Ga naar de inhoudGa naar het filter
Felicitatie geboorte

Geboortewensen

Hoera! Er is een kindje geboren in jouw omgeving. En dan is er natuurlijk niets leuker dan het sturen van een felicitatiekaartje naar de kersverse ouders!

Gelukwensen geboorte

Joepie! Er is een kindje geboren bij mensen die je goed kent. Dat vraagt om gevierd te worden, nietwaar? Laat de suikerbonen maar komen en maak snel kennis met het kleine wondertje. 

Felicitatie geboorte: proficiat!

Je wilt de trotse ouders uiteraard direct feliciteren met de geboorte van hun zoontje of dochtertje. Maar het kan natuurlijk zijn dat je niet onmiddellijk langs het nieuwe ouderpaar kan gaan omdat je een te drukke agenda hebt. Dan bestaat er nog steeds de mogelijkheid om ze te verrassen met een plezante felicitatiekaart. Schrijf er een enthousiaste toekomstwens op en feliciteer hen beiden met de geboorte. Het kindje zelf zal later dan de kaartjes kunnen bekijken en het blijft een prachtige herinnering aan dat ene belangrijke moment.

Feliciteren bij de geboorte is een mooi gebaar. Als je niet in de gelegenheid bent om direct langs te gaan, kun je de ouders verrassen met een leuk kaartje. Op dit kaartje schrijf je een mooie tekst of gelukswens en de felicitatie met de geboorte. Wens jullie vrienden, familie of kennissen een fijne periode toe na de geboorte van hun kindje.

Bij Kaartje2go vind je voor elke gelegenheid een leuke felicitatiekaart. Wij hebben leuke kaarten voor de geboorte felicitatie van jongens en meisjes. Bekijk nu snel ons aanbod en feliciteer de vader en moeder met hun pasgeboren dochter of zoon.

Felicitatie geboorte: een mooie herinnering voor later

Zelf ben je misschien al snel vergeten dat je een kaart hebt verstuurd. Maar voor de ontvanger is een felicitatiekaart een mooie herinnering voor later. De ontvanger hangt het kaartje in een kaartenrek, aan een lijntje op de slaapkamer of maakt er een mooi verzamelalbum van. Zelfs jaren later is jouw persoonlijke geboorte felicitatie nog niet vergeten.

Een felicitatiekaart is ook leuk voor het kindje. Als hij of zij later groot is, kan ze alle kaartjes met felicitaties nog eens kan bekijken. Jouw kaart is dan een leuk aandenken voor de inmiddels groot geworden baby.

Word jij binnenkort zelf papa of mama? Kijk dan eens bij onze geboortekaartjes!

Hoera, er is een zoon of dochter geboren!

Hoera, er is een kindje geboren! Dat is natuurlijk reden voor een feestje. Laat de beschuit met muisjes maar komen en ga snel kennismaken met de kleine spruit.

Na de bevalling en negen maanden zwangerschap is de baby eindelijk daar. Het kindje is geboren en het is tijd om de ouders te feliciteren. Een paar dagen nadat jouw kaart is aangekomen kun je zelf op visite en is het tijd voor beschuit met muisjes. Zo kun je de nieuwe wereldburger ontmoeten! Maak snel kennis met het lieve meisje of jongetje.

Felicitatie geboorte tweeling

De geboorte van een tweeling is dubbel feest. Er is niet één kindje geboren, maar er zijn twee baby’s op de wereld gezet. Feliciteer daarom de ouders met hun pasgeboren kindjes en stuur een leuke felicitatiekaart voor de geboorte van een tweeling.

Wil jij opa en oma feliciteren met de geboorte van een tweeling? Ook dan stuur je natuurlijk een leuke geboorte felicitatiekaart.

Misschien is je vriendin, zus of kennis nog niet bevallen, maar wil je ze alvast wel feliciteren met de zwangerschap van een tweeling. Stuur ze dan een leuke felicitatiekaart voor de zwangerschap.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.