Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging kinderfeestje 11 jaar

Komt de omcirkelde datum op de kalender in de buurt en wordt je zoon of dochter bijna 11? Tijd om een feestje te plannen! In onze collectie vind je de leukste uitnodigingen voor allerlei soorten partijtjes. Scroll snel verder en ontdek welke mooie ontwerpen we voor je in petto hebben.

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld, vandaag verstuurd
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging 11 jaar: Het mooiste kaartje maken

Waar kleine kinderen vaak van alles leuk - en goed - vinden, hebben kinderen van 11 toch wel een bepaalde voorkeur voor het soort kinderfeestje dat ze willen houden. Ook voor de uitnodiging bruisen ze vaak van de ideeën. Kruip dus gezellig samen achter de computer en creëer de ultieme uitnodiging.

Niet alle papa’s en mama’s hebben een grote portemonnee. Daarom kiezen veel ouders voor een kinderfeestje thuis. Vaak stukken goedkoper en net zo leuk! Zoek je nog naar inspiratie? In deze blog delen we de leukste tips en ideeën voor een kinderfeestje bij 11 jaar met je. Wedden dat het een geslaagd partijtje wordt? Ook deze feesten staan garant voor succes:

🌙 Slaapfeestje: tijd voor een pyjama party! Zet buiten een tent op of richt de woonkamer knus in met allemaal kussentjes. Met een goed gevuld avondprogramma slapen de tieners - hopelijk - als een roosje.

🎥 Filmfeestje: een romantische romcom om bij weg te zwijmelen of toch een stoere actiefilm? Voor welk genre je ook kiest: met een projectiescherm en een grote bak popcorn wordt het ongetwijfeld een gezellige avond!

🎮 Gamefeestje: een favoriet onder de jongens, maar ook genoeg meisjes zijn in voor een LAN-party. Teams gemaakt, snacks uitgestald en controllers klaar? Gamen maar! 

🌳 Lasergamen: de ideale activiteit voor een stoer kinderfeestje! Regel lasergame guns, ga met z’n allen naar het bos en ontdek welk team met de overwinning naar huis gaat.

🔓 Escaperoom: een van de populairste thema’s voor een kinderfeestje, zowel voor thuis als op locatie. Weten de kinderen op tijd de code te kraken? Gegarandeerd feestpret voor ieder budget.

Vind de perfecte uitnodiging voor hun 11e verjaardag

Nog geen concrete activiteiten in gedachten, maar wel een bepaald thema? De leukste uitnodigingen voor een kinderfeestje zijn zo gevonden met onze filters. Zet bijvoorbeeld een vinkje bij tropisch als je een strandfeest of pool party wilt organiseren. Ook met het thema jungle kun je alle kanten op. Is de keuze uit uitnodigingen nog wat groot? Verklein het aantal opties en geef aan naar welke stijl de voorkeur uitgaat: hip, lief of misschien toch stoer? Je vindt hierdoor nog sneller de perfecte uitnodiging.

Uitnodigingen kinderfeestje 11 jaar bestellen en versturen

Is de gratis proefdruk helemaal naar wens? Dan is het moment daar om de uitgenodigde kids net zo blij te maken. We gaan de uitnodiging bestellen! Wil je zoon of dochter de uitnodiging uitdelen, bijvoorbeeld op het schoolplein of in de straat? Kies dan voor ‘Thuis ontvangen’ en we sturen de kaartjes als een pakketje naar jullie adres..

Wonen niet alle kinderen in de buurt? Dan kunnen de uitnodigingen ook opgestuurd worden. Vraag om de adressen met onze handige adresverzoeker en geef de gewenste verzenddatum aan ons door. Wij zorgen er dan voor dat de uitnodigingen voor het kinderfeestje met de postbode meegaan!

3 redenen waarom kinderfeestje kaarten bestellen bij Kaartje2go een feestje is

  1. We geven korting. Kortingscodes, acties en aanbiedingen vliegen bij ons om je oren. Je ontvangt korting als je ingelogd bent, maar ook als je meer uitnodigingen bestelt.
  2. We versturen snel. Geef je een bestelling op werkdagen voor 20:00 uur aan ons door? Dan worden de kaarten vandaag nog verzonden.
  3. We staan voor je klaar, in weer en wind. Elke werkdag en via verschillende kanalen. Neem gerust contact met ons op!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.