Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaart met logo maken

Tijdens de kerstdagen wil je graag een goede indruk achterlaten. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om een zakelijke kerstkaart te sturen naar klanten, relaties en medewerkers. Een populaire optie is een zakelijke kerstkaart met logo. Zo geef je de kaart een professionele uitstraling en zorg je voor herkenning bij de ontvanger. Vraag vandaag nog een gratis proefdruk aan en ontdek het gemak van kerstkaarten met logo bestellen bij Kaartje2go.

Zakelijke kerstkaart met eigen logo maken

Een kerstkaart met logo is de ideale manier om (op een subtiele manier) je bedrijfsnaam nog eens onder de aandacht te brengen bij relaties. Daarnaast is het een mooie manier om medewerkers te bedanken voor hun inzet en samen vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. 

Op deze pagina vind je kerstkaarten waar je eenvoudig je eigen logo op plaatst. We leggen je graag uit hoe het werkt:

1. Kies een kaart uit

Scroll door de galerij en kies een kaart uit de collectie ‘zakelijke kerstkaarten met logo’. Je kunt ook starten met een blanco kaart en zelf het ontwerp bepalen. 

2. Bewerk de kaart 

Klik op ‘Kaart bewerken’ om naar de kaartmaker te gaan. Hier kun je de kaart in een paar simpele stappen personaliseren. Verander bijvoorbeeld het lettertype en de achtergrondkleur. 

3. Upload je eigen logo

Vervolgens is het tijd om je logo op de kerstkaart te plaatsen. Veel kaarten hebben een aangewezen ruimte voor het bedrijfslogo, maar je kunt natuurlijk ook zelf een plek uitkiezen. 

4. Personaliseer de kaart

Een kerstkaart met logo is niet compleet zonder een warme kerstwens. Inspiratie nodig? We hebben een aantal mooie voorbeeldteksten op een rijtje gezet. 

5. Rond de bestelling af 

Wanneer je tevreden bent, is het tijd om een bestelling te plaatsen. Kies het formaat van de kerstkaart en voeg eventuele extra’s toe aan je kerstkaart met logo. Kies bijvoorbeeld voor een passend cadeau of een gekleurde envelop.

Kerstkaarten met logo bestellen

De decembermaand is vaak een drukke periode voor bedrijven. Daarom is het maken en bestellen van je kerstkaart met eigen logo heel eenvoudig bij Kaartje2go. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken:

  • Kun je een gratis proefdruk bestellen.
  • Kun je bestellen op factuurbasis.
  • Zijn onze prijzen inclusief BTW.
  • Gaan we volledig AVG om met de adresgegevens.
  • Doen we zakelijke kerstkaarten die op werkdagen voor 20:00 uur zijn bestelt dezelfde dag nog op de post.

Hulp nodig bij het bestellen van kerstkaarten met een bedrijfslogo? 

We willen het maken, bestellen en verzenden van zakelijke kerstkaarten zo eenvoudig mogelijk maken. Zijn er toch nog vragen? Ons klanttevredenheidsteam staat altijd voor je klaar.

Natuurlijk kan dat. Een bedrijfslogo geeft de kerstkaart een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat de ontvangers direct weten van wie de kaart afkomstig is. Kies een kerstkaart die het beste bij het bedrijf past. Klik vervolgens op ‘Kaart bewerken’ om naar de kaartmaker te gaan. Met de optie ‘Foto toevoegen’ kun je jullie eigen logo op de kerstkaart plaatsen.  

🎄 Tip: Wil je een kerstkaart met foto én logo maken? Upload dan ook je eigen foto. Een foto van het bedrijfspand of het personeel doet het altijd goed.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.