Uitnodiging voor de communie van een meisje

Communie van een meisje: zo maak je een vrolijke uitnodiging

De communie van een meisje gaat meestal samen met een vrolijk gekleurd communiefeest. Pas hier ook de uitnodiging op aan en kies een communie uitnodiging met zoete kleuren. Voor een stoer communie meisje hebben we natuurlijk ook uitnodigingen met donkere kleuren. Kies met je dochter een leuke uitnodiging en ga samen aan de slag! De uitnodiging voor de communie van een meisje is vaak al vrolijk, maar je kunt deze zelf nog speelser maken als je wilt. Ga bijvoorbeeld voor leuke figuren met ‘communie’, zoals een letterslinger of een stempel met dit woord. Daarbij hebben we ook bijpassende figuren als een rozenkrans of een bijbeltje.

Eerste communie van een meisje

Een foto en de naam van je dochter maken de voorkant van de uitnodiging heel persoonlijk. Willen jullie de communie uitnodiging een extra luxe tintje meegeven? Kies dan voor een papiersoort als parelmoer, linnen of oudhollands. Ook kun je een andere kleur enveloppen kiezen, zodat deze perfect bij de uitnodigingen passen. Verzend de uitnodigingen vervolgens als pakketje naar jezelf of stuur ze rechtstreeks naar de gasten. Zo hoef je zelf de deur niet meer uit!

Is de communie al achter de rug en wil je iedereen graag bedanken voor hun aanwezigheid bij het communiefeest? Kijk dan eens bij de communiebedankjes.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.482 beoordelingen