Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagswensen voor de jarige

Hoera, er is iemand jarig! Maar wat zet je op de verjaardagskaart? Wij hebben speciaal voor jou een heleboel verjaardagswensen verzameld om de jarige job of jet te feliciteren. Hier vind je grappige verjaardagswensen, mooie gedichtjes en leuke verjaardagsspreuken. Met een van deze verjaardagsteksten op je verjaardagskaart bezorg je de jarige een leuke verjaardag.

eerste kaart gratis

50 oude sokken

49 oude sokken aan de lijn, voor de 50ste moet je binnen zijn.

5x10

Je kunt het niet aan HEM/HAAR zien, maar onze ABRAHAM/SARAH is vandaag 5x10.

Abraham kwam over de brug

Abraham kwam over de brug, met de 50 op zijn rug. Hopen dat hij niet zal staken, en de 100 vol zal maken.

Bij deze bijzondere dag

Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.

Bijzondere dag

Deze bijzondere dag Maar 1 keer in het jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar!

Bloemen hebben zoveel kleuren

Bloemen hebben zoveel kleuren, bloemen hebben zoveel geuren. Bloemen om geluk te wensen, verschillende bloemen voor verschillende mensen. Speciaal voor jou deze bloemenkaart, en veel geluk omdat jij verjaart. Gefeliciteerd!

Een balkon

Ouderdom is geen gevangenis, maar een balkon vanaf waar men het leven bekijkt.

Een bloemengroet

Een bloemengroet op deze dag en al wat je maar wensen mag!

Een echte tiener

Een echte tiener vanaf vandaag, ja, deze verjaardag vier je vast graag. Heel veel plezier met je cadeaus, ik hoop dat je leuk vindt wat ik koos!

Een goede vriend

De warmte van deze kaart, komt van een goede vriend. Een fijne dag en veel geluk, dat heb jij verdiend!

Een halve eeuw geleden

Een halve eeuw geleden, stond jouw wiegje klaar. Je ziet vandaag dus SARAH/ABRAHAM want jij wordt vijftig jaar!

Een toast

AANTAL mooie jaren van geluk! Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag hopelijk niet meer stuk. Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag, een toast op je gezondheid en een hele fijne dag!

Eet niet teveel taart...

Van harte gefeliciteerd Eet niet te veel taart, want zo veel vet en suiker is ongezond... ...bewaar hem maar voor mij!

Elk jaar iets groter

Je wordt elk jaar iets groter, sterker nog: je groeit iedere dag! Maar vandaag ben je een jaar gegroeid, wat betekent dat je veel cadeautjes mag!

Elke dag veel zon...

Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon. Veel gezondheid, liefde en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk.

Er is er één jarig

Er is er één jarig, hoera hoera! Dat kan ik niet zien, maar dat ben jij wel! Ik vind dat zo prettig, ja ja, en daarom schrijf ik dit blij!

Er was eens een kleine toverfee

Er was eens een kleine toverfee die altijd leuke dingen deed. Als je jarig bent, komt ze heel snel aangerend en voor een hele dikke zoen mag je misschien een wensje doen.

Geen grijs haar

Nog geen grijs haar, maar al wel 50 jaar.

Gefeliciteerd

Deze felicitatie is niet zomaar, Een grijs haartje hier een rimpel daar! Je wordt maar één keer 30 jaar. En ook was je liever jonger geweest, bedenk goed: Het gaat om de geest! Gefeliciteerd!

Geluk en blijdschap

Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.

Gelukkig oud worden

Liever gelukkig oud worden dan langer jong blijven.

Glad you're a friend of mine

Your birthday is the perfect time, to say I am glad that you're a friend of mine!

Groot feest

't Is vandaag een groot feest! Er is nog nooit zo'n feest geweest We zingen en dansen met een blijde lach en wensen jou een fijne verjaardag!

Halve eeuw passeert

Nu je de halve eeuw passeert, word je door SARAH/ABRAHAM geëerd. Die bij het klimmen van jaren, jou steeds meer wijsheid zag vergaren.

Heerlijk feesten

Laat je zorgen voor morgen, want vandaag is een dag, waarop je heerlijk feesten mag!

