Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?
Verjaardagskaarten
VerjaardagskaartenVerras het feestbeest!

Tips: uitnodiging  |  felicitatie  |  cadeaus 🎁

Verjaardag handlettering met goudlook
Verjaardag pioenrozen purple
Verjaardagskaart Specht tok tok tok is de jarige thuis
Gezellige verjaardagskaart met bloemen en planten
Extra's bij je kaartje
Verjaardagskaart man donkerblauw met gefeliciteerd in goud
Vrolijke verjaardagskaart met flamingo's en taart
Mooie verjaardagskaart met unicorn en bloemen
Verjaardagskaart anemoon en libellen
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 12145 beoordelingen

Verjaardagswensen versturen: maak je verjaardagskaart

We kennen allemaal gemiddeld twee- tot driehonderd personen. Natuurlijk stuur je niet jaarlijks aan al deze mensen een verjaardagskaart, maar waarschijnlijk wil je wel naar de meest belangrijke personen uit je familie-of kennissenkring een kaart met gelukwensen sturen als ze verjaren. Je wilt natuurlijk het liefst dat alle verjaardagswensen die je verstuurt speciaal zijn en dat de ontvanger ervan er heel blij mee is. Wij helpen je daar een handje mee!

Gelukkige verjaardag

“Gelukkige verjaardag!” is een veelgebruikte verjaardagswens op verjaardagskaarten, maar je kan je wensen natuurlijk ook nog op een meer originele manier overmaken. Kijk maar eens naar onze teksten voor verjaardagskaarten en laat je inspireren door een mooie verjaardagswens. Geef de tekst een persoonlijk tintje door in je eigen handschrift te schrijven. Hoe je dat moet doen, krijg  je uitgelegd op Kaartje2go. Je maakt er gewoon een lettertype van en bewaart het op je computer.

Verjaardagswensen schrijven met plezier

Je wilt natuurlijk dat de jarige blij is met je verjaardagskaart, maar wij vinden het minstens zo belangrijk dat jij plezier beleeft aan het ontwerpen en schrijven van de verjaardagskaart. Want je steekt wel wat tijd in het ontwerpen van de kaartjes. Bij Kaartje2go maak je zelf heel gemakkelijk de mooiste verjaardagswensen voor je vader, moeder, broer, zus, zoon, dochter, vriend of vriendin.

Verjaardagskaarten met een eigen foto zijn bovendien heel populair. Ken je een man of een vrouw die binnenkort verjaart? Stuur dan eens een origineel kaartje.

Hoe kan ik een verjaardagskaart op leeftijd vinden?

Een verjaardagskaart op leeftijd kun je eenvoudig vinden door te filteren op Met leeftijd. Hier kan je een kaart voor de meest gevierde levensjaren vinden (18, 21, 30, 50 etc.). Daarnaast kan je hier filteren op leeftijd aanpasbaar. Van deze kaarten kun je eenvoudig de leeftijd op de kaart aanpassen. In onze kaartmaker kun je ook zelf de leeftijd toevoegen op de kaart.

Kan ik een verjaardagskaart naar mezelf sturen?

Een verjaardagskaart kun je eenvoudig naar jezelf versturen. Nadat je de verjaardagskaart hebt gemaakt bestel je een pakketje met 1 kaart erin. Zo komt jouw adres niet op de kaart te staan en kun je deze zelf geven aan de jarige.

Wat kost een verjaardagskaart?

De prijs van een verjaardagskaart is van een paar factoren afhankelijk:

  • Het formaat van de kaart
  • De keuze voor een enkele of dubbele kaart

Kies je bijvoorbeeld voor een enkele kaart met het formaat 10x15 cm en heb je een account bij Kaartje2go, dan betaal je slechts €1,19 per kaart (excl. verzendkosten). Ben je een nieuwe klant? Dan ontvang je de eerste kaart cadeau.

Bonus: Bij elke kaart die je verstuurt ontvang je bonuspunten. Deze punten kun je inwisselen voor kaart tegoed, waarmee je met een flinke korting of zelfs helemaal gratis een kaartje kan sturen.