Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Verjaardagswensen voor de jarige

Hoera, er is iemand jarig! Maar wat zet je op de verjaardagskaart? Wij hebben speciaal voor jou een heleboel verjaardagswensen verzamelt om de jarige job of jet te feliciteren. Hier vind je grappige verjaardagswensen, mooie gedichtjes en leuke verjaardagsspreuken. Met een van deze verjaardagsteksten op je verjaardagskaart bezorg je de jarige een leuke verjaardag.

Bekijk ook: Teksten voor 50e verjaardag

Eerste verjaardagskaart gratis

Bij deze bijzondere dag

Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.

Bijzondere dag

Deze bijzondere dag Maar 1 keer in het jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar!

Bloemen hebben zoveel kleuren

Bloemen hebben zoveel kleuren, bloemen hebben zoveel geuren. Bloemen om geluk te wensen, verschillende bloemen voor verschillende mensen. Speciaal voor jou deze bloemenkaart, en veel geluk omdat jij verjaart. Gefeliciteerd!

Een balkon

Ouderdom is geen gevangenis, maar een balkon vanaf waar men het leven bekijkt.

Een bloemengroet

Een bloemengroet op deze dag en al wat je maar wensen mag!

Een echte tiener

Een echte tiener vanaf vandaag, ja, deze verjaardag vier je vast graag. Heel veel plezier met je cadeaus, ik hoop dat je leuk vindt wat ik koos!

Een goede vriend

De warmte van deze kaart, komt van een goede vriend. Een fijne dag en veel geluk, dat heb jij verdiend!

Een toast

AANTAL mooie jaren van geluk! Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag hopelijk niet meer stuk. Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag, een toast op je gezondheid en een hele fijne dag!

Een verjaardag is net als pils

Verjaardagen zijn net pilsjes... Je geniet er veel meer van Als je niet telt hoeveel je er hebt gehad! Fijne verjaardag

Eet niet teveel taart...

Van harte gefeliciteerd Eet niet te veel taart, want zo veel vet en suiker is ongezond... ...bewaar hem maar voor mij!

Elk jaar iets groter

Je wordt elk jaar iets groter, sterker nog: je groeit iedere dag! Maar vandaag ben je een jaar gegroeid, wat betekent dat je veel cadeautjes mag!

Elke dag veel zon...

Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon. Veel gezondheid, liefde en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk.

Er is er één jarig

Er is er één jarig, hoera hoera! Dat kan ik niet zien, maar dat ben jij wel! Ik vind dat zo prettig, ja ja, en daarom schrijf ik dit blij!

Er was eens een kleine toverfee

Er was eens een kleine toverfee die altijd leuke dingen deed. Als je jarig bent, komt ze heel snel aangerend en voor een hele dikke zoen mag je misschien een wensje doen.

Felicitatie 65 jaar

Je 65ste verjaardag. Best wel bijzonder, toch? Jij, zo midden in het leven, actief en ondernemend, nog! Geniet van alle aandacht, het is je zó gegund. Vandaag ben jíj nu eindelijk eens écht het middelpunt! (Maria Riksten-Brouwer)

Gefeliciteerd

Deze felicitatie is niet zomaar, Een grijs haartje hier een rimpel daar! Je wordt maar één keer 30 jaar. En ook was je liever jonger geweest, bedenk goed: Het gaat om de geest! Gefeliciteerd!

Geluk en blijdschap

Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.

Gelukkig oud worden

Liever gelukkig oud worden dan langer jong blijven.

Glad you're a friend of mine

Your birthday is the perfect time, to say I am glad that you're a friend of mine!

Groot feest

't Is vandaag een groot feest! Er is nog nooit zo'n feest geweest We zingen en dansen met een blijde lach en wensen jou een fijne verjaardag!

Heerlijk feesten

Laat je zorgen voor morgen, want vandaag is een dag, waarop je heerlijk feesten mag!

Het jaar vloog weer voorbij

Het jaar vloog weer voorbij, vorig jaar was je al zo blij. Dat je nog ouder werd dan je al was, dat kwam ons met flauwe grappen goed van pas. Dit jaar beloven we om je niet weer te klieren, we gaan het nu uitbundig vieren. Hoera, je bent weer ouder, man! We feesten door zolang het kan!

Hoe ouder je wordt

Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is, dat je je niet naar je leeftijd gedraagt.

Honderdduizend kusjes

Omdat NAAM jarig is komen deze dieren, het huisje en het stoeltje heel erg mooi versieren. Dan krijgt HIJ/ZIJ zoete koekjes en van iedereen een kaart, er worden honderdduizend kusjes gegeven en we eten een lekker stukje taart.

Ik vertel je graag

Ik vertel je graag, met deze kaart, dat je nu al voor de XXste keer verjaart. Ik zie al slingers en ballonnen, het feest is dus al begonnen! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Wens iemand een fijne verjaardag met deze leuke kaarten:

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11061 beoordelingen