Ga naar de inhoudGa naar het filter
Verjaardagskaart te laat

Verjaardagskaart 'te laat' sturen

Je kent het vast wel. Je bent druk met vanalles en nog wat, loopt langs de kalender en ziet ineens een naam van een jarige bij de datum van vandaag staan. Oeps, verjaardag vergeten! Gelukkig maak je met een grappige ‘te laat’ verjaardagskaart veel goed en kun je de jarige toch nog een fijne verjaardag wensen. Kaarten voor 20:00 uur besteld, verzenden we nog dezelfde dag! 

Oeps, verjaardag vergeten

Soms halen onze dagelijkse bezigheden ons in. We zijn zo druk met boodschappen doen, met de kinderen van school halen, dat we met al dat harde werk ook wel eens iets vergeten. Een verjaardag bijvoorbeeld. Het zit wel in je achterhoofd, maar op het moment dat je er weer aan denkt is de verjaardag al voorbij. 

Een verjaardag vergeten kan iedereen wel eens overkomen. Het is echt niet zo gek dat je weleens een verjaardag vergeet van opa of oma, van een goede vriend, van een neefje of nichtje en zelfs weleens van je eigen kinderen of kleinkinderen. Toch is het best vervelend. Je wilt tenslotte graag laten zien dat de jarige echt wel belangrijk voor je is. Gelukkig is het nooit te laat om een te laat verjaardagskaartje te sturen.

Beter te laat dan nooit

Natuurlijk is het niet leuk dat je iemand zijn verjaardag bent vergeten, maar met een verjaardagskaart kun je heel veel goedmaken. Je kent vast wel het gezegde beter laat dan nooit. Dat geldt ook voor je verjaardagskaartje. Dat je kaartje te laat aankomt is altijd nog beter dan helemaal geen kaartje sturen. Sterker nog, de jarige zal zich alleen maar langer jarig voelen.

Grappige verjaardagskaart verjaardag vergeten

Verontschuldig je met een grappige verjaardagskaart met daarop beter laat dan nooit of 364 dagen te vroeg. Zet op de kaart een tekst als oeps te laat, sorry te laat of verjaardag vergeten en wens de jarige veel geluk in het nieuwe levensjaar! De jarige zal het je zeker vergeven.

Met deze grappige verjaardag vergeten kaarten kun je je op humoristische wijze verontschuldigen en de jarige toch nog feliciteren dat zij weer een jaartje ouder is geworden. En dat wordt zeker gewaardeerd.

Vergeet nooit meer een verjaardag

Vergeet jij ook weleens een verjaardag? Dat is vanaf nu verleden tijd met de Kaartje2go verjaardagskalender. Zet heel eenvoudig alle verjaardagen van familie en vrienden in jouw eigen kalender en wij sturen je een paar dagen van tevoren een herinnering. Zo heb je nog genoeg tijd om een kaartje te maken en de jarige te feliciteren. 

Begin hier om je kalender te vullen

Verjaardagswensen voor als je te laat bent

We helpen je graag bij het vinden van een leuke verjaardagswens voor als je een verjaardag bent vergeten. Zo hebben we allerlei verjaardagskaarten te laat voor een man en voor een vrouw. Op deze kaarten vind je grappige teksten als:

  • Oeps te laat
  • Sorry te laat
  • Kakdus te laat
  • Euhm, was jij jarig?
  • Oeps, verjaardag vergeten
  • Te laat? Nee joh, ik ben 364 dagen te vroeg
  • Je was dit jaar te vroeg jarig, daarom krijg je nu pas een kaartje

Wil je wat inspiratie opdoen voor een mooie felicitatie? Kijk dan bij onze verjaardagsteksten.

Veelgestelde vragen over ‘te laat’ verjaardagskaarten

Ja natuurlijk! We hebben een heleboel leuke verjaardagcadeaus die door de brievenbus passen. Van chocolade en thee tot mooie bloemen en speelgoed.

Verstuur vandaag nog een ‘te laat’ verjaardagskaart met cadeau en feliciteer de jarige met zijn of haar verjaardag. Zo maak je het meer dan goed dat je de verjaardag bent vergeten.

Als je de kaart voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt, dan versturen wij deze nog dezelfde dag. Jouw kaart wordt door ons aangeboden aan PostNL, die hem vervolgens overdraagt aan BPost. Bestel je op werkdagen vóór 20:00 uur, komt de kaart in bijna alle gevallen binnen 3-4 werkdagen aan bij de ontvanger. BPost levert niet op zaterdag en zondag. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.