Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Verras met een verjaardagskaart!
Verras met een verjaardagskaart!

Je bent pas echt jarig als je een verjaardagskaart krijgt. Je maakt een kaartje persoonlijk met een foto en een leuke tekst!

Extra's bij je kaartje

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10960 beoordelingen

Verjaardagswensen versturen: maak je verjaardagskaart

We kennen allemaal gemiddeld twee- tot driehonderd personen. Natuurlijk stuur je niet jaarlijks aan al deze mensen een verjaardagskaart, maar waarschijnlijk wil je wel naar de meest belangrijke personen uit je familie-of kennissenkring een kaart met gelukwensen sturen als ze verjaren. Je wilt natuurlijk het liefst dat alle verjaardagswensen die je verstuurt speciaal zijn en dat de ontvanger ervan er heel blij mee is. Wij helpen je daar een handje mee!

Gelukkige verjaardag

“Gelukkige verjaardag!” is een veelgebruikte verjaardagswens op verjaardagskaarten, maar je kan je wensen natuurlijk ook nog op een meer originele manier overmaken. Kijk maar eens naar onze teksten voor verjaardagskaarten en laat je inspireren door een mooie verjaardagswens. Geef de tekst een persoonlijk tintje door in je eigen handschrift te schrijven. Hoe je dat moet doen, krijg  je uitgelegd op Kaartje2go. Je maakt er gewoon een lettertype van en bewaart het op je computer.

Verjaardagswensen schrijven met plezier

Je wilt natuurlijk dat de jarige blij is met je verjaardagskaart, maar wij vinden het minstens zo belangrijk dat jij plezier beleeft aan het ontwerpen en schrijven van de verjaardagskaart. Want je steekt wel wat tijd in het ontwerpen van de kaartjes. Bij Kaartje2go maak je zelf heel gemakkelijk de mooiste verjaardagswensen voor je vader, moeder, broer, zus, zoon, dochter, vriend of vriendin.

Verjaardagskaarten met een eigen foto zijn bovendien heel populair. Ken je een man of een vrouw die binnenkort verjaart? Stuur dan eens een origineel kaartje.