Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodigingen voor een kinderfeestje op de boerderij

Ravotten op de hooizolder, koeien melken met de boer en kroelen met konijnen: een kinderfeestje op een boerderij is loeigezellig. Wil jouw kleine dierenvriend(in) de verjaardag vieren tussen de kippen, varkens en geiten? Laat de voorpret vast beginnen en kondig het partijtje aan met een leuke boerderij uitnodiging!

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Een beestachtige leuke kinderfeestjes uitnodiging maken

Jullie kleine zonnetje is bijna jarig, van harte gefeliciteerd! Naast taart, cadeaus en slingers hoort ook een kinderfeestje bij een kinderverjaardag. Een kinderfeestje bij de boer kan altijd en is van alle tijden. Misschien heb je er zelf als kind ook wel eens je verjaardag gevierd. Bij mooi weer lekker rondrijden op een skelter of minigolfen, bij regen je eigen taartje versieren en spelen in de hooischuur. Een kinderfeestje op een boerderij is altijd een succes. 

De jarige job of jet blij op de boerderij

Veel kinderen vinden hun verjaardag de leukste dag van het jaar. Ze staan de hele dag in de belangstelling, mogen een traktatie uitdelen en hebben de uitnodigingen voor hun boerderij kinderfeestje paraat. Ook op de kaart vormen ze vaak het stralende middelpunt: met een grote foto op de voorkant, naast een tractor of bij een hooischuur. Heeft de jarige job of jet z’n koppie liever niet op de kaart staan? In onze collectie staan ook leuke boerderij uitnodigingen met afbeeldingen van boerderijdieren, glooiende landschappen en graafmachines.

Vind de prrrr-fecte uitnodiging voor je boerderij kinderfeestje

Naast veel dieren om te aaien (waaronder soms ook paarden) kun je bij sommige boerderijen ook een speurtocht doen of door de modder tijgeren tijdens een survival obstacle run. Een kinderfeestje op een boerderij is heel veelzijdig en heeft voor ieder kind wel wat te bieden. De perfecte uitnodiging nog niet gevonden? Neus dan eens tussen onze andere categorieën. In de grootste kaartencollectie van Nederland zit vast en zeker een uitnodiging die je aanspreekt. Onze handige filters maken het een fluitje van een cent om snel en eenvoudig een leuke kaart te vinden, die aan al je wensen voldoet.

Tip 1: maak een gratis Kaartje2go account aan

Alvast tussen de uitnodigingen zitten gluren, terwijl het feestvarken op school zat? Sla je favoriete ontwerpen dan op in je persoonlijke account. Je hoeft alleen maar op het hartje te klikken en de kaarten worden automatisch opgeslagen. Simpel, hè? Daarnaast worden de gebruikte adressen automatisch in je adresboek gezet en bouw je bij elke bestelling bonuspunten op. Deze punten kun je inwisselen voor tegoed, wat je weer kunt inzetten als korting op een bestelling.

Ziezo, de kaart is klaar! Bestel een gratis proefdruk en bewonder het resultaat. Vergeet niet om op de uitnodiging te zetten dat de kinderen oude kleren aan moeten trekken. Want zeg nou zelf, wie komt er schoon bij de boer vandaan?

Tip 2: bestel extra uitnodigingen

Vind je het handig om een kaartje achter de hand te houden? Bestel gerust één of meer kaartjes extra. Bij Kaartje2go worden kaarten goedkoper naarmate je er meer besteld. Meer kaarten = dus meer korting. Ideaal voor als je kindje toch nog iemand wilt uitnodigen of als je het leuk vindt zelf een kaartje te houden.

Uitnodigingen boerderij kinderfeestje bestellen en versturen

Yeeha! De uitnodiging is klaar en helemaal naar wens. Dan rest nog één taak: het bestellen van de kaarten. Geef het gewenste aantal door en vertel ons waar ze naartoe mogen: Kaartje2go regelt de rest.

📨 Thuis ontvangen: wil je kind zelf de kaartjes uitdelen op het schoolplein of in de straat? Dan is dit de beste optie. Voeg leuke extra’s aan je bestelling toe om de kaart helemaal af te maken.

📨 Direct versturen: wonen niet alle kinderen in de buurt of is het vakantie? Wij doen de kaarten graag voor je op de post. Voer de adressen in en kies het gewenste verzendmoment.

Op doordeweekse dagen voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden. Grote kans dat de uitnodigingen voor het boerderij kinderfeestje de volgende dag al in de brievenbus zitten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.