Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 4 jaar

Naar hartenlust snoepen, cadeaus openmaken en spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Voor veel kinderen is hun verjaardag het hoogtepunt van het jaar. Wordt jouw zoon of dochter 4 jaar en ben je van plan een leuk verjaardagsfeestje te organiseren? Laat familieleden en vrienden met een uitnodiging weten waar & wanneer ze welkom zijn.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Uitnodigingen verjaardag 4 jaar

Voor veel kinderen is hun vierde verjaardag de eerste verjaardag die ze heel bewust meemaken. Het is dan ook superleuk om de 4e verjaardag te ‘vieren’ met alle opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven en nichten erbij. En het feest wordt nog groter als je ook vrienden en vriendinnen over de vloer laat komen met hun kroost. Van plan om ze op een speciale manier te laten weten dat ze welkom zijn? Stuur ze een leuke uitnodiging voor het verjaardagsfeest.

Uitnodigingen voor vierjarige jongens en meisjes

Onze collectie uitnodigingen voor kinderen van 4 jaar groeit in een rap tempo, net als je kleine oogappel zelf. Omdat we het belangrijk vinden dat er voor ieder kind een leuke uitnodiging tussen zit, hebben we onze designers gevraagd uitnodigingen te ontwerpen in verschillende stijlen en thema’s. Vaak hebben kinderen voor 4 al een sterke voorkeur voor wat ze wel en niet leuk vinden. Ga er dus gezellig samen voor zitten en ontdek welke van de ongeveer 100 uitnodigingen je peuter/kleuter het leukst vindt. 

Vind de perfecte uitnodiging voor 4 jaar

Prinsessen, paarden of andere dieren: ouders weten vaak precies wat hun mini leuk vindt. Een eerste selectie maken van uitnodigingen is dan ook zo gebeurd met ons handige filtermenu. Je hoeft alleen maar een thema te selecteren en de vrolijke, stoere of hippe uitnodigingen worden automatisch getoond. Is het aantal nog steeds wat groot om uit te kiezen? Verfijn het aanbod dan verder door een kleur, stijl of vorm aan te vinken. Heb je de perfecte uitnodiging nog steeds niet gespot? Dan raden we aan tussen onze verjaardagskaarten met aanpasbare leeftijden te kijken.

Maak een gratis Kaartje2go account aan

Je favoriete uitnodigingen opslaan, een gratis proefdruk aanvragen en adressen onthouden: een Kaartje2go account biedt veel voordelen. Hier ook van profiteren? Meld je aan en ontvang je eerste kaart cadeau!

Zelf een uitnodiging 4 jaar ontwerpen

Heb je tussen onze kinderfeestjes uitnodigingen meerdere leuke kaarten gezien die je het liefst met elkaar zou combineren? Gebruik ze ter inspiratie en maak helemaal zelf een uitnodiging met onze kaartmaker.

🥳 Start met een blanco kaart: je eigen teksten schrijven, foto’s toevoegen en lettertype kiezen. Met onze kaartmaker kan iedereen een unieke uitnodiging maken. Voeg grappige figuren en een mooie achtergrond toe als finishing touch.

🥳 Start met een fotokaart: een foto als uitgangspunt, een collagekaart met meerdere foto’s of een bestaand ontwerp met foto’s erop? Welke fotokaart je ook kiest; je maakt de jarige job of jet tot het stralende middelpunt.

Tip: om je op weg te helpen hebben we de belangrijkste tips voor het online maken van uitnodigingen voor je op een rijtje gezet. Loop je toch ergens vast? Ons klanttevredenheidsteam helpt je graag verder.

Uitnodigingen kinderfeestje 4 jaar bestellen

Is de gratis proefdruk helemaal naar wens? Dan is het moment daar om de uitnodigingen te bestellen. Geef het benodigde aantal, het gewenste formaat en de verzendmethode aan ons door en ons team regelt de rest.

Hoe kan ik de mooiste kinderfeestje uitnodigingen maken?

De mooiste uitnodigingen hebben iets extra’s, iets wat andere kaarten niet hebben. Dit kan een sluitzegel met een regenboog zijn, maar ook een gekleurde envelop met een bijpassende adressticker. Laat je de uitnodigingen thuis bezorgen? Voeg dan confetti aan de envelop toe voor een extra feestelijk effect.

Uitnodigingen 4 jaar met korting

Een taart met prinsessen of dino’s, slingers met een 4 erop en cadeaus voor tien. Verjaardagen kunnen best in de papieren lopen. Daarom geven we korting naarmate er meer kaarten besteld worden. Meer kaarten = dus meer korting. Vergeet trouwens niet om in te loggen. Klanten bouwen bij elke bestelling automatisch bonuspunten op.

Uitnodigingen voor 4 jaar versturen

Kinderen van (bijna) 4 jaar zijn nog wat jong om uitnodigingen uit te delen. Veel ouders kiezen er daarom voor om ze samen rond te brengen of ze direct naar de genodigden te versturen. Beide opties hebben zo hun voordelen.

Thuis ontvangen:

👉 Zelf uitnodigingen uitdelen.

👉 Leuke extra’s bestellen.

​👉 Geen postzegels nodig.

Direct versturen:

👉 Geen omkijken meer naar.

👉 Gewenste verzenddatum kiezen.

👉 Bewaart adressen voor een volgend kinderfeestje.

Hulp nodig bij het bestellen van je uitnodigingen?

Het organiseren van een verjaardagsfeest is een beste klus, ook als je kind nog maar 4 jaar wordt. Daarom doen we er alles aan het bestellen van uitnodigingen zo eenvoudig mogelijk te maken. Kom je er toch niet uit? Bekijk de informatie en veelgestelde vragen over uitnodigingen of neem contact op met ons klanttevredenheidsteam.

Een uitnodiging maken voor een kinderverjaardag is serious business. Veel kinderen van 4 weten namelijk precies wat ze graag willen én ook wat absoluut niet. Ga daarom samen met je kleintje onderstaande stappen bij langs om een leuke uitnodiging te maken.

⭐ Stap 1: kies één van de uitnodigingen voor 4 jaar.

⭐ Stap 2: klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaartmaker te openen.

⭐ Stap 3: voeg leuke figuren, foto’s en kaders toe.

⭐ Stap 4: schrijf een enthousiaste tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.

⭐ Stap 5: pas de kleuren, posities en groottes van de verschillende elementen aan.

Op deze meeste uitnodigingen staat wel een kleine of een grote 4 op de voorkant. Is dit niet het geval of wil je een ‘4’ toevoegen aan de binnenzijde? Klik onder ‘Figuur’ op ‘Figuur toevoegen’ en filter op ‘Cijfers’. Je kunt ook een ‘4’ ingeven in de zoekbalk.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.