Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging kinderfeestje 9 jaar

Wil je een kinderfeestje organiseren, omdat je kind 9 jaar wordt? Kies een mooie uitnodiging uit onze collectie en pas ‘m naar wens aan met onze kaartmaker.

Uitnodigingen verjaardagsfeestje 9 jaar maken

Net als volwassenen zijn ook kinderen maar één keer per jaar jarig. Toch vieren de meeste kinderen het niet één, maar twee keer: op hun verjaardag en tijdens hun kinderfeestje! Gaat ook jouw - niet meer zo kleine - spruit een feestje geven voor vriendjes en vriendinnetjes? Dan biedt dat dubbel de kans om met uitnodigingen rond te gaan. Maar wees niet bang; twee aparte uitnodigingen maken is niet nodig. Bij Kaartje2go kun je namelijk heel makkelijk ontwerpen kopiëren. De uitnodiging voor het verjaardagsfeest of het kinderfeestje is dus zo aangepast. 

Voor elk kinderfeestje een leuke uitnodiging

Naar hints zoeken tijdens een speurtocht of dieren aaien op een boerderij. Kinderen hebben een uiteenlopende smaak als het aankomt op activiteiten. Ook gaat het ene kind het liefst ergens naartoe, terwijl het andere een kinderfeestje graag thuis viert. Leeftijd speelt hier ook een rol in. Van de meeste kinderen van 9 jaar mag een kinderfeestjes wel wat spannender zijn. Wat dacht je van uitbreken uit een escaperoom, met z’n allen lasergamen of ravotten tijdens een survival feestje? Ook thuis zijn de mogelijkheden eindeloos. Een filmfeestje, een slaapfeestje of een game feestje doen het ook altijd goed.

In een handomdraai de perfecte uitnodiging vinden

Ouders worden steeds creatiever met het bedenken van activiteiten voor kinderfeestjes. Onze designers hebben daarom al meer dan 1.000 uitnodigingen gemaakt. Om het makkelijk te maken, kun je gebruik maken van de filters in het menu. Hiermee kun je eenvoudig aangeven wat voor soort uitnodiging je zoekt. Filter naast een activiteit bijvoorbeeld op jongen of meisje om de keuzemogelijkheden te beperken. Zo vind je de perfecte uitnodiging voor je (bijna) 9-jarige!

Zelf een uitnodiging voor een kinderfeestje 9 jaar ontwerpen

Helemaal zelf een uitnodiging maken is kinderspel. Kruip samen achter de computer om een mooie uitnodiging te maken. Begin je het liefst met een compleet leeg canvas? Onze blanco kaarten vormen een goede basis. Geef enkel een vorm en kleur aan en klik op ‘kaart bewerken’ om de kaartmaker te openen. Hierin vind je alle tools om van de uitnodiging een meesterwerk te maken. Van plan om één of meerdere kiekjes van je kleine jongen of meisje aan de uitnodiging toe te voegen? Dan is het wellicht handiger om een ontwerp met foto’s te kiezen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.