Ga naar de inhoudGa naar het filter
Communiekaarten meisje

Communiekaart meisje

De eerste heilige communie van jullie meisje is een speciale gebeurtenis. En dat wil je natuurlijk vieren met familie, vriendjes en vriendinnetjes. Stuur daarom alvast een communie uitnodiging, zodat je deze bijzondere dag kunt delen met je dierbaarste mensen. Duik samen met jullie dochter in de collectie ‘Communiekaart meisje’ en ga op zoek naar de uitnodiging waar jullie hart sneller van gaat kloppen. 

Ook leuk voor jou: Hip | Bedankkaartjes

  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Communie uitnodiging meisje: Onze kaartjes

Tijdens de eerste communie zien alle meisjes er op hun allermooist uit. Het moet een dag worden waar ze nog jaren aan terug kunnen denken. En daar hoort natuurlijk een stralend kaartje bij. Onze designers hebben hun creatieviteit de vrije loop gelaten en voor iedere communicant een passende communiekaart meisje gemaakt. In deze collectie vind je veel zachte kleuren. Van lief roze tot natuurlijk beige, en pastelgroen tot zalm. Ook mogen de christelijke symbolen niet ontbreken. Denk aan een kruis, duif of ichtusteken. 

✨ Geef deze bijzondere dag een gouden randje door een communiekaart meisje met foliedruk te versturen. Je kunt kiezen uit goud-, zilver- en koperfolie. 

Een fotogenieke communiekaart voor jullie meisje

Als kleine communicant ben je het stralende middelpunt. Het is dan ook erg leuk om een foto te plaatsen op de communiekaart van een meisje. Zo ziet iedereen meteen wie ja zegt tegen het geloof. Daarnaast is het een supermooie herinnering voor later. Bestel daarom vooral een kaartje extra, zodat de communiekaart met foto een mooie plek krijgt op de slaapkamer van jullie meisje. 

📷 Say cheese! Met deze 12 handige tips maak je mooie foto’s voor op een meisjes communiekaart.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.