Ga naar de inhoudGa naar het filter
Nieuwjaarskaarten borrel

Uitnodiging nieuwjaarsborrel

Een gelukkig nieuwjaar begint met een gezellige nieuwjaarsreceptie. En of je dit nu viert met familie, buren, vrienden of collega’s, de uitnodiging voor de nieuwjaarborrel maak je bij Kaartje2go. Plaats je de bestelling op werkdagen voor 20:00 uur, dan doen we de kaarten diezelfde dag nog op de post. Proost op het nieuwe jaar!

Uitnodiging nieuwjaarsborrel maken

Een uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel maak je eenvoudig zelf. Bekijk de collectie met nieuwjaarsborrel uitnodigingen en kies een feestelijke kaart uit. Vervolgens kun je de uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel bewerken in de kaartmaker. Zo kun je de juiste datum, tijd en plaats toevoegen. Daarnaast kun je ook figuren, kaders en foto’s toevoegen. 

🥂 Tip: Combineer de uitnodiging uitnodiging voor een nieuwjaarsreceptie met een nieuwjaarskaart of kerstkaart. Zo wens je iemand het beste jaar en nodig je ze meteen uit voor een gezellige ontmoeting.

Decoratie, bruisende champagne, een feestelijke outfit… Er komt een hoop kijken bij het organiseren van een nieuwjaarsreceptie. Gelukkig is het maken van een nieuwjaarsborrel uitnodiging heel eenvoudig. Zo werkt het: 

  1. Kies een kaart uit de collectie ‘Nieuwjaarsborrel uitnodigingen’
  2. Schrijf een uitnodigende tekst aan de binnenkant.
  3. Laat de uitnodiging extra stralen door figuren en foto’s toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor klinkende champagne glazen, knallend vuurwerk of heerlijke oliebollen. 
  4. Bestel een proefdruk, of plaats de definitieve bestelling.

Nieuwjaarsreceptie

Wist je dat een nieuwjaarsreceptie hetzelfde is als een nieuwjaarsborrel? Het is de ideale manier om het nieuwe jaar te beginnen. Dit kan persoonlijk (met vrienden of familie), maar ook zakelijk (met personeel of collega’s) gevierd worden. Vaak wordt een receptie met een buffet of borrel gecombineerd, zodat een gezellige en informele sfeer ontstaat. Dit is ook een mooi moment om te speechen, terug te blikken op het afgelopen jaar en de doelen voor het nieuwe jaar te delen.

Uitnodiging zakelijke nieuwjaarsborrel

Een nieuwjaarsborrel met collega’s, klanten of leveranciers is de perfecte manier om het nieuwe jaar in te luiden. Een nieuwjaarsreceptie is het ideale moment om de visie voor 2023 met werknemers te delen of om, onder het genot van een drankje, te netwerken met partners. Stuur daarom nu alvast een zakelijke nieuwjaarsborrel uitnodiging

🥂 Tip: Laat je inspireren door onze teksten voor op een nieuwjaarskaart

Uitnodiging nieuwjaarsborrel tekst

Een uitnodigingstekst voor een nieuwjaarsborrel schrijven kan een hele uitdaging zijn. Daarom helpen we je hier graag een handje bij. Op de meeste kaarten vind je een passende tekst en daarnaast geven we hieronder nog een paar voorbeeldteksten voor op jouw uitnodiging.

Tekst voor zakelijke uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Graag nodigen wij u van harte uit voor de nieuwjaarsborrel op:

Datum : 09 januari 2023

Tijd : 17:00 tot 20:00

Locatie : De Fabriek, Newyears Avenue, Amsterdam

Er is voldoende parkeergelegenheid en de locatie is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Kinderen, kleinkinderen, buren en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

De directie van De Fabriek

Tekst voor uitnodiging nieuwjaarsborrel

Met een lekker drankje en een heerlijk buffet vieren we het jaar 2022 en proosten we op een gezond en gezegend 2023!

Bij zijn is meemaken

19 januari 2023

18:30 uur

[LOCATIE]

Informele nieuwjaarsborrel uitnodiging

WAT: Gezellige Nieuwjaarsborrel

WAAROM: Feestend het nieuwe jaar in!

WANNEER: Oudejaarsavond, 31 december 2023

WAAR: Aan de oude dijk 22, Amersfoort 

TIJD: vanaf 20.00 uur tot in de late uurtjes

 

Hulp nodig bij het bestellen van je nieuwjaarsreceptie uitnodiging?

Kom je ergens niet helemaal uit? Geen nood, want ons klanttevredenheidsteam helpt je graag. Je kunt natuurlijk ook altijd even onze veelgestelde vragen doornemen. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.