Ga naar de inhoud

Uitnodiging kinderfeestje 9 jaar

Voor veel kinderen vormt hun kinderfeestje het hoogtepunt van het jaar. Taart eten, een berg cadeaus uitpakken en met vriendjes en vriendinnetjes een leuke activiteit ondernemen. Ook een kinderfeestje organiseren, omdat je kind 9 jaar wordt? Kies een mooie uitnodiging uit onze collectie en pas ‘m naar wens aan met onze kaartmaker.

Uitnodigingen verjaardagsfeestje 9 jaar maken

Net als volwassenen zijn ook kinderen maar één keer per jaar jarig. Toch vieren de meeste kinderen het niet één, maar twee keer: op hun verjaardag en tijdens hun kinderfeestje! Gaat ook jouw - niet meer zo kleine - spruit een feestje geven voor vriendjes en vriendinnetjes? Dan biedt dat dubbel de kans om met uitnodigingen rond te gaan. Maar wees niet bang; twee aparte uitnodigingen maken is niet nodig. Bij Kaartje2go kun je namelijk heel makkelijk ontwerpen kopiëren. De uitnodiging voor het verjaardagsfeest of het kinderfeestje is dus zo aangepast. 

Voor elk kinderfeestje een leuke uitnodiging

Naar hints zoeken tijdens een speurtocht of dieren aaien op een boerderij. Kinderen hebben een uiteenlopende smaak als het aankomt op activiteiten. Ook gaat het ene kind het liefst ergens naartoe, terwijl het andere een kinderfeestje graag thuis viert. Leeftijd speelt hier ook een rol in. Van de meeste kinderen van 9 jaar mag een kinderfeestjes wel wat spannender zijn. Wat dacht je van uitbreken uit een escaperoom, met z’n allen lasergamen of ravotten tijdens een survival feestje? Ook thuis zijn de mogelijkheden eindeloos. Een filmfeestje, een slaapfeestje en een piratenfeestje / prinsessenfeestje doen het ook altijd goed.

In een handomdraai de perfecte uitnodiging vinden

Ouders worden steeds creatiever met het bedenken van activiteiten voor kinderfeestjes. Onze designers hebben daarom al meer dan 1.000 uitnodigingen gemaakt. Om het makkelijk te maken, kun je gebruik maken van de filters in het menu. Hiermee kun je eenvoudig aangeven wat voor soort uitnodiging je zoekt. Filter naast een activiteit bijvoorbeeld op jongen of meisje om de keuzemogelijkheden te beperken. Zo vind je de perfecte uitnodiging voor je (bijna) 9-jarige!

Supertip: ontvang je eerste kaart gratis! 🥳

Een account aanmaken bij Kaartje2go kent vele voordelen. Zo kun je tussentijds ontwerpen opslaan, een adresboek bijhouden en bonuspunten opbouwen voor korting en gratis kaarten. De eerste kaart krijg je trouwens van ons cadeau!

Zelf een uitnodiging voor een kinderfeestje 9 jaar ontwerpen

Helemaal zelf een uitnodiging maken is kinderspel. Kruip samen achter de computer om een mooie uitnodiging te maken. Begin je het liefst met een compleet leeg canvas? Onze blanco kaarten vormen een goede basis. Geef enkel een vorm en kleur aan en klik op ‘kaart bewerken’ om de kaartmaker te openen. Hierin vind je alle tools om van de uitnodiging een meesterwerk te maken. Van plan om één of meerdere kiekjes van je kleine jongen of meisje aan de uitnodiging toe te voegen? Dan is het wellicht handiger om een ontwerp met foto’s te kiezen.

Hoe maak ik een kinderfeestje uitnodiging?

Er is geen vaste volgorde voor het maken van een uitnodiging voor een kinderfeestje. Toch is enige houvast wel zo prettig. Daarom houden we zelf vaak de volgende stappen aan:

👉 Stap 1. Een leuke foto op de uitnodiging plaatsen. Is er nog geen ruimte voor een foto op de kaart? Klik onder ‘Foto’ op ‘Foto toevoegen’ om een foto te uploaden.

👉 Stap 2. De tekst op de uitnodiging aanpassen en uitbreiden. Voorzie ouders van praktische informatie en vermeld voor de zekerheid je contactgegevens.

👉 Stap 3. Cijfer figuren aan de kaart toevoegen. Staat er nog geen 9 op de uitnodiging? Voeg deze dan toe door onder ‘Figuur’ op ‘Figuur toevoegen’ te klikken en op ‘9’ te zoeken.

👉 Stap 4. Versier de kaart met afbeeldingen, figuren en kaders en speel met de grootte van elementen door deze te verkleinen, vergroten of verschuiven.

Uitnodigingen kinderfeestje 9 jaar bestellen & versturen

Is de gratis proefdruk van de uitnodiging helemaal naar wens? Dan kan de bestelling definitief gemaakt worden. Geef naast het aantal uitnodigingen en het gewenste formaat ook de verzendmethode door die je voorkeur heeft. Hierbij heb je de keuze uit ‘direct verzenden’ of ‘thuis ontvangen’. Beide opties hebben zo hun voordelen. 

  • Het direct versturen van de uitnodigingen is handig voor als het vakantie is of er kindjes zijn die niet in de buurt wonen. De adressen van deze kinderen kun je eenvoudig verzamelen door een adresverzoek te sturen naar de ouders.
  • Het thuis ontvangen van de uitnodigingen is de beste optie als kinderen zelf de uitnodigingen graag willen uitdelen. Standaard krijg je bij je bestelling witte enveloppen geleverd, maar het is ook mogelijk om er gekleurde enveloppen en extra’s als sluitzegels en voorgedrukte adresstickers bij te bestellen.

9 jaar? 9 uitnodigingen met korting

De meeste jarigen mogen net zoveel kinderen uitnodigen als ze oud zijn geworden. Een 9-jarige mag dus 9 uitnodigingen uitdelen. Omdat kinderfeestjes - met name buiten de deur - steeds duurder worden, doen we graag wat van de prijs af. Hierbij geldt: hoe meer uitnodigingen je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden. Meer uitnodigingen = dus meer korting! En vergeet niet om in te loggen; dan ontvang je automatisch korting. Vind je het trouwens leuk om zelf een uitnodiging achter de hand te houden? Bestel er dan één extra!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.