Ga naar de inhoud

Felicitatie teksten

Je wil iemand een leuk felicitatiekaartje sturen, maar hebt geen idee wat je op het kaartje moet zetten. Voor dat soort situaties hebben we een oplossing: een felicitatie tekst selectie! Laat onderstaande teksten voor felicitaties je helpen. En zeg 'gefeliciteerd' met je felicitatie kaart :)

Bekijk ook: Nieuwe Woning

Eerste felicitatiekaart gratis

50 jaar getrouwd

Vijftig jaar geleden hebben jullie elkaar het ja-woord gegeven, sindsdien gaan jullie samen door leven. Wat gingen die jaren snel, voor ons zijn jullie een groot voorbeeld als stel. Gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk!

Bijzondere dag

Deze bijzondere dag Maar 1 keer in het jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar!

Een gelukkig huwelijk

Een gelukkig huwelijk is een lang gesprek dat altijd te kort lijkt!

Een leven vol bloemen

Ik wens je een leven vol bloemen, ik wens je een leven vol licht. Ik wens je van alles het beste, een glimlach op je gezicht.

Felicitatie huwelijk Geluk gevonden

Jullie hebben het geluk gevonden, jullie zijn aan elkaar verbonden. Jullie hebben elkaar de ring gegeven, jullie gaan verder samen door het leven. In goede en in slechte tijden, veel geluk voor jullie beiden!

Geluk en blijdschap

Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.

Grootste plezier

Je ZOON/DOCHTER zien opgroeien is het grootste plezier dat het leven biedt.

Honderdduizend kusjes

Omdat NAAM jarig is komen deze dieren, het huisje en het stoeltje heel erg mooi versieren. Dan krijgt HIJ/ZIJ zoete koekjes en van iedereen een kaart, er worden honderdduizend kusjes gegeven en we eten een lekker stukje taart.

In een goed huwelijk

In een goed huwelijk worden de zorgen gedeeld en de genoegens verdubbeld.

Korte felicitatietekst 3

Gefeliciteerd! Je prestatie vervult me met trots. Ik heb nooit aan je getwijfeld.

Many warm and special thoughts

Many warm and special thoughts, and happy wishes too, are coming with this greeting card, especially for you!

mooie huwelijksdag

Op deze mooie gedenkwaardige dag, vol van vreugdetranen. Met heel veel liefde en geluk, wensen wij jullie een mooie toekomst samen! Op deze prachtige dag; Zie je het wonder van het samen leven, samen krijgen, samen geven, samen zullen jullie één zijn na deze dag. Met liefde en inzet. Voor twee gelukkige mensen onze hartelijke wensen wij hopen dat deze stralende dag in liefde en voorspoed verder gaan mag

Op jouw verjaardag mag je

Op jouw verjaardag mag je dansen, lachen en heel hard zingen Ga maar lekker genieten van je cadeautjes, taart en alle andere leuke dingen!

Rozen met lieve wensen

Op je verjaardag rozen, deze zijn speciaal voor jou gekozen. Met lieve wensen, niet alleen voor deze dag, maar dat het steeds zo blijven mag!

Vandaag is het jouw dag

Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag! Vergeet nu even alle zorgen en doe alles wat níet mag! Laat je maar eens goed verwennen en vier je verjaardag met een lach!

Wonderschoon...

Om je te feliciteren op deze bijzonder dag: als de zon de dagen kleurt, en al het kleine groeit en geurt, bedenk dan "dit is niet gewoon", de wereld is echt wonderschoon!

De letter T (voor kinderen)

Alsjeblieft, een letter T. Pak ‘m in en neem ‘m mee. Zet ‘m voor je nieuwe huis, hopelijk voelt het dan snel als…

Een nieuwe plek (voor kinderen)

Ik zou het hartstikke leuk vinden om van je te horen, maar voel je niet verplicht. Jij hebt nu wel andere dingen aan je hoofd en het belangrijkste is dat jij je snel thuis voelt op je nieuwe plek. Ik hoop dat je het veel te leuk zult hebben om het hier te missen. Ik zal je niet vergeten en wens je het allerbeste!

