Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Cadeaubon bestellen bij je kaartje

Wil jij iemand onverwachts een cadeau geven? Bestel dan een cadeaubon bij je kaart! We hebben cadeaubonnen van uiteenlopende merken, zodat er altijd een cadeaubon is die bij de ontvanger past. Naast cadeaubonnen kun je ook bijvoorbeeld wijn of chocolade meebestellen bij je kaart. Zo maak je van een bijzonder moment echt een fuif!

Een cadeaubon bij je kaartje

Een cadeaubon geven is een leuke manier om iemand geluk te wensen met zijn nieuwe baan, verloving of droomhuis. De ontvanger kan namelijk zelf kiezen hoe hij zijn bon besteedt. We hebben verschillende bonnen geselecteerd. Geef bijvoorbeeld een Bol.com bon, zodat de ontvanger zelf een verrassing kan uitzoeken. Bestel je de cadeaubon op werkdagen voor 19:45 uur? Dan verzenden we het cadeau dezelfde dag nog. 

Cadeaubonnen

Kaartje2go heeft onderstaande cadeaubonnen geselecteerd om mee te bestellen bij een kaart:

Bol.com
Bol.com

Met een bon van online warenhuis Bol.com kan de ontvanger uit heel veel verschillende producten kiezen. Bol.com verkoopt onder andere boeken, elektronica, verzorgingsproducten, meubels en meer.

Bloemencadeau
Bloemencadeau

Met Bloemencadeau kiest de ontvanger zelf zijn favoriete boeket bloemen. Ook bepaalt hij zelf wanneer hij het boeket wil ontvangen. De Bloemencadeau is te besteden bij Topbloemen (online) en bij verschillende aangesloten bloemisten.