Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Verjaardagskaarten
VerjaardagskaartenVerras het feestbeest!

Tips: uitnodiging  |  felicitatie  |  cadeaus 🎁

Verjaardagskaart met vrolijke flamingo, slingers en bloemen
Kleurrijke verjaardagskaart met bloemen en planten
Verjaardagskaart - Wijze uil een jaartje ouder
Verjaardagskaart grappige giraf
Felicitatie - verjaarday happy happy birthday
Verjaardagskaart Gieter pioenrozen
Felicitatie verjaardag donut with sprinkles on top
Leuke verjaardagskaart beertje speelt piano voor de jarige
Rozetten en confetti hiep hiep hoera
Verjaardagskaart proost op jouw verjaardag met bierglazen
Verjaardagskaart 'Happy Birthday to you' goud met blauw
Verjaardagskaart bierglas met foto en leeftijd
Extra's bij je kaartje
Verjaardagskaart met muzieknoten van happy birthday to you
Verjaardagskaart in de tuin met ezels
Verjaardagskaart meisje - met eenhoorn slingers en sterren
Retro verjaardagskaart man met typografie en aanpasbare naam
Verjaardagskaart - Lang leve lieve jij handlettering
Verjaardagskaart cocktail hip foto en pijltje
Vrolijke verjaardagskaart met flamingo en bloemen
Verjaardagskaart cirkel patroon
Vrolijke verjaardagskaart met flamingo, slingers en bloemen
Verjaardagskaart goud bollen
Vrolijke verjaardagskaart met kat en bloemen
Verjaardagskaart happy beer-day krijtbord
eKomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 11547 beoordelingen

Verjaardagswensen versturen: maak je verjaardagskaart

We kennen allemaal gemiddeld twee- tot driehonderd personen. Natuurlijk stuur je niet jaarlijks aan al deze mensen een verjaardagskaart, maar waarschijnlijk wil je wel naar de meest belangrijke personen uit je familie-of kennissenkring een kaart met gelukwensen sturen als ze verjaren. Je wilt natuurlijk het liefst dat alle verjaardagswensen die je verstuurt speciaal zijn en dat de ontvanger ervan er heel blij mee is. Wij helpen je daar een handje mee!

Gelukkige verjaardag

“Gelukkige verjaardag!” is een veelgebruikte verjaardagswens op verjaardagskaarten, maar je kan je wensen natuurlijk ook nog op een meer originele manier overmaken. Kijk maar eens naar onze teksten voor verjaardagskaarten en laat je inspireren door een mooie verjaardagswens. Geef de tekst een persoonlijk tintje door in je eigen handschrift te schrijven. Hoe je dat moet doen, krijg  je uitgelegd op Kaartje2go. Je maakt er gewoon een lettertype van en bewaart het op je computer.

Verjaardagswensen schrijven met plezier

Je wilt natuurlijk dat de jarige blij is met je verjaardagskaart, maar wij vinden het minstens zo belangrijk dat jij plezier beleeft aan het ontwerpen en schrijven van de verjaardagskaart. Want je steekt wel wat tijd in het ontwerpen van de kaartjes. Bij Kaartje2go maak je zelf heel gemakkelijk de mooiste verjaardagswensen voor je vader, moeder, broer, zus, zoon, dochter, vriend of vriendin.

Verjaardagskaarten met een eigen foto zijn bovendien heel populair. Ken je een man of een vrouw die binnenkort verjaart? Stuur dan eens een origineel kaartje.

Hoe kan ik een verjaardagskaart op leeftijd vinden?

Een verjaardagskaart op leeftijd kun je eenvoudig vinden door te filteren op Met leeftijd. Hier kan je een kaart voor de meest gevierde levensjaren vinden (18, 21, 30, 50 etc.). Daarnaast kan je hier filteren op leeftijd aanpasbaar. Van deze kaarten kun je eenvoudig de leeftijd op de kaart aanpassen. In onze kaartmaker kun je ook zelf de leeftijd toevoegen op de kaart.

Kan ik een verjaardagskaart naar mezelf sturen?

Een verjaardagskaart kun je eenvoudig naar jezelf versturen. Nadat je de verjaardagskaart hebt gemaakt bestel je een pakketje met 1 kaart erin. Zo komt jouw adres niet op de kaart te staan en kun je deze zelf geven aan de jarige.

Wat kost een verjaardagskaart?

De prijs van een verjaardagskaart is van een paar factoren afhankelijk:

  • Het formaat van de kaart
  • De keuze voor een enkele of dubbele kaart

Kies je bijvoorbeeld voor een enkele kaart met het formaat 10x15 cm en heb je een account bij Kaartje2go, dan betaal je slechts €1,19 per kaart (excl. verzendkosten). Ben je een nieuwe klant? Dan ontvang je de eerste kaart cadeau.

Bonus: Bij elke kaart die je verstuurt ontvang je bonuspunten. Deze punten kun je inwisselen voor kaart tegoed, waarmee je met een flinke korting of zelfs helemaal gratis een kaartje kan sturen.