Je zit nog middenin het einde (voor kinderen)

Ik ga niet zeggen, “Ach, het valt wel mee.” En ook niet, “Zie het als een nieuw begin.” Je zit nog middenin het einde en dat lijkt me al lastig genoeg. Ik wens je veel succes en geluk toe in je nieuwe omgeving en hoop dat je snel je draai zult vinden.

Je hebt het naar je zin daarginds (voor kinderen)

Als je niets van je laat horen dan zal ik best verdrietig zijn. Maar ook een beetje blij, want dan kan ik denken: je hebt het naar je zin daarginds. Veel geluk gewenst en succes met de verhuizing!

Gefeliciteerd!

Ik weet, jij houdt van bloemen, om hun warme kleuren. Zoals ze je betoveren met hun zachte geuren. Zoveel variaties, rode, witte, gele. En weet je, juist vandaag, wil ik ze heel graag met je delen! (Maria Riksten-Brouwer)

Communie

Je communie doen. Dat wilde je heel graag. Je kiest dan echt voor Jezus. Een grote stap vandaag! Het eten van het brood, zo samen met heel velen, die allemaal dit feest graag met jou willen delen! (Maria Riksten-Brouwer)

Felicitatie: Huwelijk

Een heel bijzond're dag. En lang naar uitgekeken. Foto's, bloemen, jurk, nee, er mag niets ontbreken. Zo stap je vol vertrouwen je nieuwe leven in. En wordt jullie huwelijk een stralend nieuw begin! (Maria Riksten-Brouwer)

Verloving

Verliefd, verloofd, zo is het gegaan. En het vervolg? Dat komt er nog aan. (Maria Riksten-Brouwer)

Bij deze bijzondere dag

Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.

De ringen zijn gewisseld

De ringen zijn gewisseld, de kus is gegeven. Nu zijn jullie klaar voor 't verdere leven!

Een goed huwelijk

Over een goed huwelijk valt geen boek te schrijven. Gefeliciteerd met jullie jubileum!

Eet niet teveel taart...

Van harte gefeliciteerd Eet niet te veel taart, want zo veel vet en suiker is ongezond... ...bewaar hem maar voor mij!

Gefeliciteerd met je communie

Het wordt een prachtige dag, vergezeld door jouw lieve lach. Met twinkeltjes in je ogen, als de kleur van regenbogen. NAAM, je bent wie je bent, geliefd door ieder die je kent. Wij zijn zo trots op jou, kleine kapoen, omdat jij je eerste communie gaat doen. En al ben je nog zo klein, weet dat we er altijd voor je zijn!

Geluk is liefde

Geluk is liefde, niets anders. Wie lief heeft is gelukkig.

Heerlijk feesten

Laat je zorgen voor morgen, want vandaag is een dag, waarop je heerlijk feesten mag!

Huwelijksfelicitatiegedicht Liefde

Liefde voor nu, voor straks, voor morgen, liefde om voor elkaar te zorgen. Liefde om te nemen, om te geven, liefde voor alle dagen van het leven. Zonder liefde wordt het rondom ons kil, zonder liefde, staat het leven stil.

Je ziet er nog goed uit

Bij deze wil ik zeggen: je ziet er nog goed uit. Als ik je niet zou kennen koos ik je er zó weer uit. Je bent niet meer de jongste maar vanbinnen zeker wel, ze krijgen ons niet klein want we zijn nog steeds een stel! Van harte gefeliciteerd!

Liefde en tederheid

Liefde en tederheid kennen geen ouderdom. Gefeliciteerd met jullie X-jarig huwelijk!

Met liefde en inzet

Met liefde en inzet voor elkaars geluk, kan jullie huwelijk zeker niet meer stuk!

Niet naast je schoenen gaan lopen

Gefeliciteerd! Maar ga niet naast je schoenen lopen… want dan struikel je!

