Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter
Met jaartal

Kerstkaarten 2023 / 2024

Wil jij je familie en vrienden een gelukkig nieuwjaar en prettige feestdagen wensen? Dan is een kerstkaart met jaartal een uitstekende keuze. Dit zijn prachtige kaarten op de voorkant het jaartal 2023. Ga knallend het jaar uit en breng je warmste kerstgroet over met onze 2023 kerstkaarten. Kies uit meer dan 250 kerstkaartjes, ontwerp je eigen kaart en bestel meteen een gratis proefdruk.

Kaarten voor kerst 2023 / 2024

Wil je voor de kerst van 2023 nog een leuke kerstkaart sturen? Kies dan voor een kerstkaart met het jaartal 2023 erop. Dit is een mooie gelegenheid om iemand zowel fijne kerstdagen als een gelukkig nieuwjaar te wensen

Bij Kaartje2go vind je de mooiste kaarten voor kerst 2023 die je eenvoudig zelf kunt aanpassen. We hebben meer dan 250 verschillende kerstkaarten met jaartal, waar je zelf foto’s en figuren aan kunt toevoegen en waarvan je de tekst eenvoudig kunt aanpassen. 

Kerstkaarten 2023 zelf maken

Jouw kerstkaart met kerstwensen voor 2023 maak je heel eenvoudig in onze kaartmaker.  Upload je eigen foto, pas de kleuren aan en versier je kaartje met figuren en kaders. Schrijf een persoonlijke kerstgroet op de kaart of voeg een van de kerstige teksten toe en wens je familie en vrienden een gelukkig nieuwjaar. 

Zo wens je jouw familie en vrienden fijne feestdagen met de mooiste kerstkaart van 2023 / 2024. 

Gratis proefdruk van je kerstkaart

Ben je tevreden met jouw ontworpen kerstkaart? Vraag dan een GRATIS proefdruk aan en ervaar zelf de uitstekende kwaliteit van onze kerstkaarten.

Kerstkaarten met jaartal sturen

Ben je altijd te laat met kerstkaarten versturen? Vergeet je door de kerststress om kaarten te maken? En komen jouw 2023 kaartjes ook echt pas in 2023 aan? Dat is vanaf nu verleden tijd. Want bij Kaartje2go kun je jouw bestelling van tevoren inplannen. 

Wanneer je een account aanmaakt kun je jouw kerstkaart van tevoren maken, een bestelling plaatsen en de verzenddatum opgeven. Wij doen op de afgesproken dag jouw kerstkaarten op de post en versturen ze zelfs rechtstreeks naar de ontvanger. Zo komen jouw kerstkaarten met 2023 erop zeker nog dit jaar aan.

Kerstkaarten bij je thuis ontvangen

Natuurlijk kunnen we de kerstkaarten ook versturen naar je eigen adres. Je ontvangt dan een pakketje kaarten, waar je zelf de adressen op kunt schrijven. Het pakketje is gratis en dit jaar ontvang je er ook nog eens gratis enveloppen bij. Maak het kaartje nog leuker door er een prachtige sluitzegel met jaartal erop te plakken. 

Andere kerstkaarten collecties en de kerstkaarten trends van 2023

Misschien ben je niet op zoek naar een kerstkaart met het jaartal erop, maar wil je wel een kerstkaart die aan de laatste trends voldoet. Om je hierbij te helpen hebben we een aantal trends voor je op een rij gezet. Zo vind je gegarandeerd een hippe kerstkaart

Bekijk hier alle trends

Andere kerstkaarten collecties

Met de handige filters vind je altijd een mooie kerstkaart die bij jou past. Zoek op stijl, op thema of op gelegenheid en ontdek heel snel ons uitgebreide aanbod. 

Bekijk ook eens de  leuke en originele kerstkaarten in de verschillende kerstkaarten collecties, zoals onze grappige kerstkaarten, klassieke en hippe kaarten, moderne kaarten of kaarten met een illustratie. En wat dacht je van fotocollage kaarten, botanische of goudlook kerstkaarten

Waar je ook naar zoekt, wij hebben een (kerst)kaart die bij je past.

Kerstkaarten met kerstwensen voor 2023

Nog op zoek naar een kerstkaart met een kerstwens voor 2023? Bij Kaartje2go maak je heel gemakkelijk een eigen kerstkaart voor 2023. Voeg er foto’s aan toe, plaats er een originele tekst bij (kijk ook eens bij onze teksten voor kerstkaarten) en versier de kaart met grappige figuurtjes en kadertjes.

Kerstkaartjes versturen in 2023 / 2024

Jij zal dit jaar geen kerststress ervaren of vergeten je kerstkaartjes voor 2023 op de bus te doen als je een account hebt bij Kaartje2go. Want je kunt je kerstkaarten voor 2023 al op voorhand klaarmaken en er een verzenddatum opzetten. Zo kunnen wij je kerstkaarten op tijd op de post doen en komen ze nog in 2023 aan bij de ontvangers.

Wil je het dit jaar eens proberen met een humoristische kerstkaart? Surf dan eens naar onze grappige kerstkaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.