Het jaar vloog weer voorbij

Het jaar vloog weer voorbij, vorig jaar was je al zo blij. Dat je nog ouder werd dan je al was, dat kwam ons met flauwe grappen goed van pas. Dit jaar beloven we om je niet weer te klieren, we gaan het nu uitbundig vieren. Hoera, je bent weer ouder, man! We feesten door zolang het kan!

Hoe ouder je wordt

Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is, dat je je niet naar je leeftijd gedraagt.

Honderdduizend kusjes

Omdat NAAM jarig is komen deze dieren, het huisje en het stoeltje heel erg mooi versieren. Dan krijgt HIJ/ZIJ zoete koekjes en van iedereen een kaart, er worden honderdduizend kusjes gegeven en we eten een lekker stukje taart.

Ik vertel je graag

Ik vertel je graag, met deze kaart, dat je nu al voor de XXste keer verjaart. Ik zie al slingers en ballonnen, het feest is dus al begonnen! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Ik wens je..

Ik wens je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos blauw waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze vrouw

Jaartje ouder

Alweer een jaartje ouder, wat gaat dat toch weer snel. Maak er een mooie dag van, dat lukt met je cadeaus vast wel.

Jarig zijn duurt maar een dag

Jarig zijn duurt maar een dag maar weet je wat ik me bedacht? Ik vind dat het langer mag. Daarom voor jou een goed idee: neem dit cadeau naar morgen mee. Open het pakje dan pas, dan voelt het net als toen je jarig was!

Jarig zijn is leuk

Jarig zijn is leuk! Lekker taart eten, stapels cadeaus, een huis vol visite, mooie slingers en ballonnen en bergen post... Een geweldige verjaardag gewenst!

Jeugd is een geschenk

Jeugd is een geschenk van de natuur, maar ouderdom is een kunst.

Jonge roos

Gisteren nog een jonge roos, vandaag al een oude doos.

Kinderverjaardag

Als je LEEFTIJD bent... * krijg je heel veel knuffels! * kun je de kaarsjes helemaal zelf uitblazen! * zijn de cadeautjes veel belangrijker dan de visite! * mag je er 'n lekkere puinhoop van maken! * en daarna in slaap vallen! ...want je ouders ruimen wel op!

Leeftijd met trots

Een echte vent draagt zijn leeftijd met trots, hij zit dan niet bij de pakken neer. Ja, ouder worden doet soms wat zeer, maar, toegegeven: het komt toch nooit plots?

Lots of hugs too

With wishes and kisses, and lots of hugs too, as everyone celebrates, LEEFTIJD-year old YOU!

Many warm and special thoughts

Many warm and special thoughts, and happy wishes too, are coming with this greeting card, especially for you!

Mooier met de leeftijd

Een man wordt mooier met de leeftijd, zegt men vaak. Nou, inderdaad, ook bij jou is deze opmerking raak. Je krijgt al wat rimpeltjes en een beetje wijs, grijs haar... We kijken stiekem nu al uit naar volgend jaar!

Op jouw verjaardag mag je

Op jouw verjaardag mag je dansen, lachen en heel hard zingen Ga maar lekker genieten van je cadeautjes, taart en alle andere leuke dingen!

Oud worden is een zegen

Oud worden is een zegen, oud zijn valt tegen. Gelukkig ben jij nog altijd jong van geest, daarom vieren we jouw verjaardagsfeest!

Proost

Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag! We gaan het zeker vieren, 't wordt een hele fijne dag!

Rozen met lieve wensen

Op je verjaardag rozen, deze zijn speciaal voor jou gekozen. Met lieve wensen, niet alleen voor deze dag, maar dat het steeds zo blijven mag!

Sarah worden

Sarah worden is een eer, 50 jaar gaan voorbij als een speer.

Slechts een dag

Vandaag ben je geen jaar ouder, maar slechts een dag vergeleken met gisteren.

Speciaal vandaag

Speciaal vandaag, voor een heel bijzonder mens. Speciaal voor jou: mijn allerbeste wens. Wees vrolijk en gelukkig, gezellig en blij. Van harte gefeliciteerd, speciaal van mij!

Tekst verjaardagskaart

Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en mooie dingen. Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk.

Tweede jeugd

Vandaag ben je vijftig jaren, laat nu alle zorgen varen, je hebt SARAH/ABRAHAM gezien, en bent levenslustig bovendien! Nu begint je tweede jeugd, voel je jong, wees verheugd. Sta als altijd voor iedereen klaar, dan wordt je vast wel honderd jaar!

