Ga naar de inhoudGa naar het filter
Sterkte cadeaus

Sterkte cadeaus

Het leven zit boordevol mooie, maar helaas ook verdrietige momenten. Deze situaties vragen om een persoonlijk en lief gebaar. Voeg een cadeau om iemand sterkte te wensen toe aan je kaart en laat de ontvanger weten dat je aan hem denkt.

Knuffelbeertje
Knuffelbeertje
€ 9,95
Chocolade Chunk LOVE
Chocolade Chunk LOVE
€ 4,95
Verse roze rozen
Verse roze rozen
€ 14,95
Droogbloemen
Droogbloemen
€ 17,95
Zadenzakje 'Kracht'
Zadenzakje 'Kracht'
€ 4,95
Geluksmuntje hart
Geluksmuntje hart
€ 6,95

Sterkte wensen met een mooi cadeau

Sommige momenten in het leven vragen om een extra lief gebaar. Vaak zijn dit de wat minder vrolijke momenten. Juist dan is het belangrijk om iemand een hart onder de riem te steken met een berichtje. En hoe persoonlijker dat bericht is, hoe meer het gewaardeerd wordt. Schrijf iets liefs op een ik-denk-aan-je kaart en maak het gebaar compleet met een passend sterkte cadeau. Dit kan voor de ontvanger echt voelen als een klein lichtpuntje door de brievenbus. Maar een troost cadeau uitkiezen kan soms een beetje lastig zijn, omdat het zo’n verdrietig moment is. Daar helpen we je natuurlijk graag bij. Hieronder geven we je wat tips over cadeaus voor overlijden en andere moeilijke momenten.

Stuur een sterkte cadeau bij moeilijke momenten

Een cadeau kan je helpen iemand veel sterkte te wensen. Dit is heel passend wanneer iemand in je omgeving te maken heeft met verlies. Maar er zijn ook veel andere momenten waar een veel sterkte cadeau verschil kan maken. Denk bijvoorbeeld aan het herstel van een pittige operatie of wanneer iemand langdurig ziek is. In alle gevallen is een mooie sterkte kaart met bemoedigende woorden, samen met een brievenbus cadeau, een kleine blijmaker in lastige tijden.

Een troost cadeau sturen bij overlijden

En dan is dat verdrietige moment toch echt daar: een overleden familielid, kennis of collega. In alle gevallen denk je vrijwel meteen aan de nabestaanden. Want wat zullen zij een heftige tijd tegemoet gaan. Stuur hen een troost cadeau om je medeleven te tonen bij het overlijden van hun geliefde. Je vindt wat mooie opties bij onze bloemen cadeaus en wens cadeaus.

Tip: er bestaat geen perfect moment om een condoleance cadeau te sturen. Maar je kunt altijd even wachten tot je de rouwkaart hebt ontvangen. Hier staan vaak de adresgegevens van de nabestaanden in.

Condoleance kaarten

Moeilijke momenten vragen om een passende kaart. En het kan best lastig zijn om een mooi kaartje voor overlijden te vinden. Daarom hebben onze designers de mooiste, passende condoleancekaarten ontworpen.

Je kunt jouw gekozen condoleancekaart voorzien van een passend condoleance cadeau. Soms is iets kleins meer dan genoeg. Zo zijn onze thee cadeaus een attent en passend condoleance geschenk.

Een cadeau voor iemand die komt te overlijden

Als we het over moeilijke momenten in het leven hebben, is iemand verliezen natuurlijk het allermoeilijkst. Soms komt de dood heel plotseling, maar het komt ook voor dat iemand een lang ziekbed heeft. Ook dan is het versturen van een sterkte geschenk heel belangrijk. Je stuurt jouw kaart + cadeau dan naar degene die komt te overlijden. 

De allermooiste kaarten voor dit moment zijn fotokaarten. Je kunt je kaartje dan voorzien van een mooie foto van jullie samen of van iets wat je doet denken aan de ontvanger. Een passend cadeau voor iemand die gaat overlijden vind je in onze categorie wenscadeaus. Dit zijn kleine cadeautjes met een mooie boodschap. Een beschermengeltje is hier een mooi voorbeeld van. Maar ook droogbloemen zijn een passend geschenk bij overlijden. In de speciale houder kan de ontvanger namelijk jouw fotokaart bewaren. Deze persoonlijke noot kan iemands laatste dagen net wat draaglijker maken.

Zo voeg je een sterkte cadeau toe aan je kaart

Als je verdrietig bent wil je liever niet te lang bezig zijn met het versturen van je condoleance- of troost cadeau. Daarom maken we het jou graag zo makkelijk mogelijk. Zo voeg je een cadeau toe aan je sterkte kaart:

Beginnen met een sterkte cadeau

  1. Kies het meest passende cadeau voor de gelegenheid.
  2. Klik op ‘Ga verder met dit cadeau’, er verschijnt een pop-up.
  3. De volgende stap is ‘Kies je kaart’.
  4. Maak een keuze uit onze condoleance- of sterkte kaartjes, bewerk deze en plaats je bestelling.

Beginnen met een kaart

  1. Kies de mooiste kaart voor de gelegenheid.
  2. Bewerk je kaart en maak hem persoonlijk met een tekst of foto.
  3. Nadat je de papiersoort hebt gekozen klik je op ‘Naar cadeaus’.
  4. Kies je sterkte cadeau en voeg deze toe aan je bestelling.

Lukt een sterkte cadeau bestellen toch niet helemaal? Lees dan onze meest gestelde vragen over cadeaus of neem contact op met het klanttevredenheidsteam. Zij staan altijd voor je klaar.

Informatie over de bezorging van je sterkte cadeau

Wanneer je een cadeau om iemand sterkte te wensen verstuurt, is de bezorging wel iets om rekening mee te houden. Zo bezorgt PostNL namelijk geen post op zondag en maandag, en ook bepaalde feestdagen kunnen invloed hebben op de bezorging van je geschenk. 

Stuur je een sterkte cadeau per post naar iemand die misschien niet meer zo lang te leven heeft? Dan is het misschien fijn om te weten dat wanneer je jouw bestelling op werkdagen voor 20:00 uur plaatst, Kaartje2go het dezelfde avond nog verstuurt. In 95% van de gevallen heeft de ontvanger van je sterkte cadeau deze de volgende dag in huis. 

Meer informatie over bezorging lees je hier.

Sterkte geschenken door de brievenbus

Bijna al onze cadeaus passen door de brievenbus. Dat is een fijne bijkomstigheid wanneer je een condoleance cadeau wilt versturen. De ontvanger van je geschenk hoeft hiervoor niet thuis te blijven om het pakketje aan te nemen. Op dat moment hebben zij ook hele andere dingen aan hun hoofd. Jouw brievenbus cadeau om sterkte te wensen komt dan echt als een fijne verrassing.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.