Rijbewijs

Hiep Hoi Geslaagd Zie je wel dat jij het ook kunt Dit roze papiertje is je van harte gegund! Hoera, je bent geslaagd je hebt het keurig gedaan Nu kun je voor de eerste keer alleen zelf autorijden gaan

Tezamen door 't leven

Tezamen gaan jullie nu door 't leven. Moge jullie vele mooie jaren beleven!

Vervuld met trots

Gefeliciteerd! Je prestatie vervult me met trots. Ik heb nooit aan je getwijfeld.

Zichtbaar geworden liefde

Een kind is zichtbaar geworden liefde.

Hoe is het in je nieuwe huis? (voor kinderen)

Hoi, hoe is het in je nieuwe huis? Het zal wel wennen zijn. Hangen er vreemde geurtjes en hoor je rare geluidjes onder het dak? Dat hoor je wel vaker. En hoe is het op je nieuwe school, in je nieuwe klas? Ik hoop dat je je snel thuis voelt en ben erg benieuwd naar je verhalen.

We wonen nog steeds in hetzelfde land (voor kinderen)

Afscheid nemen klinkt zo raar en ook een beetje zwaar. De ene die blijft achter en de ander woont nu daar. Maar wat is er nu eigenlijk aan de hand? We wonen nog steeds in hetzelfde land! Dankzij de bus, de auto of de trein, kunnen we soms nog steeds even samen zijn.

Ik zal je niet vergeten (voor kinderen)

Het rare aan verhuizen is: Ook al pak je alles in en vergeet je niks, je laat altijd iets van jezelf achter. Ik zal er goed op passen en je niet vergeten.

Onze vriendschap

Verhuizen is veel meer dan wat spullen in dozen doen en die in een ander huis weer uitpakken. Dat is alles wat ik weet en ik zal je verder niet vervelen met goede raad of wijze woorden. Ik hoop dat je snel gewend bent en dat onze vriendschap altijd een beetje zal blijven bestaan.

Felicitatie Een nieuwe woning

Wat een mooi bericht, weer naar een nieuwe plek! 't Betekent: afscheid nemen van je ouwe stek. 't Blijft toch spannend, altijd weer. Je dacht misschien wel: Dit nooit weer! En, ná 't pakken en 't gezwoeg? Heel veel veel moois nog voor de boeg! (Maria Riksten-Brouwer)

Felicitatie jubileum huwelijk

Gefeliciteerd met deze mooie dag! Die je samen weer beleven mag. Het is nu al weer …. jaar dat jullie gelukkig zijn met elkaar. Zoveel liefde, zoveel trouw. Ja, wie dat niet wensen zou! (Maria Riksten-Brouwer)

Adoptie Felicitatie

Gelukgewenst! Dit kindje, waar je al zó lang naar hebt uitgekeken, eind'lijk in jullie armen nu, na al die maanden, weken. Met een minder goeie start, maar via heel wat wegen, bij jullie echt een fijn, warm nestje nu gekregen! (Maria Riksten-Brouwer)

Bijzonder tintje

Dit is een dag met een bijzonder tintje, je verdient bloemen en misschien wel een lintje. Daarom deze bijzondere wens, voor een heel uniek mens. Dat de vreugde en het geluk van deze dag, je voor altijd vergezellen mag!

Een bloemengroet

Een bloemengroet op deze dag en al wat je maar wensen mag!

Een goede vriend

De warmte van deze kaart, komt van een goede vriend. Een fijne dag en veel geluk, dat heb jij verdiend!

Eigen geluk

Elk kind draagt zijn eigen geluk mee de wereld in.

Gefeliciteerd met je diploma

Gefeliciteerd met je diploma Je hebt er hard voor geleerd Nu kan je feest gaan vieren Even genoeg gestudeerd!

Glad you're a friend of mine

Your birthday is the perfect time, to say I am glad that you're a friend of mine!

Hoe ouder je wordt

Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is, dat je je niet naar je leeftijd gedraagt.