Uitbundiger vieren

Hoe ouder je wordt, hoe uitbundiger je het moet vieren! En elke leeftijd komt maar één keer voor, dus vanavond gaan we tot laat door!

Vandaag is de dag dat alles mag

Ballonnen, slingers en lekker eten: vandaag is de dag dat alles mag. Laat je maar flink verwennen, want vandaag is jouw verjaardag!

Vandaag is het jouw dag

Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag! Vergeet nu even alle zorgen en doe alles wat níet mag! Laat je maar eens goed verwennen en vier je verjaardag met een lach!

Een verjaardag is net als pils

Verjaardagen zijn net pilsjes... Je geniet er veel meer van Als je niet telt hoeveel je er hebt gehad! Fijne verjaardag

Verjaardagen zijn gezond

Verjaardagen zijn gezond, hoe meer je er beleeft, hoe langer je leeft!

Verjaardagen zijn net als chocolaatjes

Verjaardagen zijn net als chocolaatjes... Je geniet er veel meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad!

Verlies niet de moed

Lieve SARAH/ABRAHAM, verlies niet de moed, ook na 50 is het leven supergoed!

Vijftig

Nu je vijftig is gegeven, en je SARAH/ABRAHAM hebt gezien, ga je verder met je leven, van harte NAAM, op naar de tien maal tien!

Vreugde en vriendschap

Tel niet de jaren van je leven, maar de vrienden die je zijn gegeven! Ik wens je veel vreugde en vriendschap.

Weer een jaartje ouder

Weer een jaartje ouder, je blijft niet altijd klein. Sterker nog: wat ben je groot! En volgend jaar zul je nog groter zijn!

Gefeliciteerd!

Ik weet, jij houdt van bloemen, om hun warme kleuren. Zoals ze je betoveren met hun zachte geuren. Zoveel variaties, rode, witte, gele. En weet je, juist vandaag, wil ik ze heel graag met je delen! (Maria Riksten-Brouwer)

Verjaardag gauw jarig

Omdat je al gauw jarig bent, wil ik je laten weten, dat ik je een feestje wens om nooit weer te vergeten! Veel warmte, liefde, om je heen, vrolijkheid, geschenken. Met allen die graag deze dag met jou willen gedenken! En denk ook eens aan het plezier van samen lekker eten. Je zult het zien, het wordt een dag om nooit weer te vergeten! (Maria Riksten-Brouwer)

Verjaardag (christelijk)

Vandaag is het voor jou een speciale dag. Weer een jaar er bij, dat je vieren mag. Geniet van alle aandacht, van 't feest en van de taart, met dank aan Hem die jou een jaar weer heeft gespaard! (Maria Riksten-Brouwer)

Felicitatie 65 jaar

Je 65ste verjaardag. Best wel bijzonder, toch? Jij, zo midden in het leven, actief en ondernemend, nog! Geniet van alle aandacht, het is je zó gegund. Vandaag ben jíj nu eindelijk eens écht het middelpunt! (Maria Riksten-Brouwer)

Sara 50 jaar

Je vijftigste verjaardag! Wat snel gaat toch de tijd. Dit wordt voor jou een dag met veel gezelligheid Aandacht, liefde, taart, advocaatje er bij, misschien? En dit alles, omdat jij Sara hebt gezien! (Maria Riksten-Brouwer)

Nieuw
Grappige verjaardagskaart magazine met eigen naam en foto
Nieuw
Grappige verjaardagskaart tijdschrift met eigen foto en naam
Nieuw
Verjaardagskaart voetbal spelerskaart embleem confetti foto
Verjaardagskaartje foto met kader happy birthday geschreven
Nieuw
Grappige tijdschrift cover verjaardagskaart voor een zus
Vrolijk verjaardagskaartje regenboog ster ballon bloem foto
Verjaardagskaart jarige zus ballonnen roze confetti foto
Verjaardagskaart met foto ballonnen sterretjes vrolijk
Feestelijke verjaardagskaart 50 jaar cijferballon botanisch
Nieuw
Verjaardagskaartje jungle met ballonnen vlaggetjes foto
Nieuw
Verjaardagskaartje blauw met babyfoto voor een zoon
Nieuw
Grappige verjaardagskaart voor een broer magazine cover

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.