Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging lasergamefeestje

Lasergamen is een leuke, sportieve en spannende activiteit voor een kinderfeestje. Kinderen kunnen lekker achter elkaar aanrennen en gieren het uit als ze hun tegenstanders weten te raken. Ook een lasergamefeestje geven? Maak een stoere uitnodiging en vraag een gratis proefdruk aan.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Stoere uitnodigingen voor een lasergamefeestje maken

Sluipen in het donker, duiken langs fel gekleurde lichtstralen en met volledige concentratie richten als een tegenstander uit het niets opdoemt. Lasergamen is een spel vol adrenaline, een stoere uitnodiging is dus zeker op z’n plaats. En de thema’s van de lasergame locaties? Die maken de beleving helemaal compleet als de kinderen struinen door jungle, proberen te ontsnappen uit een gevangenis of dwalen door een spookstad. Het is leuk om elementen van deze thema’s alvast te verwerken op de uitnodiging. Voeg bijvoorbeeld een grappig aapje, een sleutel of een spook toe als hint naar het thema.

Een lasergamefeestje combineren met …

… karten, een escape room of bowling komt steeds vaker voor. Lasergamen duurt namelijk niet heel lang, meestal zo’n 15 à 20 minuten per missie. Het is wel een heel intensieve activiteit. Kinderen rennen elkaar non-stop achterna en ook de rook, licht- en geluidseffecten maken het tot een indrukwekkende ervaring. Wisselen van activiteit is dan ook een aanrader en vaak kan dit op dezelfde locatie. Ook bieden sommige locaties een combinatie aan met glow-in-the-dark minigolf of klimmen. Liever een DIY kinderfeestje? Je kunt ook laserguns huren en naar een bos in de buurt gaan. 

Psst: maak een gratis account aan!

Je favoriete ontwerpen opslaan, kosteloos proefdrukken aanvragen en sparen voor gratis kaarten. Klanten van Kaartje2go profiteren van vele voordelen, daar maken we geen geheim van. Ook een account aanmaken? Dat is geheel gratis en zo gepiept.

Zelf een uitnodiging voor een lasergamefeestje ontwerpen

In Nederland zijn tientallen lasergame locaties die kinderfeestjes aanbieden, elk met een unieke arena. Je kunt het bijbehorende thema in bestaande ontwerpen verwerken, maar ook helemaal zelf een uitnodiging voor een lasergamefeestje maken. Durf je dit aan? Gebruik dan een blanco kaart of fotokaart als canvas en gebruik de tools uit onze kaartmaker om een stoere kaart te scheppen.

Hoe maak ik een kinderfeestjes uitnodiging voor lasergamen?

Het organiseren van kinderfeestjes is een best karwei. Gelukkig gaat het maken van een uitnodiging van een leien dakje met de kaartmaker van Kaartje2go.

Stap 1: Kies één van de lasergame uitnodigingen.

Stap 2: Klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker.

Stap 3: Voeg stoere figuren en foto’s toe

Stap 4: Schrijf een spannende tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.

Stap 5: Pas de grootte, kleur en positie van de tekst en andere elementen aan.

Ziezo, de kaart is klaar! 100 procent zeker weten dat het ontwerp geslaagd is? Vraag een gratis proefdruk aan en bewonder je creatie.

Uitnodigingen lasergamefeestje klaar? Bestellen maar!

Ligt de reservering voor het lasergamen vast en is de proefdruk helemaal naar wens? Dan rest je nog één taak: het plaatsen van de bestelling. Ook dat is een klein feestje bij Kaartje2go. Je kunt namelijk mooie extra’s bestellen om de uitnodigingen nog leuker te maken! Je kind kan vast niet wachten om ermee rond te gaan. Wonen niet alle kinderen in de buurt? We sturen met liefde onze postbodes op pad om de uitnodigingen voor je te bezorgen. Voor welke verzendmethode je ook kiest: voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Voordelen thuis ontvangen:

👉 Zelf uitnodigingen uitdelen

👉 Leuke extra’s bestellen

​👉 Geen postzegels nodig

Voordelen direct versturen:

👉 Geen omkijken meer naar

👉 Gewenste verzenddatum kiezen

👉 Bewaart adressen voor een volgend kinderfeestje

Hoe kan ik de mooiste uitnodigingen kinderfeestje maken?

Er gaat niets boven een kind dat gloeiend van trots uitnodigingen voor een kinderfeestje uitdeelt. En met onze extra’s kan dat haast niet anders. Een blauwe, roze of groene envelop is net wat leuker om open te scheuren. Maar is de envelop dichtgeplakt met een mooie sluitzegel? Menig kind peutert deze dan voorzichtig los om de uitnodiging - afgedrukt op een luxe papiersoort - eruit te vissen.

Lasergame uitnodigingen met korting

De meeste ouders vinden het handig een kaartje achter de hand te houden. Ze bestellen daarom vaak één of meer uitnodigingen extra. Bij Kaartje2go worden kaarten goedkoper naarmate je er meer bestelt. Meer kaarten = dus meer korting. Ideaal voor als je kind toch nog een vriendje of vriendinnetje wil uitnodigen of voor als je er een zelf wilt houden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.