Huwelijksjubileum

Liefde is eindeloos, puur en oprecht. Liefde is warmte, liefde is echt. Liefde is troost vinden, dicht bij elkaar. Liefde is een huwelijk van AANTAL jaar.

Korte felicitatietekst 1

Wat goed, het is gelukt! Ik wist wel dat je kon! Gefeliciteerd!

Lots of hugs too

With wishes and kisses, and lots of hugs too, as everyone celebrates, LEEFTIJD-year old YOU!

Mooi kind

Er is maar één mooi kind in de wereld, en elke moeder heeft het.

Nieuwe baan

Nieuwe baas, nieuwe baan, ga er maar eens goed tegenaan! Veel succes in dit nieuwe leven, maak er wat van en blijf streven.

Roemen

Ik heb niet de woorden om je te roemen, dus zeg ik het met bloemen!

Tweede jeugd

Vandaag ben je vijftig jaren, laat nu alle zorgen varen, je hebt SARAH/ABRAHAM gezien, en bent levenslustig bovendien! Nu begint je tweede jeugd, voel je jong, wees verheugd. Sta als altijd voor iedereen klaar, dan wordt je vast wel honderd jaar!

Vreugde en vriendschap

Tel niet de jaren van je leven, maar de vrienden die je zijn gegeven! Ik wens je veel vreugde en vriendschap.

Ik hoop dat je je snel thuis voelt (voor kinderen)

Succes met de verhuizing. Volgens mij is het heel gewoon dat je soms een beetje bang of verdrietig bent. Ik hoop dat je je snel thuis voelt. Ik kom gauw op bezoek om je nieuwe kamer te bekijken!

Opnieuw beginnen (voor kinderen)

Raar lijkt me dat, om te verhuizen. Ineens is niks meer hoe het gisteren nog was. Je moet als het ware opnieuw beginnen, maar toch begin je niet bij nul. Want je hebt al heel veel meegemaakt en dat neem je allemaal mee. In je nieuwe huis, daar wacht jij nu al op jezelf. Om verder te gaan met wie je bent en wie je ooit zult worden. Het allerbeste gewenst en laten we snel afspreken!

Vier kamers

Mijn hart dat heeft vier kamers, heb ik uit een boek geleerd. En een van die vier kamers heb ik voor jou gereserveerd.

We zullen je missen (voor kinderen)

Als wij het al niet leuk vinden dat je weggaat, hoe moet het dan voor jou zijn? We zullen je missen en hopen dat de verhuizing meevalt en dat je snel je draai zult vinden.

Tot 10 tellen

Zo’n verhuizing lijkt me een hoop gedoe en soms ook helemaal niet leuk. Je gaat ergens anders heen, naar een nieuwe plek, met je ouwe meuk. Maar wordt het je allemaal teveel, en hangt de verhuizing je uit de keel, dan hoef je maar tot tien te tellen. Zoveel cijfers zijn er nodig om mij te bellen...

Jubileum (christelijk)

Zoveel jaren al weer samen! het is een lange tijd. Waarin God jullie beiden bewaard heeft en geleid. Blijf zó met Hem verbonden, in saamhorigheid. (Maria Riksten-Brouwer)

Gefeliciteerd geboorte kind

Met zóveel vreugd ontvangen, uit handen van de Heer. Dit kindje mag je op gaan voeden, om te leven tot Zijn eer. Een heel bijzondre opdracht. Dat is het telkens weer! (Maria Riksten-Brouwer)

Doop (Volwassen)

Ik wil je graag feliciteren met die grote stap: je doop! Dat jij dit met velen mag delen, is, wat ik voor je hoop. Je doet dit niet zómaar even. Nu begint je nieuwe leven! Als: naam…… kopje-onder gegaan, en als nieuw weer opgestaan. Zó mag je blij door 't leven gaan! (Maria Riksten-Brouwer)

Feliciteer iemand met deze leuke kaarten:

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.704 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.