Tijd voor een jubileumfeest samen met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. Stuur een mooie 60 jaar getrouwd uitnodiging om samen jullie liefde te vieren. 

Onze collectie 60 jaar getrouwd uitnodigingen

Wij zijn dol op de liefde! Daarom vieren we jullie 60-jarig huwelijk graag mee door een feestelijke collectie 60 jaar getrouwd kaarten samen te stellen. Onze designers hebben overal rekening mee gehouden. Ga voor een fleurig exemplaar met bloemen, of pak lekker uit met het getal 60 in balloncijfers! Liefdevolle designs met hartjes kunnen natuurlijk niet ontbreken, evenals een stijlvol klassiek ontwerp. 

💎 De liefde fonkelt je met onze foliedruk jubileumkaarten voor 60 jaar getrouwd tegemoet. Holografisch folie heeft hetzelfde kleurrijke effect als diamant, en dat past natuurlijk perfect bij jullie diamanten mijlpaal. 

60 jaar getrouwd kaarten met foto

Ieder bruidspaar is uniek, dus moet het kaartje dat ook zijn. Onze uitnodigingen met foto zijn daarom zeker het overwegen waard. Plaats hier een mooie trouwfoto van toen op, of kies voor een romantisch kiekje van de laatste jaren.

Diamanten huwelijk: Bedanken en feliciteren

Aan de uitnodiging zal het niet liggen; jullie 60-jarige jubileum wordt vast een onvergetelijk feest. Niets zo fijn als de liefde vieren met de dierbaarste mensen om jullie heen. En al deze genodigden komen speciaal voor jullie naar het partijtje. Reden genoeg om hen achteraf te bedanken met een jubileum bedankt kaartje

Ben je uitgenodigd voor een 60 jarig jubileumfeest, maar kun je niet komen? Stuur het liefdevolle paar dan een ‘Gefeliciteerd met jullie 60 jaar getrouwd’ kaart met een persoonlijke felicitatie.

Veelgestelde vragen over 60 jaar getrouwd uitnodigingen

Een 60 jarig jubileum wordt ook wel een diamanten huwelijk genoemd. Het bijzondere van dit metaal is dat diamant de hardste grondstof op aarde is. Hartstikke toepasselijk dus, want in 60 jaar huwelijk hebben jullie waarschijnlijk ook een hoop doorstaan en overwonnen.

Ben je een uitnodiging voor 60 jaar getrouwd aan het ontwerpen? Leuk, gefeliciteerd met jullie huwelijksdag! We geven je graag een richtlijn voor de praktische tekst voor op je kaart. Zo weet je zeker dat je geen belangrijke informatie vergeet. Deze tekst zet je op je 60 jaar getrouwd kaart:

  • Jullie namen 
  • Het jubileumjaar 
  • De datum van de festiviteiten 
  • De aanvangstijd en wanneer het feestje is afgelopen 
  • De locatie van het jubileumfeest 
  • Eventuele cadeautips, kledingvoorschriften of het thema van het feest

Naast de praktische informatie is het hartstikke leuk om een persoonlijke noot toe te voegen. Ga voor een mooie anekdote uit jullie 60-jarig samenzijn, of een mooi stukje tekst uit een boek of liedje. Je kunt ook inspiratie opdoen in ons artikel met jubileumteksten.

60 jaar getrouwd zijn vraagt om een bijzonder feestje. Samen met dierbaren jullie liefde vieren, is het mooiste dat er is. Geef de fuif wat extra schwung met een feestthema. Dit zijn onder drie favorieten:

  • Swinging sixties - even terug naar de tijd waarin jullie trouwden. 
  • Tuinfeest - heerlijk buiten tafelen in de zomermaanden.
  • Oud Hollands - genieten als vanouds. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.