Ga naar de inhoud

Verjaardagskaart met foto

Hang de slingers op, want er is er één jarig! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar wat doe je als je iemand persoonlijk wilt feliciteren maar niet in de gelegenheid bent om langs te gaan? Dan verstuur je een verjaardagskaart met foto. Op die manier kun je toch nog een beetje aanwezig zijn. Zo’n kaart is een verrassend alternatief voor een bezoekje, inclusief een persoonlijke touch. Bij Kaartje2go is het maken en versturen van verjaardagskaarten met foto heel makkelijk. Jij kiest de foto, bewerkt de kaart en zet er een leuke boodschap op. Kaartje2go doet de rest. Een jarige verrassen met een persoonlijke verjaardagskaart met foto was nog nooit zo makkelijk.

Een verjaardagskaart met foto maken

Bij Kaartje2go maak je eenvoudig een verjaardagskaart met foto. Het begint bij het kiezen van een leuke afbeelding. Ga je voor een foto van de jarige alleen of past een foto van jullie samen er beter bij? Waar je ook voor kiest, een foto van een bijzonder moment doet het altijd goed. Het brengt de jarige én jou even terug in de tijd, denkend aan een mooie herinnering. Als je een foto hebt gekozen, kies je een bijpassende kaart. Of begin met de kaart en zoek er een leuke foto bij. In de kaartenmaker kun je de foto op de verjaardagskaart helemaal zelf bewerken met kaders en figuren. Je kunt al je creativiteit in de kaart kwijt. Wil je liever snel even een kaartje versturen? Dat kan. Bij Kaartje2go staan heel veel kaartontwerpen klaar waar je alleen nog je foto in hoeft te plaatsen. Waar je ook voor kiest, er zit altijd wel een passende kaart bij.

Een verjaardagskaart met eigen foto brengt dubbel plezier

Een verjaardagskaart met foto zorgt voor dubbel plezier. Het is natuurlijk al super leuk om een mooie kaart voor je verjaardag te ontvangen. Want welke leeftijd je ook hebt, een verjaardagskaart door de brievenbus brengt het jarige gevoel naar boven. Als de jarige op die kaart dan ook nog een persoonlijke foto tegenkomt, kan de verjaardag niet meer stuk. Een glimlach gegarandeerd! Ook voor jou, als verzender, is het leuk om een verjaardagskaart met foto te maken. De zoektocht naar een geschikte foto kan je een heuse ‘trip down memory lane’ bezorgen. Zo kun je tijdens het maken van de kaart even lekker genieten van de herinneringen. Misschien moet je zelfs even hardop lachen als je een gekke foto tegenkomt. Dubbel plezier, dus!

Verjaardagskaart met foto versturen

Een verjaardagskaart met eigen foto maken en versturen is bij Kaartje2go heel simpel. Je hoeft er niet voor naar de winkel of brievenbus, maar maakt en verstuurt het gewoon vanachter je laptop, tablet of mobiele telefoon. Kies een leuke foto, selecteer een verjaardagskaart en bewerk de kaart totdat hij helemaal naar wens is. Dan nog even een leuke tekst erop en de kaart is klaar om verzonden te worden. Bestel jouw kaartje voor 20:00 uur en wij doen het kaartje dezelfde dag nog voor je op de post.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.766 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.