Ga naar de inhoudGa naar het filter

Franse kerstkaarten

Verras je Franse vrienden of familieleden deze feestdagen. Kies een van de Franse kerstkaarten uit onze collectie en pas het ontwerp naar wens aan in de kaartmaker. Joyeux Noël!

Franse kerstkaart maken

Naast duizenden kerstkaarten in verschillende stijlen vind je bij Kaartje2go ook kerstkaarten met een internationaal karakter. Ideaal voor als je vrienden, familieleden of kennissen hebt die een andere taal spreken. Behalve Franse kerstkaarten vind je in onze collectie ook Engelse, Duitse en Spaanse kerstkaarten. Taal hoeft dus geen barrière te zijn om dierbaren een Joyeux Noël & Bonne Année toe te wensen!

Wat voor soort Franse kerstkaarten zijn er?

Onze designers hebben een aantal kerstkaarten met een Franse tekst ontworpen. Word je juist blij van een van onze andere kerstkaarten? Geen zorgen, open het ontwerp van jouw favoriete kerstkaart in de kaartmaker en vervang de tekst door een Franse kerstwens, spreuk of quote. Voilà!

Hoe kan ik een Franse kerstkaart maken?

Een Franse kerstkaart maken begint bij het kiezen van een ontwerp. Bekijk de kaarten op deze pagina of kies een van onze andere kerstkaarten. Heb je een mooi exemplaar gevonden? Een kerstkaart personaliseren is très simple met onze kaartmaker. Vervang bijvoorbeeld de tekst, voeg kaders toe of versier de kaart met figuren. Om een persoonlijke draai aan de Franse kerstkaart te geven, kun je ook nog een foto of een QR-code naar een video toevoegen. Hoe leuk is dat?! 

Kerstkaarten schrijven in het Frans

Hoe zet je nou een lieve, leuke of grappige Franse tekst op je kerstkaart? Om je een handje te helpen, hebben we enkele Franse kerstwensen voor je op een rijtje gezet. Welke van deze teksten spreekt jou het meest aan?

Noël est là

Je vous envoie mes souhaits les plus chaleureux, pour un Noël joyeux et harmonieux. Passez de très bonnes fêtes, avec tous ceux que vous aimez. 

Je vous embrasse et à l’année prochaine

Amour et bisous

Joyeux noël et bonne année

Un petit, sincère souhait de Noël

pour chaque animal et de chaque être humain:

Paix et l’harmonie sur terre.

Et que chacun dans sa valeur

Amour et câlin

Joyeux noël et bonne année

Pour les personnes très spéciales, cette carte avec amende souhaite bonne santé et montagnes du bonheur avec beaucoup de plaisir pendant une année.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.